وزوز نه اما قرقر و یا خرخر چرا
هارد رو در بیار تست کن روی سیستم
وزوز نه اما قرقر و یا خرخر چرا
هارد رو در بیار تست کن روی سیستم
سلام.
با hd reg میزنی بدسکتور داره؟
هارد صدای ناهنجای نداه؟{قرقر}
به عنوان هارد اول بالا میاد}
یا به عنوان هارد دوم بالا میاد؟
اره میزنه بدسکتور داره بعد میزنه Regenerating بعد 1ساعت روی 1.8% گیر کرد منم کنسلش کردم
هارد اکسترناله
صدای خاصی نداره.. گاهی به پورت جلو کیس وصل میکردم صدای جیک جیک میداد و هارد رو نمیخوند..
الان کپی نمیده..اگه فرمت کنم میتونم ریکاور کنم؟؟
جلویکیس نزنرید برقش ضعیفه.
هارد مشکل جدی داره و باید متخصص اونو تعمیر کنه.
سروکله زدن داره
مرسی از جوابت
اخه یهو چی شد! حاجی نمیتونم به کسی بدم!! لطفا هر راهی ممکنه بهم بگید چون مجبورم هارد رو دور بندازم و مهم تر از خود هارد .. اطلاعاتش رو از دست میدم
چطوری میتونم USB سیستمو چک کنم؟
اخه هرچی بهش میزنم بعد یه مدت خراب میشه!!
به یو اس بی جلو نزنید.
خوب از اینکه میخوای خودت تعمیر کنی باید وقت و حوصله اس را داشته باشی.
شما نهایت میتوانید با hddreg
اینو بدسکتور گیری کنید.
باید چندید با حتی 1 هفته روش وقت بزاری و مدیا رو تعمیر کنی.
شاید هم درست نشه.
اما با یه سری تراشه ها میشه راحت تر اطلاعات رو در اورد.
چه تراشه ای؟ بیشتر توضیح بده
وقتشو دارم..
اقا یه سوال دیگه! بلاخره روی این هارد فایل های سالم هم هست.. نرم افزاری نیست که بدسکتور ها رو اسکیپ کنه و فایل های سالممو واسم کپی کنه جای دیگه؟
سلام دوست خوب من
موقعیت شما این است که یک هارددیسک خراب دارید ( چه بد سکتور و چه فرابی فیزیکی پلتر ) حالا برای خارج کردن اطلاعات از آن میشود راه های مختلفی را انجام داد. مثلا" سعی در اصلاح سکتور ها و یا خواندن تکی سکتور ها و ....
دوست من اما تمامی این کارها به غیر از آسیب بیشتر به هارد کار خاصی انجام نمیدهد و اکر اگر اگر میزان خرابی هارد شما کم باشد شاید موفق شوید.
بهترین توصیه:
1- بهره گیری از ابزار پیشرفته مانند PC-3000 for windows UDMA که متاسفانه در اختیار شما نیست و هم برای شما نمی ارزد که خریداری کنید برای فقط یک هارددیسک . اما این سیستم قادر به خواندن سکتور های خراب و یا در نهایت بخشی از آن و ترمیم اطلاعات تا 95 % است.
2- استفاده از نرم افزارهای تحت داس . که میتوانید از سی دی های موجود در بازار تهیه بفرمایید.
اما توصیه :
اگر اطلاعات برایتان مهم است آن را به یک مرکز مجهز بازیابی اطلاعات ارسال کنید مطمین باشید اطلاعات شما به درد یک حرفه ای نمیخورد.
سلام مهندس امیر خوشحال شدیم که اومدید چند روزی نبودید ببخشید اگر جواب ها را کامل نمیدادم.
در مورد هارد اکسترنال 1394 توضیح مختصری بدهید اگر امکان دارد و اگر میتوانید در یان تاپیک مرا راهنمایی کنید.
خواهشمندم
در این تاپیک شرکت کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو رید 5 اگه 2 تا هارد از کار بیوفته همزمان ...... چه کاری میشه کرد ؟
Last edited by ramin1988; 21-07-2011 at 09:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)