نه !
اصلا منجنیق هاتو واسه فارم ها نفرست ! چون که رنکت خوبه ممکنه یه اتحاد با هم هماهنگ کنن چند نفری روت اتک بدن ! بعد چطوری میخای دفاع کنی ؟! کسی که واسه فارم ها منجنیقاشو نمیخابونه !
نه !
اصلا منجنیق هاتو واسه فارم ها نفرست ! چون که رنکت خوبه ممکنه یه اتحاد با هم هماهنگ کنن چند نفری روت اتک بدن ! بعد چطوری میخای دفاع کنی ؟! کسی که واسه فارم ها منجنیقاشو نمیخابونه !
راه حل شما چیه؟
این مشکل رو من 1001 بار بهش برخوردم !
تنها راهش اینه که یه مدت بیخیالشون بشی و فارم های جدید پیدا کنی !
همسایه هاشم اگه بهش حمله کنن و چیزی بهشون نرسه دیگه بیخیالش میشن !
یه مدت که گذشت و پروبال گرفتن اونوقت باید با 100 تا گرزدار حمله کنی که هرچی داره و نداره بیارن ! تا چیزی واسه بقیه نمونه !
این مشکل رو من 1001 بار بهش برخوردم !
تنها راهش اینه که یه مدت بیخیالشون بشی و فارم های جدید پیدا کنی !
همسایه هاشم اگه بهش حمله کنن و چیزی بهشون نرسه دیگه بیخیالش میشن !
یه مدت که گذشت و پروبال گرفتن اونوقت باید با 100 تا گرزدار حمله کنی که هرچی داره و نداره بیارن ! تا چیزی واسه بقیه نمونه !
ممنون
====
اکانت فیلیپین رو گذاشتم رو حذف.
وضعیتم خوبه تو اتحا رنک 1 هستم رنک خودم هم دو رقمی رنک هجومی هم همینطور.
ولی خوب چون وقت و حوصله تنهایی بازی کردن رو ندارم میخوام حذف کنم.
اگر کسی هست که حرفه ای باشه و بخواد دوال بازی کنه خبر بده تو pm صحبت کنیم.
این بیشتر بدرد افرادی میخوره که میخوان اسپید بازی کنن ولی حال بازی کردن از ابتدا رو ندارن.
پ.ن:لطفا درخواست خود اکانت رو نکنید!یا دوال یا حذف.
میگم اگه علاقه داری و مایل هستی بیا با من و دوستم توی سرور 3 ایران بازی کن
پ.خ بده اگه تمایل داشتی![]()
خیلی ممنون
ولی رو سرور عادی نمیتونم بازی کنم....
آقا همون کاری که بهت گفتم رو انجام بده ! هرکی اکانت خودشو ! هیچوقت سعی نکن چند نفری روی یه اکانت بازی کنی ! چون اندیشه ها فرق داره ! اونایی هم که چند نفری با هم بازی میکنن خیلی با هم ارتباط دارن و مدام به هم دیگه میگن چیکار کنن !
تنهایی بازی کردن رو یک اکانت یه ادم بیکار میخواد و کلی وقت زیاد!
حالا شما میگی باید چنتا رفیق که اکانت داشته باشن اونجا باشن.... خوب خوبه اینطوری
ولی بازم فرقی نمیکنه باید بازم تنهایی روی یک acc بازی کنی که از حوصله من خارجه...
اکانت دو سه تا دیگه دارم تو همون سرور.... حالا همون شخصش باید پیدا بشه که رو اکانت دیگه بازی کنه ....که فعلا همونم پیدا نمیشه.
برای سرور های قوی ارهاونایی هم که چند نفری با هم بازی میکنن خیلی با هم ارتباط دارن و مدام به هم دیگه میگن چیکار کنن !
ولی فیلیپین زیاد قوی نیست!فقط بچه های این اتحادی که من عضوم قوی هستن تقریبا بقیه دیگه ول معطلن : دی
راستی اگه کسی خواست بخره هم خبر بده تا 48 ساعت دیگه.
+
دو اکانت دفاعی گول و رومن
به چطوري الكس ؟
اكانت اندونزي چي شد؟
اگر ميخواي بيا با هم روي اكانت من روي سرور 3 بازي كنيم رنك زير 300 توي بهترين اتحاد بازيم و الان داريم 2 نفري بازي ميكنيم
اگر ميتوني بيا اين سرور ايرانه با بقيه جاها فرق داره كلي حال ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)