تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 356 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ممنونم ازت

بازم من بودجه شما رو نفهمیدم شما میتونی 150 تومن برای مادربرد بدی؟؟؟ پاورتون خوبه. رم هم فکر کنم احتیاجی به تعویض نداشته باشه. اگه تا 140 میتونی برای مادربرد بدی مدل TP45 HP که محصول بایواستار هست مدل خوبیه.

آخه من طبق حرف اون دوستم که گفت مادربورد با cpu با هم 140 هستش گفتم 140 تا 150 چون اصلآ قیمت و مدل رو نمیدونم فقط گفتم از شما بپرسم یه مادربورد خوب در حد متوسط که جواب کار منو بده با یه cpu که به مادربورد بخوره چند در میاد همینو راهنمایی کنی ازت ممنون میشم راستی مادبوردی میخوام که کارت گرافیکی در حد 256 روش باشه چون کار گرافیکی یا بازی نمی خوام اینجام بدم.
    ممنونم ازت ( براتون پیغام خصوصی گذاشتم خوشحال میشم به اونور هم یه سری بزنی کمکم کنی)
    Last edited by sarmast65_ata; 15-08-2008 at 16:26.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مدل - P5KPL-VM با قیمت 80 تومن و سی پی یو Intel Dual-Core E2200 - 2.2GHz با قیمت 80 تومن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان سوال تخصصی :
    روی مادر برد های جدید،سوکت برای اتصال هارد Ide وجود داره؟

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان سوال تخصصی :
    روی مادر برد های جدید،سوکت برای اتصال هارد Ide وجود داره؟
    اكثرا يه دونه دارند كه دوتا وسيله ميشه بهش وصل كرد بعضا هم ندارند

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آخه از یکی از بچه ها پرسیدم گفت با cpu درمیاد 140 با کارت گرافیک 256 روی خود مادربورد حالا نمیدونم درسته یا نه درباره قیمت هم تا همین 140 تا 150 میتونم راحت بدم مدل خیلی بالا نمیخوام فقط میخوام جدید باشه و راحت جواب بده درمورد بازی هم نه اهل بازی کردن نیستم.
    باید رم رو هم عوض کنم؟نمی تونم همین رم 1 گیگ رو داشته باشم؟پاور رو تازگی عوض کردم 600w هستش باید عوضش کنم؟
    ممنون میشم که راهنماییم کنی
    شما ميتوني مادبرد بايو استار بخري با گرافيك آنبورد ATI HD 3200 و يا Geforce 8200. هر دو تقريبا تو يه سطح اند و هر دو 512 مگ اولي نمره 3150 رو توي 3Dmark05 دارده درحاليكه گرافيك فعلي شما(فكر كنم رادئون 7000 باشه) اصلا قادر نيست 3dmark05 رو بالا بياره. هر چند كه درحال حاضر بازيهاي خيلي خفني امدند كه اين گرافيكهاي جوابگوي اونها نيستند ولي فكر كنم سطح توقع شما در همين حد باشه.
    اين مادبرده فقط AMD ساپورت هستند قيمتشون هم حدود 70 بايد باشه( البته سري T اينها هم هست كه واسه اوركلاك طراحي شده و يه ذره گرونترند حدود 90 فكر كنم باشه) شما ميتوني يه پردازنده ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600+ هم بخري حدود 55 تومن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما اگه بخواي اينتل بخري باز قويترين مادبرد با گرافيك آنبورد Geforce 7100 هست كه خب از بالائي خيلي ضعيفتر مادبرد بايو استار با اين گرافيك 60 تومنه و شما يه پردازنده E2180 هم ميتوني بخري حدود 70 تومن. مادبرد هاي ديگه اي هم هستند واسه اينتل كه گرافيك Intel GMA X3100 و intel GMA 950 دارند ولي اين گرافيكها ديگه خيلي ضعيف اند.
    مادبرد ECS با گرافيك آنبورد Intel GMA X3100 رو ميتوني 46 تومن بخري اگه بازي واست مهم نيست اين بهترين انتخابه چون از چيپ جديد اينتل استفاده ميكنه

رمت رو هم بايد عوض كني مادبردهاي جديد رم DDR2 ميخورند و مال شما بايد DDR1 باشه خوشبختانه رم DDR1 به علت قديمي شدن گرون شده شما ميتوني اون رو با نو DDR2 عوض كني يه چيزي هم سر بگيري.

پاورت خوبه
    Last edited by MicroSystem; 15-08-2008 at 17:19.

6. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اكثرا يه دونه دارند كه دوتا وسيله ميشه بهش وصل كرد بعضا هم ندارند
    ممنون.پس میشه از این هارد قدیمی رو مین برد جدید استفاده کرد!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پس یه سوال دیگه :مین AMD تا 170 چی پیشنهاد میکنین؟(البته IDE) داشته باشه.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

شما سیستمت خوبه ولی همون جور که محمد رضا گفت بهتره یک P45 بخرید.
    در اون محدوده ی قیمت TP45 HP گزینه ی 130 هزارتومنی خوبیه.
    یک موضوع دیگه اینکه شما اگه برای بازی سیستم میبندید (با این هزینه) به فکر 4 گیگابایت رم باشید (مخصوصا در آینده و برای بازی در محیط ویستا)
    برای رم گزینه هایی که دارید میتونه OCZ GOLD 2*2 GB GX XTC Rev2 باشه که تو بازار 110 یا کمتر پیدا میشه، اگه اورکلاک رم هم در نظر داری میتونی بری سراغ نسخه ی Platinum همین که حدود 140 باید باشه.
    در نهایت بقیه پولت رو بذار برای گرافیک و 4870 بخر که حدود 370 توی بازار باید بتونی پیدا کنی.

یک نکته: پاور مناسب داری؟ حواست باشه این سیستم 580 میخواد یا اگه 4870 رو ببندی بهتره حتی بیشتر از این باشه.
    -----------
    یک سوال: شما Q6600 رو Tray این قیمت گرفتی یا BOX ؟
    آقا ممنون که جواب دادی ظاهرا فعلا یارو رفته سفر (نیمه شعبان) . بعد خودش نمایننده آواژنگه .
    مجبورم از مغازه های اطرافش دنبال p45 باشم چون ظاهراً فقط گیگا داره. (امیدوارم بهم ندازن)
    رم رو بعداً پول اومد دستم ارتقا میدم. (بودجه پایینه دیگه)
    اگه لطف کنید یه پاور متناسب با پول من که رو 4870 کار کنه معرفی کنید . (حتی ممکنه مجبور شم کیس رو هم عوض کنم، معلوم نیست جا بشه تو کیس Green midi 2002 )
    در مورد q6600 سوال نکردم ولی میپرسم خبر میدم.

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

آخه من طبق حرف اون دوستم که گفت مادربورد با cpu با هم 140 هستش گفتم 140 تا 150 چون اصلآ قیمت و مدل رو نمیدونم فقط گفتم از شما بپرسم یه مادربورد خوب در حد متوسط که جواب کار منو بده با یه cpu که به مادربورد بخوره چند در میاد همینو راهنمایی کنی ازت ممنون میشم راستی مادبوردی میخوام که کارت گرافیکی در حد 256 روش باشه چون کار گرافیکی یا بازی نمی خوام اینجام بدم.
    ممنونم ازت ( براتون پیغام خصوصی گذاشتم خوشحال میشم به اونور هم یه سری بزنی کمکم کنی)
    مادربورد ميتوني BIOSTAR A740G-M2 حدود 65 بگيري با يه پردازنده AMD ATHLON X2 كه هم از نظر قيمت خوبن هم از نظر كارايي

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

ممنون.پس میشه از این هارد قدیمی رو مین برد جدید استفاده کرد!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پس یه سوال دیگه :مین AMD تا 170 چی پیشنهاد میکنین؟(البته IDE) داشته باشه.
    ASUS M3A حدود 105 تومان انتخاب خوبي هست البته شما ميتوني مادربورد هاي بر پايه چيپ AMD 790X هم استفاده كني كه يه مدل از MSI هست حدود 125

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

سلام
    یک سوال من دارم میام تهران برای ایشالله خرید مادربرد میخواستم بپرسم چون تا حالا خرید نکردم از تهران کجا برم که راحت بتونم مادربرد رو بخرم برند هم اگر Asus باشه بهتر چون تو شهر ما گارانتی قبول میکنند
    فقط میخواستم بدونم جایی رو بهم معرفی کنید که مرکز فروش مادربردهای Asus باشه آیا جای مشخصی داره یا باید کل پاساژ ها رو بگردم؟
    متشکرم و پوزش اگر جای درستی عنوان نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •