تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 321 از 1219 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

داره خودمونی میشه sasan7khat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به تمامی برو بچه ها من ساکن تبریز متولد تهرانم اینجا قیمت ها خیلی تابلو دلیلشم اینه که خرید پائین و فروشنده هائی هم که میارن کم هستند ps3 گرون میندازن 250 گیگ اینجا 550 الی 500 تومانی حست تازه من قبل از رفیقام که تو این کاره گفت 420 تومان ولی وقتی من تو 2 -3 پست قبلی 370 تومان رو دیدم شکه شدم اگه میشه یه قیمت از 250 گیگ به روز به من بگین یه آدرس درسته حسابی هم از یه فروشگاه با انصاف و درست و حسا بی یه من بدین که من بیام از اون جا بخرم خیلی به صرفه تر هست من ps3 قبل از گیم واسه مدیا می خوام اگه دایویکس رو با زیرنویس خارجی هم ساپورت کنه دیگه خیلی توپ میشه از مزیت هاش بگین یا اینکه فت بخرم به خاطر برنامه ساپورتش + ویندوز لینوکسش قیمت های فت هم بگین خوبه چه مدلی و مال چه سالی رو بگیرم بهتر به هنگام خرید به چه چیزهائی توجه کنم راستش اونقدر شایه پراکنی هست که نمی دونم چه مدلی و بخرم یکی میگه اسلیم خوبه یکی میگه فت خوبه من چه خاکی بریزم تو سرم

یه بزرگوار کمکم کنه

این
    ps3 سلیم ها تو تی وی های av هم جواب میدن یا باید حتما ال سی دی باشه

لطفا یه جواب کامل بدین که بدجوری چشام آلبالو گیلاس می چینه

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

1

آخه میدونی چیه ! منم خوشم میاد از این جور حرکت ها ولی وقتی Performance خوبی نداره زیاد واسم فرقی نداشت.

والا چی بگم یکی اگه بیاد ازش عکس بزار بهتر متوجه میشم !

خب الان ورژن داشبورد شما چیه ؟

نه مشکل از کابل HDMI بود !! آوردمش تو این یکی سینما خانواده درست شد. عجب کیفیتی داره ولی تو LED
    1.متوجه منظورتون نشدم..../من هم استفاده نمیکنم
    2.عکس لازم نیست ولی خواستی خودم نوکرتم عکس هم برات میزارم
    3.داشبورد...؟؟؟؟
    جدیدترین ریجن 3.15 هست که اگه اینترنت سرعت بالا داری با خود کنسولت آپ کن یا اگه خواستی بگو لینکش رو بدم....

3. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام به تمامی برو بچه ها من ساکن تبریز متولد تهرانم اینجا قیمت ها خیلی تابلو دلیلشم اینه که خرید پائین و فروشنده هائی هم که میارن کم هستند ps3 گرون میندازن 250 گیگ اینجا 550 الی 500 تومانی حست تازه من قبل از رفیقام که تو این کاره گفت 420 تومان ولی وقتی من تو 2 -3 پست قبلی 370 تومان رو دیدم شکه شدم اگه میشه یه قیمت از 250 گیگ به روز به من بگین یه آدرس درسته حسابی هم از یه فروشگاه با انصاف و درست و حسا بی یه من بدین که من بیام از اون جا بخرم خیلی به صرفه تر هست من ps3 قبل از گیم واسه مدیا می خوام اگه دایویکس رو با زیرنویس خارجی هم ساپورت کنه دیگه خیلی توپ میشه از مزیت هاش بگین یا اینکه فت بخرم به خاطر برنامه ساپورتش + ویندوز لینوکسش قیمت های فت هم بگین خوبه چه مدلی و مال چه سالی رو بگیرم بهتر به هنگام خرید به چه چیزهائی توجه کنم راستش اونقدر شایه پراکنی هست که نمی دونم چه مدلی و بخرم یکی میگه اسلیم خوبه یکی میگه فت خوبه من چه خاکی بریزم تو سرم

یه بزرگوار کمکم کنه

این
    ps3 سلیم ها تو تی وی های av هم جواب میدن یا باید حتما ال سی دی باشه

لطفا یه جواب کامل بدین که بدجوری چشام آلبالو گیلاس می چینه

شما زنگ بزن به فروشگاه فتحی بگو یک PS3 Slim میخوام. بارش هم که فردا (شنبه) میرسه

شمار تلفن :33952458 021

اگه هم که امکان اومدن تهران رو داری که خودت بیا بگیر ازش

آدرس: میدان امام خمینی (توپ خونه) - پاساژ لباف - طبقه ی زیرین.

در ضمن فروشگاه جاوید جنب پاساژ لباف هم خوبه قیمت هاش و جنش هم اصله.

نکات مهم برای خرید :

1-سالم بودن Box و نداشتن خرابی که نشون میده درست جابجا شده
    2-توجه به Region دستگاه که باید PAL باشه(البته فکر میکنم همه ی Slim ها PAL هستن.
    3-توجه به اصل بودن دسته ی کنسول که شامل موارد زیر میشه :
    - 5 تا جای پیچ پشتش بیشتر نداشته باشه
    - لیبل پشت دسته با ناخن بلند نشه و همچنین مات باشه
    - اگر دستگاه به فریمور جدید اپدیت بشه دسته قلابی رو دیگه نمیشناسه

4- توجه به سالم بودن سیستم Sixaxis دسته که با تست کردن بازیه Kill Zone 2 متوجه میشید و بگید واستون تست کنه.
    5-نداشتن هیچ گونه خط و خش روی بدنه ی دستگاه

6- موجود بودن فیش های AV, DC,Mini USB در داخل Box دستگاه.

الان Slim 120GB با قیمت 340 و 250GB با قیمت 370 داره فروش میره !! این قیمتها الان عالی هستن تا دیر نشده بخرید

ببینید شما دارید یه سیستم Full HD میخرین پس باید یک TV Full HD هم داشته باشین تا انتهای کیفیت رو ببینید !

ولی در کل کیفیت AV در PS3 واقعا پایین هست.
    1.متوجه منظورتون نشدم..../من هم استفاده نمیکنم
    2.عکس لازم نیست ولی خواستی خودم نوکرتم عکس هم برات میزارم
    3.داشبورد...؟؟؟؟
    جدیدترین ریجن 3.15 هست که اگه اینترنت سرعت بالا داری با خود کنسولت آپ کن یا اگه خواستی بگو لینکش رو بدم....
    واقعا انتخاب بین Fat و Slim بدترین چیز ممکن هست, چون شما با خرید Slim یک مواردی رو از دست میدی و موارد دیگری رو بدست میاری.

ولی خب من 45nm بودن CPU و GPU و همچنین جمع و جور بودن و دارا بودن ورژن 2 Divx برام مهتر بود.

دستت درست متوجه شدم.

داشبورد همون OS و یا سیستم عامل Consol هست و فرقی هم نمیکنه که واسه PS3 استفاده بشه یا واسه Xbox

Region مربوط به منطقه ی Registery دستگاه میشه و ربطی به اون نداره . البته امیدوارم درست گفته باشم چون هنوز به PS3 و جزئیاتش واقف نشدم
    Last edited by SamGun; 19-02-2010 at 16:35.

5. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

تا جایی که میدونم فت ها هم ورژن 2 هست.مگه اینطور نیست؟؟؟؟
    /من هم کامل نمیدونم ریجن هست یا ورژن یا.... ولی همون 3.15 هست
    ین هم آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از بابت پستت ممنون خیلی مفید بود
    اگه میشه به اینا هم جواب بدین ممنون میشدم با برنامه های فت کاری ندارم ولی ویندوزش برام مهمه اونم واسه نگاه کردن انیمه ها با زیرنویس جدا از فیلم ( فایل زیرنویس جدا از فیلم ) در کامپیوتر با برنامه KMPlayer میشه تماشا کرد ولی خوب حال نمیده + اینکه این ویندوز گزینه Regional and Language Options

رو داره تا پیش فرض فارسی براش بزارم تا بشه این نوع زیرنویس ها را دید و اگر نه من همون اسلیم و رو ور می دارم + اینکه مجبور میشم که زیرنویس و با فیلم اقدام کنم راستی این کنسول به غیر از دایویکس از چه فرمت هائی پشتی بانی میکنه

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

تا جایی که میدونم فت ها هم ورژن 2 هست.مگه اینطور نیست؟؟؟؟
    /من هم کامل نمیدونم ریجن هست یا ورژن یا.... ولی همون 3.15 هست
    ین هم آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired
    کد:
    نه Fat ها ورژن 1.2 هست, البته دل سرد نشو چون یه چیز های دیگه ای داری که Slim نداره.

آهان پس اگه نمیدونی من درست گفتم ,ورژن یا همون داشبورد .

دستت درد نکنه ترجیح میدم Offline دانلود کنم. لینک بدی ممنون میشم
    از بابت پستت ممنون خیلی مفید بود
    اگه میشه به اینا هم جواب بدین ممنون میشدم با برنامه های فت کاری ندارم ولی ویندوزش برام مهمه اونم واسه نگاه کردن انیمه ها با زیرنویس جدا از فیلم ( فایل زیرنویس جدا از فیلم ) در کامپیوتر با برنامه KMPlayer میشه تماشا کرد ولی خوب حال نمیده + اینکه این ویندوز گزینه Regional and Language Options

رو داره تا پیش فرض فارسی براش بزارم تا بشه این نوع زیرنویس ها را دید و اگر نه من همون اسلیم و رو ور می دارم + اینکه مجبور میشم که زیرنویس و با فیلم اقدام کنم راستی این کنسول به غیر از دایویکس از چه فرمت هائی پشتی بانی میکنه
    والا من متوجه ی منظورتون نشدم ! منظورتون OS خوده PS3 هست یا ویندوزی که خودتون بعدا روش بریزید !؟

من تازه دیروز خریدم واسه همین خیلی از مواردش رو هنوز درست تست نکردم.

در ضمن شما نیازی هم به رایت نداری هرچی میخوای ببینی بریز روی یک هارد یا Flash Memory .

من فقط به یک خاطر کنسول Slim رو به شما پیشنهاد میکنم و اونم فقط به خاطر این هست که دیگه Fat تولید نمیشه

و دقیقا حکم مادربورد Falcon در Xbox 360 رو داره !!

10. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داداش منظورم ویندوز لینوکسی که روش نسب میشه چه امکاناتی به شما میده اگه میشه یه تحقیق کن به ما هم بگو من فقط واسه دیدن انیمه های دایویکسی می خوام سالی یکی دوتا هم گیم بازی کنم بسم چون از گیم بازی کردن رفتم تو خط انیمه + اینکه اینکه این ویندوز گزینه Regional and Language Optionsداشته باشه به احتمال زیاد به درد من بخوره راستی مدل پردازشگر گرافیکی این اسلیم و میگن که عوض کردن با چیپست جدید انویدیا می دونین مدلش چیه
    شما چند خریدین و از کجا راستی تمامی دایویکس ها با کیفیت اچ دی و غیر اچ دی رو ساپورت میکنه

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ساختار اسليم از نظر سخت افزار فرقس نكرده
    اسليم لينوكس نداره
    ------------
    سمگان جان رجين دستگاتو بگو تا برات برازم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

خدمت شما سعید جون

کد:

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

راستی دوستان مگه تو PS3 هم ریجون مهمه؟
    یکی از دوستان گفتش که اکثر اسلیم ها پال هستن ولی واسه من NTSC J هستش!!!فرقی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •