F3.2
1/90 sec
F3.2
1/90 sec
دوست عزيز در اين عكس زاويه برداشت و كادر رو بايد تغيير مي دادي . الان پاها در كادر نيست و كمي بسته شدن كادر از چپ و راست لازم به نظر مياد در ضمن زاويه هم مي تونست كمتر باشه . يعني به حالت نشسته عكس مي گرفتي . موفق باشي .
میشه تنظیمات دوربینتا بگی چه جوری اعمال کردی تو این عکس. البته اگه هر عکسی میزاری این کارو بکنی خیلی عالی میشه![]()
چندتا عکس ماشینی...
دوربین : Spak Canon 500D
عکس از ماشینای فوق تمیز تازه شسته شده اما پس از باران ناگهانی!!
![]()
مشتی تنها تنها میرین بیرون ؟؟
سمند مازیار که از پشت گرفتی خیلی خوب شده ..![]()
تنظیمات خاصی نداره . چون محیط کم نور بود ( دم غروب ) سرعت شاتر رو 1/60 ثانیه و دیاف هم 3.5 در نظر گرفتم . ایزو رو هم برای اینکه عکس نویزدار نشه روی 80 قرار دادم . البته دیاف بسته تر ممکن بود عمق میدان بیشتری بده اما به همون نسبت عکس خیلی تاریک میشد . ناچار شدم چنین دیافی در نظر بگیرم . در ضمن برای اینکه نور روی ابرها باعث اور شدن یا روشن شدن بیش از حد اونها نشه میزان نور دهی رو روی 1- تنظیم کردم . تمام مطالبی رو که گفتم می تونی در اگزیف عکس ببینی .![]()
سلام
همین الان یه عکس HDR گرفتم داغ داغ ببینید:
![]()
به کادر بندی های شما که نمیرسه...ما شاگرد شما هستیم محمد خان![]()
سلام به همه
داشتیم فیلم همچون سرو نگاه می کردیم یه هو دیدم تهران رو سیل ورداشته !!!!!!!!!!!!!!1
دویدم تو حیاط دیدم به به چه بارون توپی !!!!!!!!!
بعدی معتل نکردم رفتم سراغ دوربین !!!
یه عکس گرفتم تو تاریکی خفن که شدت رو نشون می ده (البته کمی )
محتوای مخفی: نمی دونم چرا پرشین گیگ قاطی کرده !!!!!!!
بعد دیدم ما کجا اسمون کجا !!!!!!
خدا داشت نور بالا میداد (رعد و برق) دویدم تو بالا پشتبون دیدم به به چه نور بالاهایی !!!!!!!!!
ولی خداییش من شروع کردم عکس گرفتن (حدود 300 تا عکس گرفتم) اخه سرعت عکاسی متوالی رو گذاشته بودم روی 8 فریم بر ثانیه بعد شروع کردیم عکاسی که این 3 تا زیر از همشون بهتر شده که می ذارم خدمتون.
محتوای مخفی: نمی دونم چرا پرشین گیگ قاطی کرده !!!!!!!
محتوای مخفی: نمی دونم چرا پرشین گیگ قاطی کرده !!!!!
محتوای مخفی: نمی دونم چرا پرشین گیگ قاطی کرده !!!!!
گفته باشم من بار اولم بود از رعد و برق عکس می گرفتم !!!!!!!!!!!!!
بعدشم خونه ی ما بین چندتا ساختمون بلند تره به خاطر همین منظره فقط همین بود !!!!!! (که البته خدا رو شکر رعدوبرق ها همین جا فقط می زدن)
خلاصه روانه کنید این نظراتتون رو![]()
Last edited by hadi h; 28-09-2010 at 23:13.
Date Taken: 200318 18:53:45
Exposure Time: 1/4 sec.
Aperture Value: 3.61 EV (f/3.5)
Flash Fired: Flash did not fire, compulsory flash mode.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)