سلام من روش کار این برنامه رامی خواستم big killer v5.1 از این چطور استفاده کنم
[/IMG]
سلام من روش کار این برنامه رامی خواستم big killer v5.1 از این چطور استفاده کنم
[/IMG]
Last edited by sajad2000; 06-06-2007 at 09:38.
چند تا تروجان جدید میخوام کسی میتونه واسم بذاره
![]()
عزیزم اولا ورژن 7 این برنامه رو من شخصا دیدم ولی نمیدونم شاید از 7 هم بیشترش اومده
روش کار ابتدا آدی های شما باید پسوردشان یکی باشد و در متن txt که اسمش name هست سیو میکنی
2-از قسمت load آیدی ها رو لود میکنی از قسمتی که 0 نوشته تعداد آیدی هایی که میخوای باهاشون بوت کنی رو انتخاب میکنی (معمولا تمام آیدی ها رو انتخاب میکنن)
3-از قسمت login آیدی ها رو لوگین میکنی از loginشدن شکلک ها زرد میشن
4-در قسمت victim آیدی طرف که میخوای بوت کنی رو مینویسی
5-از قسمت های boot 1 boot 2 ,pm d/c ...............نوع بوت رو انتخاب میکنی
6-طرف بوت شده
آقا جون یه بوتر که با 100 و بیشتر آیدی لوگین شه و کار کنه pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
لینک دانلود یادتون نره..............................
یه دنیا ممنون پیشاپیش
ببخشید یه مشکل :
من چند وقتیه که آی دیم خاموش نمیشه !
هر وقت هم میرم Signed Out میزنم ولی مثلا بعد از چند رو میام چک میکنم میبینیم آف واسم گذاشتن که چرا جواب نمیدی !
کسی هست کمک کنه ؟!
سلام........ safa64 جان وی بولتین رو چیکار دارین شما؟؟؟.......... بله....... تو ویبولتین کنار هر اکانت آخرین آی پی ای که اون اکانت باهاش وارد شده رو نشون میده.......... البته به Moderator ها و ادمین ها..............
من قبلا یه جایی خوندم که خودتون یه سایت راه بندازین......... بعد صفحه رو خالی بذارید........... لینک رو بدین به طرف و بگین ببین این واسه تو لود میشه؟ اونم که صفحه ی خالی رو میبینه شک نمیکنه.......... و شما میتونید آیپیشو در بیارید..............
فکر نکنم برنامه ای باشه که بتونه آیپی رو به همین سادگی بده به شما! دیگه یاهو اونقدرام پرت نیست!
شاد باشی![]()
Last edited by amintnt; 06-06-2007 at 13:15.
چندتا پست بالاتر جوابتونو دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amintnt; 06-06-2007 at 13:23.
دوست عزیز چطور ایدی را در قسمت nameوارد کنم آیا تنها اسم آیدی کافی است لطفن برای این قسمت بیشتر توضیح دهید![]()
دستت در نکنه
بازم ممنون
پس به این راحتی ها نمیشه آی پی یه نفر رو بدست آورد
در مورد ویبولتین هم من فقط مثال زدم
فکر کنم باید برای طرف سیستم بریزم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)