به به آقا جاويد . خوش اومدي
به به آقا جاويد . خوش اومدي
بازي نيد فور اسپيد پرو استريت هم اومده ها !من دانلود كردم از نظر كنترل خيلي ساده تر از پرو استريت كامپيوتر و 360 ايناست !
بچه ها يه مشكل :
من الان اگه مثلا يه بازي 1 گيگي روي رمم باشه و 100 مگ هم خالي باشه . اگه بازي رو پاك كنم . بجاي اينكه نشون بده 1.1 گيگ خالي شده مثلا ميزنه 550 مگ . بايد رم رو فرمت كنم تا درست بشه . فكر ميكنيد مشكل از چيه ؟
والا بستگی داره!مثلا به اینکه با چی پاک میکنی.
سلام جاوید!چه عجب یادی از ما کردی!میگم به نظرت این Nfs:ps ارزش پول دادن داره؟
چقدر شما با رم به مشكل مي خوريد ! شايد ويريسي چيزي كامپيوترت گرفته فايل هاي مخفي رو رم ايجاد مي كنه !بچه ها يه مشكل :
من الان اگه مثلا يه بازي 1 گيگي روي رمم باشه و 100 مگ هم خالي باشه . اگه بازي رو پاك كنم . بجاي اينكه نشون بده 1.1 گيگ خالي شده مثلا ميزنه 550 مگ . بايد رم رو فرمت كنم تا درست بشه . فكر ميكنيد مشكل از چيه ؟
والا ما هميشه اينجا بوديم جايي هم نرفته بوديم فقط به خاطر لطف بعضي ها يه مدت اينجا نيومدم ... در مورد بازي چون يه چيز كاملا سليقه ايه من نظري نمي دم عموما ! مخصوصا اگه ماشين سواري باشه !!!! ( چون سبك مورد علاقه منه !)والا بستگی داره!مثلا به اینکه با چی پاک میکنی.
سلام جاوید!چه عجب یادی از ما کردی!میگم به نظرت این Nfs:ps ارزش پول دادن داره؟
Last edited by J A V I D; 25-02-2008 at 18:01.
آره خدايي من با رم كلي مشكل دارم . حالا يعني چي ويروسي شده . يعني ممكنه دوباره رمم خراب بشه ؟ چي كار بايد بكنم .
راستي بازي رو هم با خوده psp پاك ميكنم يعني از تو كامپيوتر پاك نميكنم . ممكنه از اين باشه ؟
آره خدايي من با رم كلي مشكل دارم . حالا يعني چي ويروسي شده . يعني ممكنه دوباره رمم خراب بشه ؟ چي كار بايد بكنم .كامپيوترت گفتم شايد ويروس گرفته ! والا نمي دونم چي بگم تا حالا به شخصه به همچين مشكلي نخوردم ....راستي بازي رو هم با خوده psp پاك ميكنم يعني از تو كامپيوتر پاك نميكنم . ممكنه از اين باشه ؟
salam
dostan god of war hanoz nayomade yani sakhte shode va dar daste nezarate hodode 1 hafte dige miad migan az nazare graphic bahale va ham game play....vali ma ntahrim kardam va bazi nemikonam chon bar zede irane va man fekr mikonam 1 jorhaie bar zede shahzadeye parsi chon karhaie ke mikone taghriban shabhe one......
ta badbedrod
ياشار جان آدم چيزي رو تحريم مي كنه كه بابتش پول بده نه از اينترنت كپي كنه رو دستگاهش بازي كنه بعد تا اونجايي كه من مي دونم بازي خداي جنگ هيچ ربطي به ايران نداره ! و كلا تو يونانو خداهاي يونان اينا مي چرخه موضوعش ! بازيشم دموش كه گراف خفني داشت تو گيم اسپات بود فكر كنم خوندم از تمام قدرت PSP براي اجرا شدن استفاده مي كنه !salam
dostan god of war hanoz nayomade yani sakhte shode va dar daste nezarate hodode 1 hafte dige miad migan az nazare graphic bahale va ham game play....vali ma ntahrim kardam va bazi nemikonam chon bar zede irane va man fekr mikonam 1 jorhaie bar zede shahzadeye parsi chon karhaie ke mikone taghriban shabhe one......
ta badbedrod
اين تعصبات بي جا هم بذارين كنار كه ما فلان بازي رو بازي نمي كنم چون فلان چيز داره بازي هاي خارجي هم همديگه رو مي توپن تو كشور هاي همديگه هم بازي هاشون رو مي فروشن ! نمونه بارزش بازي رد آلرت ! سي دي يكش مال آمريكايي ها بود سي دي دوش مال روس ها همه جاي دنيا هم هر دو سي ديش با هم به فروش مي رفت ! كسي هم تو روسيه يا آمريكا نگفت من فقط يه سي ديشو بازي مي كنم ! البته اين مثال بودا !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)