تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 321 از 2403 اولاول ... 2212713113173183193203213223233243253313714218211321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

رفقا سرعت شبانه شما چطوره ؟؟
    مال من بعد از چند شبی که خیلی پایین بود الان دو شبه همون 230 قبل شده..
    خط 722
    برای من روز و شب نهایتا سرعت دانلود 70 هستش (خط 5)

2. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من برای تمدید آنلاین رفتم رمز عبور 2وم کارت عابرم رو فعال کردم . یک کد 5 رقمی گفت وارد کنید و من یک کدی زدم مثلا 12345 و ok کردم بعد قبول کرد بعد یک قبض از عابر بانک برام اومد بیرون که یک رمز 4 رقمی توش بود حالا من برای تمدید آنلاین باید اون رمز 5 رقمی که خودم وارد کردم رو باید بزنم برای تمدید یا اونی که خود عابر بانک از طریق رسید به من داد ؟؟؟؟؟؟
    ( بانک صادرات )

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من که مدت زمان باقیمانده اکانتم 2 روز مونده و الان چهارمه یعنی تا پایان روز ششم اکانت اعتبار داره یا تا پایان روز پنجم ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من که مدت زمان باقیمانده اکانتم 2 روز مونده و الان چهارمه یعنی تا پایان روز ششم اکانت اعتبار داره یا تا پایان روز پنجم ؟؟
    تا پایانه روزه ششم

6. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اکانت شما دقیقا 1 ماه اعتبار داره
    یعنی مثلا اگه شما 10 صبح روز 7 اسفند تمدید کردید درست تا 10 صبح روز 7 فروردین اعتبار داره

8. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اکانت شما دقیقا 1 ماه اعتبار داره
    یعنی مثلا اگه شما 10 صبح روز 7 اسفند تمدید کردید درست تا 10 صبح روز 7 فروردین اعتبار داره

شما امتحان کردید ؟

این طور نیست من تست کردم درست 1 ماه و زمان قطع شدن ساعت 24 . بدون شک و تردید.
    یعنی شما اگر 10 صبح روز 7 اسفند تمدید درست تا 12شب 7 فروردین اعتبار دارد اگر حجم تمام نشه.

10. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ara_alizadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض مشاوره

سلام به اعضای محترم این فروم
    من یه سری اطلاعات میدم و چند تا سوال دارم. ببخشید که سوالات ابتدایی هست به خاطر همین مساله عضو شدم البته مطالب و صفحات رو تا جایی که تونستم مطالعه کردم.

اطلاعات اشتراک
    1 ماهه
    فن آوا ( ssk حوالی چله خانه )
    سرعت 512
    محدودیت 3 گیگ ( 2 تا 7 صبح رایگان )
    قیمت 20 هزار تومن ( 19900 )

اطلاعات سرعت

ساعت 5 صبح

ساعت 2 بعداز ظهر

سوالات

1. سرعت های 34 و 43 مربوط به دانلود هست در ساعات 5 صبح و 2 بعدازظهر دیگه؟ خوبه در سطح 512 در قیاس با بقیه شرکت ها؟
    2. سرعت های 13 و 19 سرعت های آپلود هست در ساعت های 5 صبح و 2 بعدازظهر دیگه؟ خوبه در سطح 512 در قیاس با بقیه شرکت ها؟
    3. اون 652 و 306 پینگ چیه؟ بالاباشه خوبه یا پایین؟
    4. آیکون کانکشن پایین صفحه منیتور من سرعت 12،0 mbps رو نشون میده؟ این سرعت چطوره؟ باید بیشتر باشه در سطح 512؟ اصلا تاثیری هم داره سرعت دریافت روی اون؟

باتشکر

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما امتحان کردید ؟

این طور نیست من تست کردم درست 1 ماه و زمان قطع شدن ساعت 24 . بدون شک و تردید.
    یعنی شما اگر 10 صبح روز 7 اسفند تمدید درست تا 12شب 7 فروردین اعتبار دارد اگر حجم تمام نشه.
    آخه من یک ماه پیش ساعت 9 صبح تمدید کرده بودم... اشتراک من امروز تموم میشد و بخاطر همین صبح زود آنلاین تمدید کردم
    300 مگ از اکانتم مونده بود و فکر میکردم تا این 300 مگ تموم نشه ، تمدید جدید سوئیچ نمیشه
    درست ساعت 9 صبح یه بار دیسکانکت شدم و رفتم سایت رودیدم که بله حجم و اعتبار قبلی حذف و تمدید جدید شروع شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخه من یک ماه پیش ساعت 9 صبح تمدید کرده بودم... اشتراک من امروز تموم میشد و بخاطر همین صبح زود آنلاین تمدید کردم
    300 مگ از اکانتم مونده بود و فکر میکردم تا این 300 مگ تموم نشه ، تمدید جدید سوئیچ نمیشه
    درست ساعت 9 صبح یه بار دیسکانکت شدم و رفتم سایت رودیدم که بله حجم و اعتبار قبلی حذف و تمدید جدید شروع شده
    درسته منم قبلا همین کار میکردم زودتر تمدید میکردم وقتی به روزش میرسی اکونت جدید فعال میشد ولی بعد دیدم که تا اخر روز فعال این شکلی دیدم خیلی ارزش داره .حالا که 3 روز بهت رایگان میدن دیگه خیلی بهتر شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درسته منم قبلا همین کار میکردم زودتر تمدید میکردم وقتی به روزش میرسی اکونت جدید فعال میشد ولی بعد دیدم که تا اخر روز فعال این شکلی دیدم خیلی ارزش داره .حالا که 3 روز بهت رایگان میدن دیگه خیلی بهتر شده.
    این قضیه سه روز رایگان چیه ؟؟

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

اطلاعات اشتراک
    1 ماهه
    فن آوا ( ssk حوالی چله خانه )
    سرعت 512
    محدودیت 3 گیگ ( 2 تا 7 صبح رایگان )
    قیمت 20 هزار تومن ( 19900 )

اطلاعات سرعت

ساعت 5 صبح

سوالات
    1. سرعت های 34 و 43 مربوط به دانلود هست در ساعات 5 صبح و 2 بعدازظهر دیگه؟ خوبه در سطح 512 در قیاس با بقیه شرکت ها؟
    2. سرعت های 13 و 19 سرعت های آپلود هست در ساعت های 5 صبح و 2 بعدازظهر دیگه؟ خوبه در سطح 512 در قیاس با بقیه شرکت ها؟
    3. اون 652 و 306 پینگ چیه؟ بالاباشه خوبه یا پایین؟
    4. آیکون کانکشن پایین صفحه منیتور من سرعت 12،0 mbps رو نشون میده؟ این سرعت چطوره؟ باید بیشتر باشه در سطح 512؟ اصلا تاثیری هم داره سرعت دریافت روی اون؟

سلام دااشی خوش اومدی..
    1.آره سرعت دانلود که باید بگم زیاد هم خوب نیست.. مال من 128 اندیشه ست که اگه دیده باشی توی چند صفحه پیش مال من 1.37 بود !!
    2.آره مال آپلود که بازم نسبت به مال من که 0.29 بود کمتره..

کلا زیاد به این تست سرعت اعتماد نکن..
    توی روز و شب یه تک فایل با لینک مستقیم رو شروع به دانلود کن و ببین سرعت دانلودت با IDM چنده و بیا اینجا اعلام کن..
    مال من توی روز و شب فرقی نداره و 230-235 kb/s

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •