اصلا آلبوم در حد آلبوم قبلی نبودتائید میشه البوم جالبی نبودآلبوم بتونه جبران کنه . ولی بهتر نشد .
اصلا آلبوم در حد آلبوم قبلی نبودتائید میشه البوم جالبی نبودآلبوم بتونه جبران کنه . ولی بهتر نشد .
آلبوم فوق العاده بود
محسن دمت گرم
منم آلبومو گرفتم. هر خواننده ای تو آلبوماش بالا و پایین داره و بالاخره بعضی هاش نقطه قوت حساب میشه و بعضی هاش نقطه ضعف. به نظر من با در نظر گرفتن آلبوم های قبلی، ژاکت اصلا جالب نیست و هیچ حرفی برای گفتن نداره و جز نقطه ضعف هاش محسوب میشه. اصلا شعر ها مثل قبل نیست. حتی آهنگاش هم اصلا قشنگ نیست و واقعا وقتی فکر می کنم که برای این آلبوم 1 سال و اندی صبر کردم می خوام سرمو بزنم به دیوار. خدا ایشالا به همه طرفدارا صبر بده که بتونن یه سال دیگه صبر کنن .خدا کنه آلبوم بعدیش مثل این نباشه. البته این نظر شخصیه منه و من از آهنگسازیو و تنظیم و این مسایل خیلی سر در در نمیارم و فقط به عنوان یه شنونده عام نظر میدم.
فقط تراک نهش ماله محسن چاوشیه بقیشو ارشاد خودش خونده.
Last edited by mahdicivic; 17-02-2010 at 10:56.
سلام دوستان لطفا برای حمایت از فرهنگی نو در کشور اسامی هر سایتی که آلبوم رو برای دانلود گزاشته بنویسید تا باهاش برخورد بشه
فعلا این چندتا رو پیدا کردم شما هم کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2seda4.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لعنت به این آدما که برای هموطن خودشونم ارزش قائل نیستن
Last edited by MESI08; 17-02-2010 at 10:20.
دوستای من از کجا دانلود کنم
اصلا موافق نيستم
نميدونم چرا ما ايرانيا اينقدر پرتوقعيم
ما با آهنگ نفرين خوش بوديما يادتونه
اما به نظرتون قابل قياسه الان محسن با اون موقعا !!!!!!!!!؟
خيلي زيباس
پیدا کردم اصلا خوشم نیومد
Last edited by mehrzad3344; 17-02-2010 at 10:31.
چرا اینجا هیچکی خوشش نیومده برین تو سایت خود محسن ببینید بچه ها چه قدر تعریف و تمجید میکنن
دوستان خواهشا یه بار دیگه گوش کنند شاید نظرشون عوض شد
بچه ها شما میتونین از تهران در خواست بدید و یا با شماره 02166412237
تماس بگیرید و آدرس نمایندگی شهرتون رو بگیرید من هنوز نپرسیدم اومده یا نه ولی بعد از ظهر میرم!!!
دوستان خواهشا نذارین واسه دانلود... حد اقل اجازه بدین یه چند روزی فروش خودشو بکنه بعد...
کسی فروشگاه اینترنتی چیزی سراغ نداره تو پ.خ به ما معرفی کنه؟ شهر ما نمایندگی ایران گام نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)