نسخه جدید کاسپرسکی همین آلان آمد : (8.0.0.454)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه جدید کاسپرسکی همین آلان آمد : (8.0.0.454)
دوستان سلام من ورژن 8 این نرم افزار رو دارم و در حال حاضر روی سیم ویروس پیدا کرده و قسمت نوار بالای اون رنگش قرمز شده و دکمه FIX IT NOW ظاهر شده در بالای برنامه روی اون که میزنم زده Neutralize All که وقتی روش میزنم هیچ عکس العملی از آنتی ویروس نمیبینم و ویروس رو پاک نمیکنه در ورژن های قبلی به راحتی ویروس پاک میشد ولی تو این ورژن مثل اینکه خیلی آنتی ویروس بد کار میکنه و گیر میده حالا باید برای رفع این مشکل و از بین بردن ویروس ها چکار کنم؟
آپدیتشم که میکنم میاد روی 100% گیر میکنه دیگه بالاتر نمیره حالا چکار کنم؟
ممنون و با تشکر
من 2 روز پیش اعلام کردم که نهایی هست یا نه اما یکی از دوستان گفت RC3 هست
برا من توی دانلود افلاین اومده بود ای پی سایتی هم که ازش دانلود شده بود سایت خود کاسپر بود اما هر چی زیر رو کردم چیزی پیدا نکردم تا اینکه امروز رسمی گزاشتن حالا طرفی که اینو دانلود کرده از کجای سایت دانلود کرده نمی دونم احتمالا یه فرد خاصی بوده و به قسمت های غیر قایل دسترسی برا افراد عادی دسترسی داشته ای پی هم که ازش دانولد شده اینه برید یه سر بزنید جالبه(البته شاید برا من اصلا اگه بخواهیم به طور عادی به این قسمت بریم چطوری باید رفت؟)
212.47.219.83
سلام به همگی
من و دوستم دوتا آنتی ویروس اورجینال کسپرسکای گرفتیم (Kaspersky Internet Security 2009-v8.0.0.357 )..اما مال من آپدیت نمیشه ! یعنی وقتی شروع به آپدیت میکنه ، تا یه درصدی میره یدفه میره رو %100 و بعدش قطع میشه و اون ارور معروفه Database is Out of Date میاد !
تا حالا یه 40 باری تست کردم موفقترینش تا 17 مگابایت دانلود کرد و قطع شد..
-کارت اینترنت رو هم عوض کردم ..نشد
-ویندوز رو Restore کردم (لپتاپ) و دوباره نصب کردم ..نشد
-فایلهای دانلودی که دوستم با موفقیت آپدیت کرده بود رو بصورت دستی اضافه کردم تا تو آپدیت بعدی حجم آپدیت کم بشه و بتونه راحت آپدیت کنه..بازم همین ارور رو میده. دوستم با همین پوشه آپدیتها ، وقتی ویندوزشو عوض کرد ، کسپرشو بدون نیاز به اینترنت Update کرد و کسپرش از حالت قرمز به سبز تغییر وضعیت میده اما مال من با همونایی که بهم داد نمیشه !!
-چون گارانتی داشت ، دوباره برام یکی دیگه فرستادن اونم نصب کردم ..همین وضعه
فکر میکردم مشکل از ویندوز ویستا هست اما مال دوستمم ویستاست اما این مشکلات رو نداره
اولش با سریال نصب کرده بودم..رفتم تو سایتش و Activation Key رو هم دانلود کردم و اینبار با اون اکتیو کردم اما بازم نشد .
دوستمم اولش مشکلاتی مثل من داشت یعنی چند بار پشت سر هم تکرار کرد تا تونست آپدیت کنه اما من هنوز موفق نشدم.
بجورایی انگار به سرور وصل نمیشه..تنظیمات رو هم چک کردم مشکلی نبود .
سیستمم لپتاپ سونی هست..ربطی داره ؟ مشکل از کجاست ؟
سلام
لطفا گزارش کامل آخرین آپدیت خودتان را اینجا Copy & Paste کنید مثل زیر :
Last edited by vtn54; 05-08-2008 at 00:48.
دروود
آیا نسخه 8.0.0.454 رسمی هست؟اگر بله،پس چرا لینک دانلودش در سایت خود کسپرسکی نیست؟
بله.نسخه فاینال هست.این هم لینکش:
چون حجمش زیاد بود مجبور شدم یجایی آپلود کنم :
دیشب از 1.5 شب تا 4 صبح نشستم بپاش ! داشت آپدیت میشد تا 93 درصد رسید دوباره بدون اینکه اپدیت قطع بشه ارور داد که Please Update : Database is out of date !! این دیگه چه صیغه ایه ؟! بعدش حدود 10 دقیقه بعد دوباره رفت سر 100 و دوباره همون ارور ظاهر شد و وضعیت همچنان رو قرمز و Oboelete میمونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیز تاریخ سیستم شما درست نیست امروز پنجم August سال 2008 (8/5/2008 ) است .تاریخ سیستمتان را
درست کنید و پس از ریستارت مجددا آپدیت کنید.
در ضمن به نظر می رسد از یک نسخه قدیمی استفاده می کنید .نسخه 454 منتشر شده است اگر توانستید بهتر است
پس از پاک کردن نسخه قبلی نسخه جدید را نصب کنیدچون بسیاری از مشکلات نسخه های قبلی در این نسخه برطرف شده است.
ممنون
آخه چرا فقط این مشکل برای من پیش میاد و برای دوستم نه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)