تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 321 از 1174 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

کاکا هم خیلی افت کرده....
    اون کاکا قدیم نیست...!!
    به نظرم رونالدو زیادی....
    کجا میخواد بازی کنه..؟!!!
    روبینیو هست دیگه..!!!
    ولی اگه بیاد چی میشه..!!

داره خودمونی میشه taghi444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اخه چرا خودتون نمیتونین ندارین یه بازیکن فقط یه بازیکن بسازین فقط میلیون دلاری پیشنهاد بدین بازیکنای دیگرارو بخرین شرم کنین بازیکن که نمیسازین هیچ خرابشونم میکنین ریس مورینتس رونالدو کاناوارو کاسانو کاپلو کاماچو لوکزامبرگه و... بازیکن و مربیانی که تر زدین توشون گرونترین نقل و انتقالم که مال زیدان و خودتونه تازه افتخارم میکنین!!!واقعا
    Last edited by taghi444; 25-05-2008 at 11:44.

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه چرا خودتون عرضه ندارین یه بازیکن فقط یه بازیکن بسازین فقط میلیون دلاری پیشنهاد بدین بازیکنای دیگرارو بخرین شرم کنین بازیکن که نمیسازین هیچ خرابشونم میکنین ریس مورینتس رونالدو کاناوارو کاسانو کاپلو کاماچو لوکزامبرگه و... بازیکن و مربیانی که تر زدین توشون گرونترین نقل و انتقالم که مال زیدان و خودتونه تازه افتخارم میکنین
    بعد هم میاین ازرم 4 تا میخورین!!!!واقعا
    سریعا پستت رو ویرایش کن.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اره مثل امسال و پارسال و سالهای قبل البته اکه رم و یوونتوس و ارسنال و ... مردونگی به خرج بدن و مارو حذف نکنن و البته لیون به جای 3 تا که هر سال میزنه 2 تا بزنه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

8 نه

سریعا پستت رو ویرایش کن.
    چطور اون روزی که اینا رئالیا ریخته بودن تو تایپیک بارسل چیزی نبود و ویرایش نمیخواست اما حالا میخواد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اشکال نداره دوست عزیز ولی اینو خاطر نشان کنم که شخصآ با اون سیاست باشگاه یعنی خرید زیدانها به جد مخالف بودم و هستم ولی این رو بگم که باید داخل تیم چند ستاره باشند دیگه نه؟؟؟
    خوب اینو بهتون بگم اگه رئال هر چه بازیکن خراب کرده باشه بازیکنای در حد هانری نبودند و همه از هانری بد تر بودند ولی هانری که به اون زیبایی و خوبی تو ارسنال بازی میکرد چی شد معلوم نیست...
    خوب در مورد مورینتس بگم اصلا میشناسیش ؟؟؟؟؟؟(قصد توهین ندارم اخه اون بچه ناف مادریده عزیز)
    و اینکه از اینده سازان باشگاه گفتین:بینم ایا شما :روبینهو -اشنایدر-گاگو-کاسیاس-راموس-هیگواین-په په -دلارد-گارسیا-نگردو ...رو فراموش کردین همه بازیکنای هستن که رئال اونا رو پرورش داده و یا کشف کرده و رشدشون داده درحالی قبلا یه بازیکن ساده و بسیار جوان بودند و اینو بهت قول میدم بارسا حاضره اتوو رو بده فقط هیگواین مارو داشته باشه اینو صد در صد بپذیر که اینده این جوان خیلی خوشتر از اتوو خواهد شد.........
    خوب دوست عزیز سوالی پرسیده و شکی بر انگیخته بودین جواب دادم بدون قصد دیگری امیدورام موفق باشید...
    اگه باعث ناراحتی شما شدم بنده را عفو کنید قصد بدی نداشتم...
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطور اون روزی که اینا رئالیا ریخته بودن تو تایپیک بارسل چیزی نبود و ویرایش نمیخواست اما حالا میخواد
    شرمنده من اون موقع پست اون ها رو ندیده بودم .اگر میدیدم حتما تذکر میدادم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض نه

