من توی یکی از همین مراحل اولیه گیر کردم تو نقشه یه علامت گوش زده بعد میرم میرسم دو آدم دارن با هم حرف میزنند ولی وقتی دقیقا میرم تو مختصات خبری نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم
من توی یکی از همین مراحل اولیه گیر کردم تو نقشه یه علامت گوش زده بعد میرم میرسم دو آدم دارن با هم حرف میزنند ولی وقتی دقیقا میرم تو مختصات خبری نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم
شما باید به روی اون فرد مورد نظر با دکمه f بری تو مختصاتش ولی دقت کن بری به یک
جایی مثل صندلی هستش که 2 نفر دیگه هم نشستن شما هم برو و بشین روش..اون موقع حله.
سلام دوستان
من بازی رو که اجرا میکنم تقریبا 80 تا 90 درصد cpu رو میگیره ! و هنگام بازی بشدت گیر میکنه و کند میشه !
کسی این مشکل رو داشته قبلا ؟ یا پچی هستش که این مشکل رو فیکس کنه ؟
ممنون![]()
اخه سیستمت رو بگوسلام دوستان
من بازی رو که اجرا میکنم تقریبا 80 تا 90 درصد cpu رو میگیره ! و هنگام بازی بشدت گیر میکنه و کند میشه !
کسی این مشکل رو داشته قبلا ؟ یا پچی هستش که این مشکل رو فیکس کنه ؟
ممنون
مشخصات سیستم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایرادی به سیستم وارد نیست. آخرین پچ بازی یعنی پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرکش رو از آدرس های زیر دریافت کنین. شاید مشکلتون حل بشه:
Assassin's Creed v1.02 Patch | Size: 35.9MB
Assassin's Creed v1.02 Patch Crack | Size: 9.81MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دیدین حل نشد. تنظیمات گرافیکی رو یکی یکی دستکاری کنین و نتیجه کار رو مشاهد کنین.
سلام
می شه بگین چه جوری باید از این پچ استفاده کرد؟ یعنی چه جوری باید با استفاده از این پچ ورژن بازی رو ارتقا داد؟
مشکل از CPU هستش . هر کاری میکنم بازم کل CPU رو میخوره .اگه دیدین حل نشد. تنظیمات گرافیکی رو یکی یکی دستکاری کنین و نتیجه کار رو مشاهد کنین.
سرچ کردم و دیدم خیلی ها هم مثل من این مشکل رو دارن .
حالم از بازی هایی که با یه سری سخت افزار خاص کار میکنن بهم میخوره -.-
دانلود کن بعد نصبش کن . البته اگه نسخه قدیمی باشه خودش قبل شروع بازی آپدیت میکنه .می شه بگین چه جوری باید از این پچ استفاده کرد؟ یعنی چه جوری باید با استفاده از این پچ ورژن بازی رو ارتقا داد؟
آقا این assassin creed 1 ه یا 2؟؟؟؟؟؟
شماره 1 هست ، شماره ی دوم هنوز رلیز نشده و تاپیکش در بخش اخبار بازی موجوده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)