تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 321 از 1635 اولاول ... 2212713113173183193203213223233243253313714218211321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام
    بدنبال دوربيني مي گردم با بهترين کيفيت عکس برداري و در مورد فيلميرداري هم تا حد امکان بهترين کيفيت ممکن – با توجه به اينکه دوربين عکاسيه - و با زوم زياد
    در محدوده قيمت 500 هزار تومان
    البته دوربين را براي استفاده خانوادگي و عکس از طبيعت مي خوام نه براي شرکت در نمابشگاهها و کارهاي حرفه اي
    به نظر دوستان اهل فن محترم از بين Sony HX1, Canon SX1 کداميک بهتر مي باشد
    البته با بررسيهاي بسيار در سايتهاي مختلف بيشتر به Canon SX1 نظردارم ولي نمي دونم آيا در عمل هم خودش را نشان داده يا نه
    دوم اينکه وزن نسبتا زياد و نوع باتري آن نيز کمي دلسرد کننده است و در سايتها هم اشاره شده بود که عکس هاي کانن در نور کم چندان خوب نمي باشد مطلب چقدر صحت دارد
    لطفا راهنماييم کنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام
    بدنبال دوربيني مي گردم با بهترين کيفيت عکس برداري و در مورد فيلميرداري هم تا حد امکان بهترين کيفيت ممکن – با توجه به اينکه دوربين عکاسيه - و با زوم زياد
    البته دوربين را براي استفاده خانوادگي و عکس از طبيعت مي خوام نه براي شرکت در نمابشگاهها و کارهاي حرفه اي
    البته با بررسيهاي بسيار در سايتهاي مختلف بيشتر به Canon SX1 نظردارم ولي نمي دونم آيا در عمل هم خودش را نشان داده يا نه
    دوم اينکه وزن نسبتا زياد و نوع باتري آن نيز کمي دلسرد کننده است و در سايتها هم اشاره شده بود که عکس هاي کانن در نور کم چندان خوب نمي باشد مطلب چقدر صحت دارد
    لطفا راهنماييم کنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام
    لطفا راهنماييم کنيد
    سلام
    فیلمبرداری در دوربین های این رده با محدودیت های خاص خودش روبرو هست. برای خرید دوربین عکاسی زیاد فیلمبرداری را ملاک قرار ندهید چون وظیفه اصلی دوربین گرفتن عکس است.بنظر من پرداخت هزینه زیاد برای این دو دوربین توجیه زیادی ندارد. مدلهای sx10 , fz28 موفقتر ظاهر شدن و قیمت معقولتری هم دارند.fz28 فرمت HD فیلم می گیرد

4. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سلام
    لطفا راهنماييم کنيد
    سایت dpreview که هر دو دوربین رو بررسی کرده بود سونی recommended گرفته بود و کنان تقریبا recommended
    نظر شخصی من اینه که نمیشه گفت کدوم یکی از این دو تا دوربین بدتره. البته قیمت کنان بالاتره ولی سونی هم قیمت مموری هاش گرونه و باید زیاد هزینه کنین. هر دو دوربین از نظر کیفیت عکس با توجه به مبلغی که بابتشون میپردازین شما رو ناامید میکنند.
    به نظر من هم بهتره به گزینه های دیگه فکر کنین. FZ28 زیر 400 تومن قیمتشه و کیفیت عکسش از هر دوی اینا بالاتره و فیلم HD هم میگیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فیلمش را منم چند روز قبل دیدم و خیلی بد نبود هر چند از یه دوربین 550 تومنی خیلی انتظار بیشتری هستش.. شاید علتش وجود حسگر CMOS ه ..
    فیلبرداریش از HD 1080 که Full HD اسمشه پشتیبانی میکنه.. عکس زیر را میذارم تا اصطلاحات رزولوشن را بهتر بشناسین

شما مثل اینکه به پست من توجه نکردین من گفتم چندجا خوندم که رزولوشن فیلمبرداری این دوربین به صورت native فول اچ دی نیست یعنی اینکه دوربین با رزولوشن پائینتر فیلمبرداری میکنه که دلیلش نوع سنسورها هست یعنی اینکه مجموعا توانایی کافی برای فیلم برداری 1080p نداره ولی فیلمهایی رو که میگیره به 1080p آپ اسکیل میکنه یا به عبارتی رزولوشن فیلم رو بزرگنمایی میکنه. اگر یکی از فریمهای فیلمهای این دوربین رو کپچر کنید بعد تو فتوشاپ زوم کنید متوجه میشید توی سایت beyound3D هم یه نرم افزار برای این کار گذاشته بودن که خودش رزولوشن واقعی قبل از Upscale شدن رو پیدا میکرد اگر یه search بکنبد این نرم افزارهارو پیدا میکنید.
    Last edited by Terry Bogard; 04-07-2009 at 13:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم تو خریدن دوربین کمکم کنید.راستش موندم بین دوربین canon500D و nikon D5000‌ کدوم رو بگیرم؟کدوم کیفیت عکسهاش بهتره. و در کل کدوم رو توصیه می کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم تو خریدن دوربین کمکم کنید.راستش موندم بین دوربین canon500D و nikon D5000‌ کدوم رو بگیرم؟کدوم کیفیت عکسهاش بهتره. و در کل کدوم رو توصیه می کنید؟
    من هم دقیقا همین سوال رو دارم.البته اینطور که من اطلاع دارم کنن کیفیت عکس بهتر داره اما نیکون بدنه فلزی و مقاومتر.
    راستش با این مقدار هزینه دوربین بهتر از این دو تا برا عکاسی هست؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سایت dpreview که هر دو دوربین رو بررسی کرده بود سونی recommended گرفته بود و کنان تقریبا recommended
    نظر شخصی من اینه که نمیشه گفت کدوم یکی از این دو تا دوربین بدتره. البته قیمت کنان بالاتره ولی سونی هم قیمت مموری هاش گرونه و باید زیاد هزینه کنین. هر دو دوربین از نظر کیفیت عکس با توجه به مبلغی که بابتشون میپردازین شما رو ناامید میکنند.
    به نظر من هم بهتره به گزینه های دیگه فکر کنین. FZ28 زیر 400 تومن قیمتشه و کیفیت عکسش از هر دوی اینا بالاتره و فیلم HD هم میگیره.
    درسايت camerelab كه يك سايت حرفه اي است به sx10 نمره 18وبه fz28 نمره 17 از20 براي كيفيت عكس داده بنابراين به نظرمن كيفيت عكس sx10 بهتر است زومش هم بيشتراست(20x)
    ياحق

10. این کاربر از parasto2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    درسايت camerelab كه يك سايت حرفه اي است به sx10 نمره 18وبه fz28 نمره 17 از20 براي كيفيت عكس داده بنابراين به نظرمن كيفيت عكس sx10 بهتر است زومش هم بيشتراست(20x)
    ياحق
    یه فاکتور خیلی تعیین کننده ای توووی دنیای سخت افزار وجود داره به اسم>> P/P یعنی Price per Performance
    یعنی در برابر پولی که میدی چقدر کارایی تحویل میگیری.. از این نظر FZ28 نمرش بالاتره.. ضممنن اگه به مقایسه ی HX1,FZ28,SX1 توووی dpreview سر بزنی و کیفیت عکسهایشون را در حالتهای مختلف کنار هم گذاشته ببینی کاملن متوجه میشی کیفیت عکسهای FZ28 از SX1 بالاتره.. و قابل مقایسه با HX1 ه و کیفیت رنگ بالاتری داره

اینجا>>
    http://www.dpreview.com/reviews/SonyDSCHX1/page12.asp

صفحات 13و 14و 15 ش را هم درست ببین.. مقایسه ی منصفانه و کاملی میباشد
    Last edited by avecina.ir; 05-07-2009 at 10:17.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

بهترین دوربین بین 100 تا 200 چیه ؟
    (زیاد به 200 نزدیک نشید !)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •