خب اگه قبلا ثبت نام کردین که دیگه لازم نیست مدارک ببرین ... فقط پول میریزین به حساب و میرین واسه امتحان عملی
مگه اینکه وقفه ی طولانی افاده باشه
خب اگه قبلا ثبت نام کردین که دیگه لازم نیست مدارک ببرین ... فقط پول میریزین به حساب و میرین واسه امتحان عملی
مگه اینکه وقفه ی طولانی افاده باشه
بچه ها کسی که دست ها و پاهاش زیاد عرق میکنه(جوری که از دست هاش عرق میریزه مثل چکه آب) از سربازی معاف میشه؟ اگر میدونید بگید
بعد از سالها در رفتن از سربازی بالاخره معافیتمووووو گررررررفتمممم!کارتشم ۱شنبه پیش بعد ۴۰ روز اومد!هووووراااا![]()
همچین موردی رو به شخصه ندیده بودم ولی فک کنم بتونی معاف بشی
مشکل شما مربوط به بيماريهاي پوست و بافتهاي زير پوست که با توجه به
ماده 31: مشمولان مبتلاء به بيماريهاي پوست و بافتهاي زيرپوست با توجه به نوع بيماري كه به آن مبتلاء ميباشند
و
بند 3 :هيپرئيدروز (عرق كردن كف دست) شديد معاف دائم.
یه سوال داشتم
وقتی دانشجو میشی خودبخود معاف تحصیلی میگیری؟
همه پسرا یکیش خودم بودم واسه همین دانشجو میشن
برای اینکه بدونم معاف میشم یا نه به کجا باید مراجعه کنم؟(متولد نیمه دوم69 و دانشجو سال اول هستم)
اگر معاف بشم در حین استفاده از معافیت تحصیلی معافیت دائم برای من صادر میکنند؟
معافیت پزشکی در هنگام تحصیل صادر نمیشود : )
جالبه به من از نظام وظیفه زنگ زدن گفتن مشکل معافی تحصیلی داری بعد دانشگاهم رفتم گفتن همه کارا رو انجام دادیم نمی دونم یکی منو می خواسته دست بندازه؟؟نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می ترسم کارت معفیم نرسه من از 3 بهمن فرستادم گفتن 65 روز دیگه میاد
Last edited by BMW.M3_E46; 07-02-2011 at 17:24.
داشنگاه یه نامه میزنه برای ناجا و اعلام میکنه که این فرد دانشجو شده در این مرکز
بعد که فارغ التحصیل شدی دوباره یه نامه میزنه با ناجا از زمانی که شما تاریخ فارغ التحصیلیتون بخوره 6 ماه فرصت دارید خودتون رو معرفی کنید به نظام وظیفه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)