دوستان ببخشيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اشتبا هه ديگه،پيش مياد!!!!!!!!!!!!!!!
يك اسپم كه هزارتا نميشه!!!!!تو رو خدا ببخشيد!!!انسان اشتباه ميكنه ديگه!!!!!!!!دو بار ارسال جواب رو زدم!!!!دي
دوستان ببخشيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اشتبا هه ديگه،پيش مياد!!!!!!!!!!!!!!!
يك اسپم كه هزارتا نميشه!!!!!تو رو خدا ببخشيد!!!انسان اشتباه ميكنه ديگه!!!!!!!!دو بار ارسال جواب رو زدم!!!!دي
Last edited by gap; 28-07-2008 at 14:26.
اون مال يك چيز ديگه بود خوب! :دي
خوب ميگم شما يك چيز ديگه رو آف كردي درست شده
آره اون مال اين بود كه بعد از يكبار كه وارد بازي ميشي همه چيز آبي ميشه و به نزديكترين شكل برميگرده!
من با آوردن آيتما مشكلي نداشتم ولي از قسمتي كه به سينا گفتي من آف كردم.حالا اون بايد آن كنه؟؟
دقيقا!
به طور خود كار وقتي سيمز نصب ميشه اون گزينه on هست اصلا نبايد بهش دست بزنيد ولي رفته off كرده خوب دوباره بايد بره درستش كنه![]()
این کارو هم کردم بازم نشد !
ببينم شما يك عكس از كاري رو كه انجام ميدي بزار ببينم
يك جاي كار ميلنگه
سلامي دوباره!سينا جان من برات آ'وزش قدم به قدمشو ايشاا... در قالب PDF آماده ميكنم و حداكثر تا 11 شب ميذارم!
اگه عكس بذاره كه خوبه!!شايد اصلا قسمتي كه ميره اشتباه هستش!!!يا اصلا هنوز با فايل ها ي دانلودش ارتباط برقرار نكرده و هنوز SIMS2 اونارو نخونده!منظورم اينه كه وقتي اولين بار ميذاري فايل ها رو تو پوشه دانلود و ميري تو بازي اولش ازت ميپرسه!!شايد اونجا بلد نبوده و گزينه اشتباه رو زده!به هر حال من آموزشش رو ميذارم تا شايد مشكل ايشون هم حل بشه!
ها!!آره يه جاي كار ميلنگه!!!!:دي
با تشكر...
aMiR
براي منم يك بار اينجوري شده بود ولي 2 بار ازش رفتم بيرون و دوباره اومدم توش تا درست شد
حالا شما هم يك امتحاني بكن اگر بازم جواب نداد يك عكس از اون قسمتي كه ميري بزار![]()
آره وقتي ازش بري چند بار بيرونو بياي توش OK ميشه و فعال ميشه.
_
مخاطب شما من بودم؟اگه من بودم چشم ميذارم
من خوب بلد نيستم خونه بسازم راهنمايي ام کنين.
راستي چندتا رمز
motherlode دارايي رو تا 50000افزايش مي ده
maxmovites نياز هاتون پر ميشه
unlockcareerrewards , وسايل مربوط به شغل باز ميشه
move objects on مي تونين همه چيزرو دستكاري كنين حتي صندوق نامه ها
aging_onپير نمي شين
کسايي که شخصيتي کم پول دارن مي توانند از روش من استفاده کنن تا کمي پول به دست اورند اول چند نفر رو دعوت کنين بعد
وقتي آمدند دورشان ديوار بکشين وقتي مردند قبراشون رو بفروش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)