اشکال نداره دوست عزیز ولی اینو خاطر نشان کنم که شخصآ با اون سیاست باشگاه یعنی خرید زیدانها به جد مخالف بودم و هستم ولی این رو بگم که باید داخل تیم چند ستاره باشند دیگه نه؟؟؟
    خوب اینو بهتون بگم اگه رئال هر چه بازیکن خراب کرده باشه بازیکنای در حد هانری نبودند و همه از هانری بد تر بودند ولی هانری که به اون زیبایی و خوبی تو ارسنال بازی میکرد چی شد معلوم نیست...
    خوب در مورد مورینتس بگم اصلا میشناسیش ؟؟؟؟؟؟(قصد توهین ندارم اخه اون بچه ناف مادریده عزیز)
    و اینکه از اینده سازان باشگاه گفتین:بینم ایا شما :روبینهو -اشنایدر-گاگو-کاسیاس-راموس-هیگواین-په په -دلارد-گارسیا-نگردو ...رو فراموش کردین همه بازیکنای هستن که رئال اونا رو پرورش داده و یا کشف کرده و رشدشون داده درحالی قبلا یه بازیکن ساده و بسیار جوان بودند و اینو بهت قول میدم بارسا حاضره اتوو رو بده فقط هیگواین مارو داشته باشه اینو صد در صد بپذیر که اینده این جوان خیلی خوشتر از اتوو خواهد شد.........
    خوب دوست عزیز سوالی پرسیده و شکی بر انگیخته بودین جواب دادم بدون قصد دیگری امیدورام موفق باشید...
    اگه باعث ناراحتی شما شدم بنده را عفو کنید قصد بدی نداشتم...
    ممنون
    من مورینتس رو میشناسم مورینتس همونیه که به تنهایی در بازی مقابل موناکو حذفتون کرد اونم با چه گلهایی!!
    همونی که روی یه کرنری یه هد زد کارلوس بدبخت گذاشته بودنش تیر 2 هرچه تلاش کرد و پرید قدش نرسید توپ رو بزنه ولی خدا خواست رئال 4 تایی نشه و توپ به دیرک خورد خنده دارترین صحنه ای که از فوتبال یادمه همینه
    مورینتس تو رئال رشد کرد ولی درش کردین رفت موناکو برش گردوندین و دوباره درش کردین لیورپول
    حیف که اسلام دست و بال مارو بسته وگرنه ... مطمئن باش اینقدری که من اطلاعات فوتبالی دارم هیچ کس نداره هیچ کس
    خیلی ببخشید شما روبینیو رو پرورش دادین پس بابت عمه همسایمون کلی پول به سائوپاولو دادین یا مثلا اشنایدر وقتی تو تیم ملی هلند بود قبلش تو رئال بود و از اون جا به تیم هلند رسید و ا÷اکس ... بود !!! و...
    پس اگه جای ارسنال بودین که برای خرید کلیچی و کلوتره خودش به افریقا رفت و به پدر مادر جفتشون تضمین داد اتفاقی براشون نمیفته و اینطوری به لندن اوردشون چی میگفتین
    اما هانری هانری به همون دردی دچار شد که کریمی در بایرن به اون دچار شد (ترس)
    او هانری ارسنال نبود و بازیای اخر خوب شد من طرفدار پرو پاقرص ارسنالم فقط ارسنال تیمه فقط و هانری همون بازیکنی که اون گل رویایی رو با دریبل کردن 5 د فاعتون 3 فصل پیش بهتون زد
    با تشکر و بخشش

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه رئالیها.........
    تقی جان من از طرف اون کسی که قبلا اومده تویه تاپیک بارسلونا از شما معضرت می خوام.......
    و خواهش دارم که برو تویه تاپیک خودتون و اینجا رو به میدون جنگ تبدیل نکن........

یه خبر از کریس.....
    به نقل از آس اسپانيا، كريستيانو رونالدو در نشست خبري خود گفت: نه تلويزيون مي بينم و نه با فرگوسن هماهنگ هستم. او نمي تواند براي آينده من تصميم بگيرد. سه وكيل دارم و آنها تمام پيشنهادها را بررسي مي كنند.
    وي افزود: مشخص است كه براي تيم خود احترام قايل هستم و سرالكس فرگوسن براي من بزرگترين مربي دنيا است؛ اما قرار نيست خارج از مفاد قرارداد خود شاهد دخالت باشگاه منچستريونايتد باشم.
    وي تصريح كرد: پيشنهاد رئال مادريد براي من بسيار ارزشمند است و آن را رد نكرده ام. قرار است تا پايان هفته به آنها پاسخ دهم، البته احتمال تمديد قرارداد من با منچستر يونايتد بيش از ساير گزينه ها است.
    -----------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------

به نظر من کریس بهترین بازیکن فعلی دنیاست که البته بعید نیست که تا چند سال این عنوان رو داشته باشه.....ولی ما باید به تیم خودمون نگاه کنیم و بعد بازیکن بخریم......ما الان روبینهو رو در سمت کریس داریم....البته خیلی های دیگه هم میتونن اونجا بازی کنن ولی روبینهو بهترینشونه.....و خوب فکر نمی کنم از لحاظ روبینهو مشکلی داشته باشیم......من فکر می کنم روبینهو هم از این مسئله دیگه ناراحت و اعلام کرده که باید حقوقشو 2 برابر کنند.....!!!!!!!با این شرایطی که روبینهو داره ساز مخالف میزنه من فکر کنم که از رئال بره........و اون وقته که ما باید بریم دنبال کریس......ولی فعلا روبینهو رو داریم......البته روبن هم اون سمت الان داره به روزای آرمانی خودش میرسه.........
    اینم بگم که کالدرون حتما این تابستون یه خرید بزرگ داره...چون دو ساله پیش این قول رو داده و خیلی فشار روش زیاده.........
    و اینکه رئال هم داره مسیر منچستر رو طی میکنه......چون اینطور که معلومه رئال بد طوری دنبال جوون گرایی.....اینطور که من شنیدم استعداد یابان رئال از برزیل بیشتر از 2000 تا پرونده بازیکن با خودشون اوردن......!!!!!!!! اونم جوونایی که اکثرشون کمتر از هیجده سالشونه..........فکر کنم علاوه بر چند بازیکن جوونی که الان تیم داره مثل گاگو و هیگواین.....یه چند تا جوون دیگه تا 3 یا 4 سال آینده میان تو تیم....و اون موقع ایشاا... که تا چند سال با کمترین تغییر تویه تیم فهرمانیهای زیادی رو میاریم.....البته به مربی مثل فرگوسن نیاز داریم.....که فکر کنم این شوستر بتونه گزینه مورد نظر باشه....چون فصل پیش اینکارو با ختافه خیلی خوب انجام داد.........

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نقل از نشريه كيكر، كريستف متسلدر اظهار داشت: به خاطر حضور در تيمي بزرگ و كسب عنوان قهرماني اروپا از بروسيا دورتموند جدا شده و به رئال مادريد پيوستم.
    متسلدر 27 ساله كه پيش بيني مي‌شود در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا رهبر خط دفاعي تيم ملي آلمان باشد، افزود: در اولين فصلي كه رئال را همراهي كردم، نتوانستم به هدف خود برسم، زيرا با مشكل مصدوميت مواجه بودم و تيم نيز نتوانست تا بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا پيش رود؛ اما در آينده، وضعيت فرق خواهد كرد.
    او ادامه داد: در فصل آينده تلاش خواهم كرد تا بيشتر در خدمت تيم باشم. مي‌كوشيم به مقام قهرماني اروپا برسيم.
    وي شايعه ترك مادريد را بي اساس خواند و اظهار داشت: با رئال قرار داد داشته و مي خواهم نسبت به آن متعهد باشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •