اگه با کرک مشکل ندارید IDM رو آپدیت کنید.من نسخه 6.18 آی دی ام رو با نسخه 26 فایرفاکس استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم...
اگه با کرک مشکل ندارید IDM رو آپدیت کنید.من نسخه 6.18 آی دی ام رو با نسخه 26 فایرفاکس استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم...
من هم تمام اون فایلهای Host رو که دوستان گفتن امتحان کردم ولی نشد.
رفتم آخرین ورژن رو از سافت گذر گرفتم به همراه فیکسر کرک و الان فعلاً که درست شده و تا حالا بعد از دو روز اروری نداده...! ولی منتظر اولین ارور هــستم![]()
دانلود کرک فیکس – رفع خطای جعلی بودن سریال IDM :
کرک فیکس را دانلود کرده و در محل نصب نرم افزار کپی کنید ، توجه داشته باشید که باید آنتی ویروس خود را غیر فعال کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوورد فایل چی هست؟
برعکس شما من اون فایلی که باعث این خطا میشد رو دلیت کردم مشکل حل شد...فقط هربار که سیستم بالا میاد یبار میپرسه که مشکل داره باید دوباره نصب بشه منم اکی میکنم دیگه هیچ ... مشکل حل دانلود هم بدون مشکل
این کرک فیکس هم همین کار رو میکنه![]()
فایل IDMGrHlp مگر چی هست؟
با حذفش دیگه گیر فیک بودن نمیده این فیکس کننده هم همینه
سلام دوستان
یه سوال داستم
من یه چند روزی میخوام برم مسافرت بعد میخوام کامپوتر رو روشن بذارم واسه دانلود .راهی هست بعد از اتمام دانلود فایل اولی خودش اتومات بره فایل دیگری رو ادامه دانلود بده؟
ممنون
سلام دوستان
الان داشتم با سیستم کار میکردم نمیدونم چی شد که هر چی میزنم برا دانلود بجای اینکه IDM شروع کنه مرورگر شروع به دانلود میکنه
خیلی هم باهاش ور رفتم اما نشددوستان اگه میتونن راهنمایی بفرمایید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)