سلام شما با smg به سرش شلیک کن به چشمش شلیک کنی بهتره بعد که گیج شد برو جلوش f رو بزن تا اسیب ببینه این کار رو چند بار انجام بده میمیره...راستی به قول دوستمون از شات گان هم میتونی استفاده کنی ببین با کدوم راحت تر تیر میزنی.من خودم با کلت کشتم.
سلام شما با smg به سرش شلیک کن به چشمش شلیک کنی بهتره بعد که گیج شد برو جلوش f رو بزن تا اسیب ببینه این کار رو چند بار انجام بده میمیره...راستی به قول دوستمون از شات گان هم میتونی استفاده کنی ببین با کدوم راحت تر تیر میزنی.من خودم با کلت کشتم.
کسی c314نمیتونه بزاره.منم میخام تمومش کنم
حالا این c314 چی هست که نمیتونی باهاش بازی رو تموم کی
1000% با شما موافقم. اما شما می تونید این موسیقی رو هنگام پایان یک چپتر گوش کنید. من خودم به یاد گذشته حدود 10 دقیقه بعد از پایان هر چپتر به این موزیک ملایم و بسیار دوست داشتنی گوش میدم. (با صدای بلند)موسیقی اتاق SafeRoom اش خو گرفته بودیم
فایل c314.arcاین فایل نداره در قسمت nativepc-imageاین فایل نداره
اون اروره نمي دونم چيه فقط حال كردم باهات كه civilization بازي.
ببخشين كه به تاپيك ربطي نداشت اين حرفم
چرا میگید من هیچی از دست ندادم و باید راضی باشم ؟؟؟
4.500 تومن پول بی زبون حلال رو دادم این لعنتی رو خریدم . هیچیش جالب نبود حتی آهنگ ترسناکم نداشت .
فقط مثل مکس پین باید زامبی میکشتم .
متنفرم از سازنده این بازی ( هرچندتا که هستند )
4 واسه خودش دنیایی بود . تنها بدیش گرافیکش بود که انتظاری هم نمیشه داشت به هرحال مال خیلی سال پیشه .
هیجانش هم به همین بود دیگه .تو اویل 4 از اون دکمه زدن های ناگهانیش متنفر بودم زرتی می مرد![]()
تازه نسخه 4 هیچ گندی نزد . خیلی هم باحال بـــود .
من که اشق لیئون بودم
نسخه چهارش کلی از این پنجش سرتره .
این فقط گرافیک و یه دستیار خوب داره .
http://rapidshare.de/files/48369549/s313.arc.htmlفایل c314.arcاین فایل نداره در قسمت nativepc-imageاین فایل نداره
سلاموقتی که شوا بگی حمله کنه قوی ترین اسله اش رو انتخاب میکنه برای این کار از کیبورد جهت بالا رو یه بار بزن
من این بازیو با x360 تموم کردم رو نرمال 2 بار هم تموم کردم ولی یه همچین دکمه ای ندیدم ! کسی می دونی چجوری این کار می کنه ؟
---------------
یه مشورت تو بازی !!! :
من دارم با درجه VETERAN بازی رو می رم توی Chapter آخر یا یکی مونده به آخر یا همون 2-6 یا 3-6 نمی دونم ! یه جاش هست دو تا از اون یارو گنده ها که مسلسل می گیرن به رگبار می بندنمون ! میان هیچ کاری نمی تونم بکنم ! با شوا دارم می رم خودم هیچیم نمی شه کریسو سه سوت می کشن ! همه چی هم دارم !!! مگنوم 8 تیره قدرتش هم زیاده یادم نیست چقدره ! با 5 تا تیر اظافی فقط پولام داره کمو کمتر می شه حدود 12-13 هزار تا !
به نظر شما چه کنم ؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)