تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 1404 اولاول ... 2212713113173183193203213223233243253313714218211321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به آقا جاويد . خوش اومدي

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

بازي نيد فور اسپيد پرو استريت هم اومده ها !من دانلود كردم از نظر كنترل خيلي ساده تر از پرو استريت كامپيوتر و 360 ايناست !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها يه مشكل :
    من الان اگه مثلا يه بازي 1 گيگي روي رمم باشه و 100 مگ هم خالي باشه . اگه بازي رو پاك كنم . بجاي اينكه نشون بده 1.1 گيگ خالي شده مثلا ميزنه 550 مگ . بايد رم رو فرمت كنم تا درست بشه . فكر ميكنيد مشكل از چيه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا بستگی داره!مثلا به اینکه با چی پاک میکنی.
    سلام جاوید!چه عجب یادی از ما کردی!میگم به نظرت این Nfs:ps ارزش پول دادن داره؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها يه مشكل :
    من الان اگه مثلا يه بازي 1 گيگي روي رمم باشه و 100 مگ هم خالي باشه . اگه بازي رو پاك كنم . بجاي اينكه نشون بده 1.1 گيگ خالي شده مثلا ميزنه 550 مگ . بايد رم رو فرمت كنم تا درست بشه . فكر ميكنيد مشكل از چيه ؟
    چقدر شما با رم به مشكل مي خوريد ! شايد ويريسي چيزي كامپيوترت گرفته فايل هاي مخفي رو رم ايجاد مي كنه !

والا بستگی داره!مثلا به اینکه با چی پاک میکنی.
    سلام جاوید!چه عجب یادی از ما کردی!میگم به نظرت این Nfs:ps ارزش پول دادن داره؟
    والا ما هميشه اينجا بوديم جايي هم نرفته بوديم فقط به خاطر لطف بعضي ها يه مدت اينجا نيومدم ... در مورد بازي چون يه چيز كاملا سليقه ايه من نظري نمي دم عموما ! مخصوصا اگه ماشين سواري باشه !!!! ( چون سبك مورد علاقه منه !)
    Last edited by J A V I D; 25-02-2008 at 18:01.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چقدر شما با رم به مشكل مي خوريد ! شايد ويريسي چيزي كامپيوترت گرفته فايل هاي مخفي رو رم ايجاد مي كنه !
    )
    آره خدايي من با رم كلي مشكل دارم . حالا يعني چي ويروسي شده . يعني ممكنه دوباره رمم خراب بشه ؟ چي كار بايد بكنم .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستي بازي رو هم با خوده psp پاك ميكنم يعني از تو كامپيوتر پاك نميكنم . ممكنه از اين باشه ؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آره خدايي من با رم كلي مشكل دارم . حالا يعني چي ويروسي شده . يعني ممكنه دوباره رمم خراب بشه ؟ چي كار بايد بكنم .
    راستي بازي رو هم با خوده psp پاك ميكنم يعني از تو كامپيوتر پاك نميكنم . ممكنه از اين باشه ؟
    كامپيوترت گفتم شايد ويروس گرفته ! والا نمي دونم چي بگم تا حالا به شخصه به همچين مشكلي نخوردم ....

داره خودمونی میشه yashar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    somewhere close,closer than you think!

پيش فرض

salam

dostan god of war hanoz nayomade yani sakhte shode va dar daste nezarate hodode 1 hafte dige miad migan az nazare graphic bahale va ham game play....vali ma ntahrim kardam va bazi nemikonam chon bar zede irane va man fekr mikonam 1 jorhaie bar zede shahzadeye parsi chon karhaie ke mikone taghriban shabhe one......

ta badbedrod

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

salam

dostan god of war hanoz nayomade yani sakhte shode va dar daste nezarate hodode 1 hafte dige miad migan az nazare graphic bahale va ham game play....vali ma ntahrim kardam va bazi nemikonam chon bar zede irane va man fekr mikonam 1 jorhaie bar zede shahzadeye parsi chon karhaie ke mikone taghriban shabhe one......

ta badbedrod
    ياشار جان آدم چيزي رو تحريم مي كنه كه بابتش پول بده نه از اينترنت كپي كنه رو دستگاهش بازي كنه بعد تا اونجايي كه من مي دونم بازي خداي جنگ هيچ ربطي به ايران نداره ! و كلا تو يونانو خداهاي يونان اينا مي چرخه موضوعش ! بازيشم دموش كه گراف خفني داشت تو گيم اسپات بود فكر كنم خوندم از تمام قدرت PSP براي اجرا شدن استفاده مي كنه !

اين تعصبات بي جا هم بذارين كنار كه ما فلان بازي رو بازي نمي كنم چون فلان چيز داره بازي هاي خارجي هم همديگه رو مي توپن تو كشور هاي همديگه هم بازي هاشون رو مي فروشن ! نمونه بارزش بازي رد آلرت ! سي دي يكش مال آمريكايي ها بود سي دي دوش مال روس ها همه جاي دنيا هم هر دو سي ديش با هم به فروش مي رفت ! كسي هم تو روسيه يا آمريكا نگفت من فقط يه سي ديشو بازي مي كنم ! البته اين مثال بودا !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •