تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 416 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب وقتی اوبیتو با ژن هاشیراما پیوند خورده مشخصه که میتونه توی زمین بره . زتسوها برای پیوند خوردن نیستن و فقط جنبه سیاهی لشکر دارن . این یکی زتسوی پیچ پیچی هم از همون زتسوهای سفیده و فقط طرحش فرق داره.
    زتسوها قابل ترمیم نیستن که اگه بودن تا حالا این مسئله رو دیده بودیم . فقط میتونن چاکرای طرف مقابل رو کپی کنن و هاگ ریزی کنن . همین ...

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

چاکرای هاشی چه ربطی داره به تو زمین لغزیدن؟! من که ندیدم همچین خاصیتی از هاشی اگرچه عنصر زمین داشته ولی من دلیل محتمل تر رو همون زتسو میبینم
    بعدش فعلا که معلوم نشده زتسو پیچی هم جنس زتسو سفید باشه شما از کجا میگی؟! تا جایی که دیدیم ماهیت و شخصیت فرق داشته و کلا یک موجود جدای از زتسو سفید هست

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زتسو ها از ژن هاشیراما ساخته شدن که مربوط به همون موکتون میشه . موکتون هم که به گیاه برمگیرده و زتسوها هم گیاهی هستن و همونطور که می بینیم قابلیت انتقال از طریق زمین رو دارن.
    این ژن شامل حال اوبیتو هم شده و اون هم میتونه از زیر زمین برای انتقال یا پنهان شدن استفاده کنه.

نمونه اش همین مادارا که وقتی ژن هاشیراما رو به خودش پیوند زده در جنگ با کاگه ها به زیر زمین رفته بود و پنهان شده بود و یک شمشیر 20 متری کرد توی شکم سوناده.

زتسوها دو نوع هستن . سفید و سیاه . اون زتسوی پیچ پیچی که سیاه نبود . پس میشه سفیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فکر کنم همون پیچ پیچیه بشه سیاه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه fereydoon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

من ناروتو گرفتم دو سری یکی روش نوشته ns یکی همنوشته ناروتو اول کدومو باید ببینم ؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اونی که ns هستش رو باید دوم ببینی اونی که s نداره رو ببین.
    ns همون Naruto Shippuden هستش که ادامه Naruto هست.

9. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نه نه کلا قاطیش کردی رفت تو همین مانگا اخری گفت که زتسو ها از گدو درست شدن!! اگر از هاشی بودن که میشد کپی پیست اون و خواصی مثل تکثیر و عدم نیاز به غذا و این ها رو نداشتن! درسته هاشی زمین هم داشته ولی چون زتسو ها تو زمین میرن دلیل نمیشه از هاشی باشن. بعدش چطوری از هاشی درست شدن اخه؟!

زتسو هم اگه پیچیه مشکی بود که دیگه اون فرمی نمیشد... نظر من اینه که 3 تا زتسو اصلی هست
    Last edited by M e i s a m; 01-10-2012 at 12:42. دليل: املایی

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به نظر شما چرا مادارا اومده ابیتو رو نجات داده این همه اوچیهایی دیگه چرا ابیتو کسی نظری در این مورد نداره
    از نظر من اوبیتو نتیجه ماداراس و پدر ابیتو نوه مادارا بوده که خود مادارا هم نمیدونسته ولی بعدا که فهمید اومد ابیتو رو نجات داد یا شایدم دیده قدرت چشهای اوبیتو خیلی قوی اونو انتخاب کرد به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه نه کلا قاطیش کردی رفت تو همین مانگا اخری گفت که زتسو ها از گدو درست شدن!! اگر از هاشی بودن که میشد کپی پیست اون و خواصی مثل تکثیر و عدم نیاز به غذا و این ها رو نداشتن! درسته هاشی زمین هم داشته ولی چون زتسو ها تو زمین میرن دلیل نمیشه از هاشی باشن. بعدش چطوری از هاشی درست شدن اخه؟!

زتسو هم اگه پیچیه مشکی بود که دیگه اون فرمی نمیشد... نظر من اینه که 3 تا زتسو اصلی هست
    گدومازو هم از ژن هاشیراما درست شده یا این که هاشیراما این وسط یک تاثیری داشته . اگه دقت کنی گدومازو از توی یک گُل داره بوجود میاد و گیاهیه و محصولاتش (زتسو) هم گیاهیه . پس مشخصه که هاشیراما این وسط تاثیری داشته.
    ژن هاشیراما یا همون موکتون درسته یک قدرت جانبیه ولی با زمین مرتبطه و همین ویژگی روی زتسو - مادارا و اوبیتو هم تاثیر داشته و داره و داریم اثراتش رو می بینیم. اینو که دیگه نمیشه انکار کرد!

زتسو هم دو تاست و شاید قبلا توی طرح های مختلف درست میشده و وقتی به زتسوی سیاه رسیدن تصمیم گرفتن که زتسوی سیاه و سفید رو یکی کنن.

به نظر شما چرا مادارا اومده ابیتو رو نجات داده این همه اوچیهایی دیگه چرا ابیتو کسی نظری در این مورد نداره
    از نظر من اوبیتو نتیجه ماداراس و پدر ابیتو نوه مادارا بوده که خود مادارا هم نمیدونسته ولی بعدا که فهمید اومد ابیتو رو نجات داد یا شایدم دیده قدرت چشهای اوبیتو خیلی قوی اونو انتخاب کرد به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه
    مادارا که اصلا ازدواج نکرده که بخواد نوه و نتیجه داشته باشه . اوبیتو هم شامل ترحم مادارا شده برای همین نجات پیدا کرده . نزدیک مخفیگاهش هم بوده و زیاد کار نمیبرده.
    قدرت چشمی اوبیتو هم که اصلا هنوز مشخص نشده بود که مادارا بخواد بفهمه این بچه قدرت چشمی بالایی داره.تازه توی اون جنگ شارینگان اوبیتو فعال میشه.

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مادارا که اصلا ازدواج نکرده که بخواد نوه و نتیجه داشته باشه . اوبیتو هم شامل ترحم مادارا شده برای همین نجات پیدا کرده . نزدیک مخفیگاهش هم بوده و زیاد کار نمیبرده.قدرت چشمی اوبیتو هم که اصلا هنوز مشخص نشده بود که مادارا بخواد بفهمه این بچه قدرت چشمی بالایی داره.تازه توی اون جنگ شارینگان اوبیتو فعال میشه.
    از کجا میدونید نه زنی نه نامزدی داشته تا حالا که راجبش صحبت نشده دوما شما میگید مادارا این همه شینوبی که کشته شدن اهمیت نداده یه دفعه بدون هیچ دلیلی دلش برا ابیتو سوخته گفته بزار نجاتش بدم یا اینکه دیده نزدیک مخفیگاهش هیچ شینوبی تا پای مرگ نمیره گفته این یه دونه هم قنیمته
    من مطمعنم برای انتخاب ابیتو یه دلیل خاصی داشته اما نمیدونم چیه دلیلش و مطمعنم دلیل هاشم اینایی که شما گفتید نیست مطمعنم دلیل بهتری داشته ولی نمیدونم چی ولی معلوم میشه
    Last edited by yanin; 01-10-2012 at 16:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •