تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 607 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 10 و 15 درجه فلاپ می دادم و descend هم خوب بود اما واقعا به خاطر 20 نات و 10 درجه فلپ هواپیما آتش می گیره؟؟؟؟؟
    با اجازه اساتید...

هواپیما ها بطور کلی بر خلاف ظاهرشون واقعا حساسند و این حساسیت تو FSX هم مراعات شده...

صد در صد تفاوتی بین 10 درجه فلاپ با 20 درجه فلاپ وجود داره... در 20 درجه نیروی LIFT بیشتر میشه و هواپیما موقع فرود روی بالشی از هوا سر میخوره و فرود میاد ... یعنی باد به شکم هواپیما فشار بیشتری وارد میکنه...

20 نات هم حدود 37 کیلومتر در ساعت است... البته در ارتفاع 0 از سطح دریا و در فرودگاهی مثل OIII که 3690 پایی سطح دریا است این 37 میشه 50 کیلومتر بر ساعت و طبعا احتمال خطر رو بیشتر میکنه...

دوم آنکه میخوام بدونم شما
    اولا از کدام سیستم ناوبری برای فرود استفاده میکنید..؟؟ زبونم لال که با 747 خیال فرود VISUAL رو که ندارید..؟؟

ثانیا ارتفاع فرودگاه رو موقع فرود به ALT HOLD میدید یا نه..؟؟ چون با فعال شدن LOCALIZER در حین استفاده از ILS باید بدونید اولا ارتفاع فرودگاه چقدر هست و ثانیا حتما LOCALIZER رو در وسط ADI تنظیم کنید که همین تنظیم کردن صحیح یعنی حفظ درست ارتفاه موقع اپروچ و لندینگ...

اگر این کارها رو رعایت بکنید و سرعت رو بین 160 تا 145 نات و فلاپ رو هم حداقل 20 درجه تعیین کنید در حین ILS اصلا و ابدا مشکلی نخواهید داشت... حتی در واقعیت هم میتونید یه جمبوجت 400-747 رو فرود بیارید چون همه چیز همینی است که در FSX میبینید...

2. 2 کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تمام این مشکلاتی که گفتید رو تقریبا منم داشتم چند روش حل مشکل هم داره اما بهترینش اینه که ویندوز رو 7 نصب کنید.
    سلام
    آقا همین الان منوال نصب هواپیما رو خوندم
    مشکل صفحه نمایش ها با اضافه کردن کلید 6C5C0C61209E5C8B6C49C0CBCD2526CD2A526C28 در aircraft.cfg به کل رفع شد

مشکل یوک و سنگین حرکت کردن هواپیما رو هم با کالیبره کردن جوی استیک حل کردم ( چه قدر نرم شد !!!!!!!)
    اون بوق اخطار full throtle هم به خاطر این بود که من یه دفعه کلید f4 رو میزدم به موتور شوک وارد میشد(از صداش متوجه شدم که یه دفعه جیغ میکشد ) اما وقتی آهسته قدرت موتورو بالا میبرم دیگه بوقی شنیده نمیشه در ضمن :

اگر زحمت بکشید و روش روشن کردن و خاموش کردن هواپیما رو آموزش بدید خیلی عالی میشه
    در پایان باید اضافه کنم که من مدت طولانی ای هست که در این تاپیک فقط خواننده هستم و چیزهای زیادی از این تاپیک یاد گرفتم به جرات میتونم بگم پربارترین و علمی ترین تاپیک این فروم رو دارید
    جا داره که یه خسته نباشید و دست مریزاد به همه شما عزیزان بگم که اطلاعات واقعا ارزشمند خودتون رو به رایگان در اختیار همه قرار میدید

4. این کاربر از hossein_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    ركورد سرعت صوت شكسته شد با هواپيما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين هواپيما تو FS هست ؟ اكه هست مي شه باهاش شبيه سازي كرد 6 ماخ رو؟!

6. این کاربر از joopin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

من 10 و 15 درجه فلاپ می دادم و descend هم خوب بود اما واقعا به خاطر 20 نات و 10 درجه فلپ هواپیما آتش می گیره؟؟؟؟؟
    دوستان 10 15 25 درجه بسیار کم هست "البته همه ی اینها بستگی به شرایط داره که خودتون دیگه میدونید اما این درجات برای لندینگ غیر عادی هست.

8. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اگه می شه یک نفر فارسی ساز شبیه سار را بذاره

10. این کاربر از 33505775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خب دوستان اين هم از قسمت آخر CPL لطفا پست بعدي من را حتما بخوانيد چون مهم است.

COMERSIAL PILOT
    SOLO FLIGHT:CROSSWIND LANDING

خب ميدانيد كه در فرودگاه وسيله ايي به نام باد نما وجود دارد كه جهت باد را نشان ميدهد . وميدانيد كه خلبانها دوست دارند در جهت مخالف باد فرود آيند زيرا باعث ميشود كه هواپيما آهسته تر فرودآيد و كنترل آن آسانتر شود ولي بعضي مواقع باد به صورت متقاطع نسبت به باند ميوزد و در اين حالت كار خلبانها كمي مشكل ميشود كه ما نام اين فرود را crosswind landing گذاشته ايم و من به شما چندتا تكنيك براي درست انجام دادن آن ياد ميدهم.
    خب من فرض ميكنم كه جوي استيك شما "رادر" دارد يا اينكه از پدال استفاده ميكنيد اگر نداريد ميتوانيد از كليد 0 يا اينتر در قسمت نام لاك استفاده كنيد در واقع شما بايد در اين حالت از انگشتانتان به جاي پاهايتان استفاده كنيد.
    Crosswind Conundrums
    فرود در باد متقاطع احتياج به مقداري تكنيك بيشتر نسبت به چيزهايي كه قبلا ياد گرفتيد دارد شما براي تبديل شدن به يك خلبان خوب احتياج به دانستن اين تكنيكها داريد اولين چيزي كه بايد ياد بگيريم اينست كه چگونه انحراف ناشي از باد را تصحيح كنيم.
    دو تا روش اصلي براي تصحيح انحراف وجود دارد يكي از انها روش crab(روش خرچنگي.مترجم) است و ديگري بنام wing-low يا (sideslip) معروف است (براي راحتي اين كلمه را به بال پايين ترجمه كردم.مترجم) خب اجازه دهيد اين روشها را توضيح دهيم.
    Crabbing
    من فكر ميكنم كه كلمه crabاز مشاهده روش راه رفتن خرچنگ براي نامگذاري اين روش اقتباس شده.چون خرچنگها در يك جهت زووم ميكنند ولي وقتي حركت ميكنند به جهت ديگري حركت ميكنند من فكر ميكنم كه براي يك خرچنگ خيلي مشكل است كه در يك زمان از همه پاهايش براي راه رفتن استفاده كند.هواپيماها هم ميتوانند همانند خرچنگ در يك هدينگ زوم كنند ولي حركت آنها در يك هدينگ ديگر باشد به همين دليل است كه اثر فرضي حر كت هواپيما را در روي زمين ground track (خط فرضي كه در اثر حركت هواپيما روي زمين كشيده ميشود)ميگويند.
    اگر باد نمي وزد شما ميتوانيد راحت تكيه بدهيد و مطمئن باشيد كه اگر هدينگ شما مثلا 165 است خط "گراند تراك" شما هم در همين هدينگ باقي ميماند و از مسير منحرف نميشويد البته اگر باد به طوردقيق در جهت دم يا نوك هواپيما بوزد باز هم هدينگ تغيير نميكند. هواپيما ها چون پايشان روي زمين نيست هر گونه وزش باد مانند يك دست بزرگ ميتواند آنها را جابه جا كند البته اين جابه جايي بستگي به مقدار و جهت باد دارد.
    خب تنها روشي كه شما ميتوانيد بوسيله آن يك خط مستقيم و هدينگ ثابت را در طول وزش باد بپماييد اينست كه زاويه انحراف ايجاد شده توسط باد را جبران كنيد مثل شكل زير

مثلا در قسمت Aاگر شما دماغه را كمي به سمت راست بدهيد و از آنطرف چون باد كمي شما رابه سمت چپ هل ميدهد نتيجه اين امر اينست كه حركت كلي شما روي يك خط مستقيم خواهد بود.
    خب شما براي انجام مانور خرچنگي بايد به آرامي حدود 5 تا 10 درجه به به سمت مخالف وزش باد بچرخيد البته دقت كنيد براي اين كار هم از پدال استفاده كنيد و هم از جوي استيك يعني بعد از اعمال اين زاويه بايد بالها را افقي نگه داريد.
    اگر شما زواياي انحراف را در دو مرحله ترافيك انجام دهيد يك ترافيك مستطيل شكل و بدون نقص نسبت به فروددگاه خواهيد ساخت. همان طور كه ميبينيد هواپيماي Cمقداري انحراف به سمت چپ ايجاد كرده تا اثر باد را خنثي كند در اين مثال وزش باد هم جهت با باند بود ولي اگر احيانا باد با باند هم جهت نبود شما مجبوريد در همه مراحل ترافيك مانور خرچنگي را انجام دهيد شكل زير

خب اگر شما اجازه دهيد كه باد شما را منحرف كند و آن را تصحيح نكنيد از مسير مستقيم منحرف ميشود و به نقطه مورد نظر نخواهيد رسيد اين يكي از مشكلات متداول طي كردن ترافيك هنگام وزش باد است چون برج و خلبانان ديگر انتظار دارند كه شما مسير مستقيم را در طي ترافيك طي كنيد و مطمئن باشيد مانور خرچنگي تنها راه انجام آنست.
    مهمترين زماني كه لازم است است حتما مانور خرچنگي را انجام دهيد زماني است كه در فاينال اپروچ هستيد و ميخواهيد خود را با باند هم راستا كنيد چون اگر در اين زمان باد منحرف كننده بوزد و شما انحراف ناشي از آن را تصحيح نكنيد نميتوانيد دقيقا روي باند فرود آييد.
    وقتي كه زاويه خرچنگي را تثبيت كرديد بايد آن را در تمام طول تقرب و حتي هنگام فلر نيز حفظ كنيد دقيقا تا آخرين لحظه قبل از تاچ داون بايد اين زاويه را حفظ كنيد و بعد از آن بايد كاري را انجام دهيد كه به نام kicking out the crab معروف است.
    Kicking Out the Crab
    خب براي اين كار تنها چيزي كه لازم است يك پدال خوب است تا شما بتواند خود را با خط طولي باند هم راستا كنبد و بعد تاچ داون كنيد مثل شكل 3a
    پس شما بايد قبل از تاچ داون با اعمال رادر مناسب هواپيماي خود را با باند هم راستا كنيد

اگر فرض كنيم باد شما را به سمت راست منحرف ميكند پس شما بايد رادر چپ را اعمال كنيد تا با باند همراستا شويد البته توجه داشته باشيد كه در اين هنگام هواپيما تمايل دارد كه به چپ بنك كند كه شما بايد مقداري aileron راست اعمال كنيد تا بالها افقي بماند مثل شكل 3b اين در واقع عمليات kick out the crab است

مانور خرچنگي مانور ترجيحي من براي مقابله با باد منحرف كننده نيست چون اين روش احتياج به زمانبندي دقيق دارد و در اين روش همزمان كه در فلر سرعت دارد كم ميشود شما بايد زايه خرچنگي بيشتري را اعمال كنيد تا هواپيما هم راستا با باند باقي بماند. در واقع بر طبق قانون هرچه هواپيما اهسته تر حركت كند به زايه خرچنگي بيشتري نياز داريد تا اثر باد را خنثي كنيد در نتيجه در زمان تاچ داون لازم است كه شما دوباره عمليات مشكل تنظيم كردن زاويه را انجام دهيد و در نتيجه مشغله كاري خلبان زياد ميشود البته روش بعدي كه معرفي ميكنم آسانتر است و كمتر دردسر دارد.
    One Wing Low
    اين روش wing-low (بال پايين) نام دارد و براي انجام آن به سادگي بايد كم بنك در جهت مخالف باد انجام دهيد از ailerons براي انجام اين كار ميتوانيد استفاده كنيد اگر باد از سمت راست ميوزد كمي به سمت راست بنك كنيد اين كار باعث ميشود هواپيما كمي به سمت باد بلغزد مثل شكل 4 به همين دليل است كه نام ديگر اين روش را slidslipگذاشته اند اگر زاويه بنك شما درست باشد باعث ميشود اين لغزش كناري لغزش كناري حاصل از باد را خنثي كند و در نتيجه هواپيما در يك مسير مستقيم و بدون انحراف به پرواز ادامه دهد.

خب يك نكته در اين مانور وجود دارد و آن اينست وقتي شما بنك مناسب را براي خنثي كردن اثر باد انجام ميدهيد هواپيما تمايل دارد كه مقداري به سمت جهت بنك بچرخد كه در اين زمان شما با اعمال مقداري" رادر" مخالف ميتوانيد جلوي اين چرخش را بگيريد و خود را هم راستا با باند قرار دهيد يعني اگر شما مقداري بال راست را پايين داديد بايد مقداري هم رادر چپ اعمال كنيد تا جلوي چرخيدن هواپيما به راست را بگيريد و البته مقدار مشخصي ندارد بايد فقط به حدي باشد كه دماغه را با خط وسط باند هم راستا قرار دهيد.
    خب شما بعد از اين كار پرواز را ادامه دهيد تا موقع فلر بشود شما دراين حالت باد به صورت عادي فلر كنيد. وقتي كه شما فلر كرديد چون بال سمت راست كمي پايين تر است در نتيجه چرخ سمت راست زود تر با زمين برخورد ميكند. البته درست است كه اين فلر معمولي نيست ولي قابل انتظار است درواقع هواپيما ها طوري طراحي شده اند كه هنگام تصحيح انحراف باد بتوانند چنين كاري را انجام دهند البته بعد از تاچ داون اين چرخ شما بايد بال ديگر را هم پايين بياوريد تا چرخ ديگر هم تاچ داون كند.
    Combination Crab and Wing Low
    حالا فكر كنم شما فرق روش خرچنگي را با روش بال پايين فهميديد در واقع روش بال پايين آسانتر است و نياز به كارهاي فراوان براي انجام آن ندارد از طرف ديگر در تصحيح انحرف حاصل از باد موثرتر است البته من در هنگام تصحيح انحراف باد از تركيب دو روش استفاده ميكنم.
    من وقتي در هنگام تقرب هستم از روش خرچنگي استفاده ميكنم و وقتي به ار تفاع 100 فوتي بالاي باند رسيدم از روش بال پايين استفاده ميكنم اين كار باعث ميشود كه مسافران هم خيلي اذيت نشوند.
    خب در آخر بايد بگوييم كه فرود هنگام باد منحرف كننده اصلا سخت نيست فقط به تمرين زياد احتياج دارد. و قتي اين درس را خوب تمرين كرديد شما را در قسمت بعدي درس هاي (مدرسه زميني) ملاقات خواهم كرد.
    براي تمرين عملي اين در س فلايت سيمولاتور را اجرا كرده سپس به قسمت FLYINGLESSONرفته ودر قسمت COMMERCIAL PILOT قسمت SOLO FLIGHT:CROSSWIND LANDINGرا باز كنيد ودر بالاي صفحه روي لينك FLY THIS LESSON NOW كليك كنيد

ترجمه و تنظيم:وحيد بشارتي

12. 5 کاربر از dihav1359 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از کجا می شود دسته ی جوی استیک خ:رید 19:

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خب دوستان درس قبلي(فرود در باد متقاطع) آخرين درس cpl بود قسمت بعدي atp مدرك خلباني خطوط بين اللملي است كه در واقع يك هواپيماي تخصصي (737) را مورد بررسي قرار ميدهد .خب به دو دليل آنرا ترجمه نميكنم
    اول اينكه اين هواپيماي fsx خيلي دقيق و كامل نيست(مثل بقيه هواپيما هاي خود fsx).دوم اينكه توضيحات خيلي سطحي و اوليه است و فقط بدرد كساني ميخورد كه ميخواهند به صورت تفريحي و سطحي با اين شبيه ساز كار كنند نه ما سوپر كاپيتانهاي بدون هواپيما به هرحال چون روال آموزشي ما به اين صورت است كه اول درسهاي خود شبيه ساز و بعد يك هواپيماي تخصصي و بعد پرواز آنلاين را آموزش ميدهيم پس از قسمت atp شبيه ساز رد ميشويم و آموزش تخصصي يكي از بهترين هواپيماهاي ساخته شده براي fsx را شروع ميكنيم
    خب در چند پست قبلي درخواست كردم كه بچه ها هواپيماي خوبي را كه سراغ دارند معرفي كنند كه متاسفانه به غير از يكي دوتا از دوستان خوبم بقيه كم لطفي كردند ولي خوب با توجه به گفته آنها و جستجوي خودم ليست زير تهيه شد كه وضيعت دانلود تورنت هر كدام از آنها را جلويش نوشتم

1-Cessna Citation by Eaglesoft براي fsx لينك پيدا نشد
    2-DA Fokker 70/100 براي fsx لينك پيدا نشد
    3-Maddog 2010 براي fsx لينك پيدا نشد
    4-VRS F-18 براي fsx لينك پيدا نشد
    5-Wilco Embraer Regional Jets v2 دانلود شد
    6-PMDG BAe.JS4100
    Flight1 ATR 72-500-7
    pdgm 747-8
    PMDG BAe.JS4100-9
    PMDG MD-11-10
    LDS 767-11
    aerosoft F-16-12

خب با توجه به ليست بالا فقط از شماره 5 به بعدرا توانستم لينك دانلود شان را پيدا كنم ونصب كنم كه تمام آنها بدون مشكل كار ميكنند خب اين هواپيماها تقريبا در فارومهاي خارجي كه جستجو كردم به عنوان كاملترين و دقيقترين هواپيما هاي fsx معرفي شده اند از ميان آنها من PDGM md-11 را براي آموزش انتخاب كردم به دلايل زير:

1- كاملترين هند بوك را در بين بقيه دارد درحدود 1200 صفحه كه تمام جزيئات را توضيح داده است
    2-چهار سال طول كشيده تا pdgm آنرا توليد كند پس بايد دقت زيادي در ساخت آن به كار رفته باشد

3-فريم ريت بالايي دارد نسبت به 747 پس اگر كامپيوتر ضعيفي هم داشته باشيد مشكلي ايجاد نميكند

4-هواپيماي بسيار پيشرفته ايي است و اكثر نشاندهندهاي آن الكترونيكي است عكس زير

5- هواپيماهاي زيبايي است بخصوص با موتوري كه در دم آن قرار داده اند

6- اين هواپيما هنوز جواد نشده مثلا 767 lel-d و 747 را در avio اموزش دادند و اكثر بچه هاي اينجا هم بلدند با 747 بپرند ولي من كه هنوز نديدم كسي از md-11 صحبت كند.

خب تلاش من اينست كه آموزشها را به صورت مولتي مديا تهيه كنم چون هم تايپ اين همه مطلب مشكل است و هم يادگيري به صورت مولتي مديا راحتر است.

خب اين ها نظرات من بود اگر كسي پيشنهاد بهتري دارد ممنون ميشوم بگويد

15. 5 کاربر از dihav1359 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان حالا كه افتاديم تو كار md-11 دوست داشتم عكسهاي زير ببينيد عكس بالايي مربوط به شركت mcphatstudios است كه دقيقا اطلاع ندارم ولي مثل اينك نرم افزاري ساخت كه ليوريهاي رزولشن بالا توليد ميكند اين عكس را با عكس زير آن كه با ليور عادي گرفته شده مقايسه كنيد

17. این کاربر از dihav1359 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

dihav1359 عزیز ممنون از زحمت زیادی که کشیدید و این مطالب عالی رو تهیه کردید. md-11 هم عالیه. (فقط بدا به حال من که نمی تونم 747 رو با md-11 دااشته باشم...).
    مولتی مدیا هم خیلی نظر خوبیه

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

سلام
    اون بوق اخطار full throtle هم به خاطر این بود که من یه دفعه کلید f4 رو میزدم به موتور شوک وارد میشد(از صداش متوجه شدم که یه دفعه جیغ میکشد ) اما وقتی آهسته قدرت موتورو بالا میبرم دیگه بوقی شنیده نمیشه در ضمن :
    در مورد نحوه روشن کردن اگر عمری باقی بود می نویسم یا اساتید زحمتشو می کشند.
    اما این بوقی که می فرمایید بعلت نا هماهنگی یکی از موارد زیر هست :
    1- تنظیم نبودن FMC
    2- قرار نگرفتن حالت ترمزها در حالت RTO
    3- ست نکردن فلاپ مورد تایید FMC

و نکته قابل ذکر اینکه، بهتره از کلید TO/GA برای تیک آف استفاده بشه و قدرت موتورها تا 70 درصد تنظیم بشه که برای کلایمب آرام هم مناسبه

19. این کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •