تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 649 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من حداکثر یک گوشی رو 8-7 ماه دارم

خواستم ببینم اینکه میگن بدنه ی x1 و مخصوصا پشت گوشی رنگش کمی میپره حقیقت داره و این اتفاق معمولا تو همون ماه های اول خرید هست یا بر اثر مواظبت بد و ... اخه x1 به بدنه ی با کیفیت و فلزی معروفه ..... ؟

سوال دومم هم این بود که درست میگن که x1 خیلی زود کیبوردش لق میشه و نباید زیاد بهش ور رفت ؟

مرسی
    نه بابا اینها شایعه هست رنگ نقره ای که هیچ مشکلی ناره تو رنگ مشکیش من گفتم اگه به برخورد محکم به اجسام زبر و سخت داشته باشه پشتش همون قسمت ها رنگش میپره

در مورد کیبرد هم باید از همون کسی که این شایعه رو درست کرده بپرسی من که به شخصه هیچ مشکلی باهاش ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ،

من قصد خرید این گوشی را داشتم منتها قبلش چند تا سوال داشتم که خواهش می کنم کمکم کنید :

1 : امکانات مولتی مدیای این گوشی در چه حدی است ؟ با سری N نوکیا قابل مقایسه است ؟ از داخل head set کیفیت پخش mp3 چگونه است ؟

2 : امکانات کار با اینترنت این گوشی چطور است ؟ سرعت wireless خوب است ؟ سایتهای فارسی را درست نمایش می دهد ( از نظر فونت )؟

3 : میشه فایلهای ویندوز را با این گوشی از اینترنت دانلود کرد و سپس به کامپیوتر انتقال داد ؟ مثلا یک فایل rapid دانلود کرد و منتقل کرد روی laptop ؟

4 : امکان تایپ فارسی با این گوشی هست ؟

5 : سایز و وزن گوشی به نظر شما مناسب است ؟

6 : به نظر شما بین این گوشی و htc HD کدام بهتر است؟

با سپاس از همکاری شما
    1-هيچ وقت ppc رو با اون گوشيها از لحاظ مولتي مديا مقايسه نكن ... قابل مقايسه نيستند ... كيفيت صدا از headset خوب و قابل قبوله .... فيلم ديدن توش لذت بخصوصي داره .... كيفيتش عاليه .. اكسپريا واقعا يه لپ تاپ كوچيكه... در درجه اول يه پاكت پيسي هست ديگه بالاخره كه در كنارش شما از امكانات بقيه موبايلها هم ميتوني استفاده كني...

2- از وايرلسش تا حالا قسمت نشده استفاده كنم... سايتهاي فارسي رو خوب نشون ميده ( به هر حال شما يه فارسي ساز روش ميريزي ديگه) 3- بله

4-تايپ فارسي با كيبورد spb بنظر من خيلي خوبه ... ميگن ميشه يه تغييراتي هم داد كه كيبوردشم فارسي بنويسه...

5- بله .. گوشي ظريفي هست كاملا ... ولي بدنه فلزي و جونداري داره...

6- قيمت براتون مهمه؟؟؟!!!!
    Last edited by deluge28; 11-04-2009 at 17:48.

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.
    دوستان من داشتم چند صفحه اخر را مطالعه ميکردم که ديدم دوستان بين تاچ پرو و ايکس1موندن.
    اين انتخاب تا حدودي به سليقه هم مربوط ميشه.
    ولي يه چيزي در مورد کيبرد بگم.درسته که کيبرد تاچ پرو تعداد دکمه هاي بيشتري داره ولي کيبرد ايکس1 هم کمبودي نداره و اينکه ايکس1 اين خوبي را داره که تفکيک بهتري داره منظورم اينه که فاصله ي بين دکمه هاي ايکس1 بيشتره و اين امر براي تايپ کردن بهتره و مهمترين چيزي که ميخاستم در مورد کيبرد ايکس1 بگم اينه که ايکس1 يه خميدگي خاصي هم داره که اين امر باز به راحتي تايپ با کيبرد خيلي کمک ميکنه.
    من چون علاقه ي زيادي به کيبرد دارم در مورد کيبرد اين دو گوشي گفتم.در نتيجه به نظره من ايکس1 به دليل فاصله بين دکمه ها و خميدگي اي که داره کيبردش بهتر از تاچ پرو ميباشد در واقع با سرعت و راحتي بيشتري ميشه با ايکس1 تايپ کرد.
    پس کيبرد ايکس1 نسبت به تاچ پرو برتري هايي داره.

4. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

خوب اگه میخوای با دوربین امنیا مقایسه کنی که دیگه عالم و آدم دارن میگن دوربین امنیا بهتر هست از اکسپریا دیگه مقایسه چی میخوای بکنی دوربین امنیا 5 مگا ست در ضمن مثل اینکه تنظیمات بیشتری هم داره نسبت به اکسپریا

درباره پخش فیلم و اینجور چیزها که مربوط به نرم افزار میشه دیگه همشون چه امنیا و چه اکسپریا یکی هستند اگه برنامه ای رو امنیا زیر نویس رو نشون بده روی اکسپریا هم نشون میده مثل این میمنونه که مثلا بگیم آیا برنامه نرو آیا روی رایانه های اینتل اجرا میشه یا روی ای ام دی .... هیچ فرقی با هم نمیکنه
    در خصوص سوالتون تا به حال یه برنامه اومده به نام tcpmp که با نصب پلاگین زیر نویس هارو نشون میده اما برنامه ضعیفی هست و بیشتر فرمت ها رو بصورت فریم فریم نشون میده

منظور از فارسی ساز یعنی اینکه بتونی روی دستگاه فارسی بخونی و بنویسی فقط همین
    نمیشه زبان گوشی رو باهاش فارسی کرد یعنی منوها فارسی نمیشه ........... در ضمن میتونی برنامه برای تقویم نصب کنی که در صفحه اول تقویم شمسی رو برات نمایش بده
    در مورد کیف مخصوص اکسپریا فعلا در تهران نیست حسام میگفت تو کیش مثله اینکه بوده...........
    در مورد عکس هم من هر چی عکس دارم همه بروبچ توشند و بدرد تو نمیخوره ببین دیگران اگه انداختند برات آپلود کنند
    موفق باشیم
    منظورم این بود که می خوام امکاناتش رو با اومنیا مقایسه کنم
    دوربین رو که می دونم بهتره!
    الان با کیبورد سخت افزاری میشه فارسی تایپ کرد ؟ تایپ کردنش باهاش راحت هست ؟
    روی خود دستگاه مموری 4 گیگ هست درسته ؟
    در مورد gps امتحان نکردی برام خیلی مهمه !
    من می خوام از دبی بگیرم ! یعنی اگر اوکی بشه می خوام متعلقاتش مثل کیف اصلی رو هم بگیرم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من می خوام از دبی بگیرم ! یعنی اگر اوکی بشه می خوام متعلقاتش مثل کیف اصلی رو هم بگیرم!
    اکسپریا از لحاظ دوربین ضعیقتر از امنیا هست. این که تابلوئه البته. 3 مگاپیکسل(اکسپریا) در برابر 5 مگاپیکسل(امنیا)

برای تایپ کردن فارسی سخت افزاری هنوز راه خوب و مناسبی پیدا نشده.

مموری هم 4 گیگ هست.

GPS دستگاه مانند تمام دستگاه های HTC هست و نرم افزارش یکی هست اگر اشتباه نکنم. از این لحاظ هیچ مشکلی نداره.

+ صفحه نمایش اکسپریا بهترین در بین تمام صفحه نمایش گوشی های موبایل در جهان هست.(میتونی به پست قبلی من مراجعه کنی اونجا مفصل توضیح دادم).

+ صدای اکسپریا(با هدفون) طبق بررسی که سایت GSMarena(معتبرترین سایت موبایل) انجام داده نه تنها از بقیه گوشی های موبایل بلکه از Ipod هم بهتر هست.

+ قابلیت استفاده از پنل رو داره یعنی میتونه تا مدت ها حالت کهنگی و دلزدگی رو به شما نده. چون هر چند وقت یکبار یک پنل عالی براش میاد.

- صدای اسپیکرش معمولی هست و ویبره آنچنان قوی نداره.
    .................
    ضمن اینکه اگر از دبی میخری همنجا چک کن ببین که یه موقع زبان عربی نباشه یعنی Rom عربی روش نباشه که اونوقت کارت زاره!!

7. این کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین من اینارو بهت میگم اما میدونم آخرسر هم به نتیجه نمی رسی که کدوم بهتره من خودم یک ماه ریویو و مقایسه ها رو خوندم آخر هم به نتیجه نرسیدم که امنیا بهتره یا اکسپریا آخر سر هم یه مقدار صدقه گذاشتم کنار گفتم میرم بازار هر چی به دلم نشست و میگیرم رفتم بازار رو اکسپریا رو گرفتم و امدم الان هم دوباره بهم بگن اگه دوباره بخوای انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی باز من بین این دوتا گوشی میمونم که کدوم رو بردارم........
    در هر حال زبان سخت افزاری رو میشه عوض کرد اما کار من و تو نیست حدود 20 -30 متغییر ریجستری باید مقدارشون تغییر کنه که در حال حاضر تو فروم xda اونجا خیلی ها تونستند مثلا روسی و سوئدی و فرانسه و آلمانینو غیره کنند اما چون اونها با فارسی کاری ندارند برنامه اش هم نساختند.........
    تایپ کردن باهاش راحت هست بله............

بحث 4 گیگ متغییر هست رو بعضی ها هست و رو بعضی ها هم نیست باید از فروشنده بپرسی که داره یا نه

در مورد gps من خودم امسال تهران ومشهد راه انداختم و ازش استفاده میکردم بله ظرف حداثر 1 دقیقه وصل میشه و موقعیت شما رو نشون میده اما بین راه که هوا صاف بود باورم نمیشد ظرف 5 ثانیه وصل میشد .

9. 3 کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

ببین من اینارو بهت میگم اما میدونم آخرسر هم به نتیجه نمی رسی که کدوم بهتره من خودم یک ماه ریویو و مقایسه ها رو خوندم آخر هم به نتیجه نرسیدم که امنیا بهتره یا اکسپریا آخر سر هم یه مقدار صدقه گذاشتم کنار گفتم میرم بازار هر چی به دلم نشست و میگیرم رفتم بازار رو اکسپریا رو گرفتم و امدم الان هم دوباره بهم بگن اگه دوباره بخوای انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی باز من بین این دوتا گوشی میمونم که کدوم رو بردارم........
    در هر حال زبان سخت افزاری رو میشه عوض کرد اما کار من و تو نیست حدود 20 -30 متغییر ریجستری باید مقدارشون تغییر کنه که در حال حاضر تو فروم xda اونجا خیلی ها تونستند مثلا روسی و سوئدی و فرانسه و آلمانینو غیره کنند اما چون اونها با فارسی کاری ندارند برنامه اش هم نساختند.........
    تایپ کردن باهاش راحت هست بله............

بحث 4 گیگ متغییر هست رو بعضی ها هست و رو بعضی ها هم نیست باید از فروشنده بپرسی که داره یا نه

در مورد gps من خودم امسال تهران ومشهد راه انداختم و ازش استفاده میکردم بله ظرف حداثر 1 دقیقه وصل میشه و موقعیت شما رو نشون میده اما بین راه که هوا صاف بود باورم نمیشد ظرف 5 ثانیه وصل میشد .
    چه جالب فکر می کردم فقط خودم این مشکل رو دارم! تو این 2 هفته کلی ریویو تو یوتوب دیدم و چندتا ریویو خوندم و
    تو چندتا فروم پرس و جو کردم واقعا انتخاب سختیه ! فکر کنم منم باید برم تو بازار و اونجا دیگه هر چی به دلم نشست انتخاب کنم
    دستت درد نکنه !

11. این کاربر از kiuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

در مورد انتخاب بين اچ دي و ايکس1 بايد بگم که ايکس1 دو برتري بسيار خوب نسبت به اچ دي داره.يکيش دکمه ي چهار جهته ميباشد که در کار کردن با برنامه ها و بازي ها به خصوص اگه جاوا باشن خيلي تعثير داره و يکي هم کيبرد ميباشد که براي کساني که کيبرد به کارشون مياد گزينه ي مهمي ميباشد.
    به نظره من ايکس1 نسبت به اچ دي بهتر ميباشد.البته نا گفته نمونه که اچ دي هم در رده ي خودش يکي از بهترين هاست.
    در کل به نظره من کنترل در ايکس1 قويتر از اچ دي ميباشد.

13. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

چه جالب فکر می کردم فقط خودم این مشکل رو دارم! تو این 2 هفته کلی ریویو تو یوتوب دیدم و چندتا ریویو خوندم و
    تو چندتا فروم پرس و جو کردم واقعا انتخاب سختیه ! فکر کنم منم باید برم تو بازار و اونجا دیگه هر چی به دلم نشست انتخاب کنم
    دستت درد نکنه !
    دوست عزیز برای راحتی کار خودتون من به شما این پیشنهاد را میکنم:
    شما اگه کیبرد دوست دارین و با کیبرد حال میکنید و به کارتون میاد قطعن به ایکس1 فکر کنید در غیر این صورت به اومنیا فکر کنید.
    یه راه دیگه که شما را برای انتخاب خیلی راهنمایی میکنه اینه که در صورت امکان با هر دو گوشی کار کنید.
    من با هر دو کار کردم و به نظرم ایکس1 لذت بخشتر بود و دوست دارم هنوز با ایکس1 کار کنم.

15. 3 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

فردا میرم بازار از نزدیک تو دستم میگیرم!

17. این کاربر از kiuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •