تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3209 از 4105 اولاول ... 220927093109315931993205320632073208320932103211321232133219325933093709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,081 به 32,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    پدرم دنبال کارای شیمیایی بودنش هست
    اگه شیمیایی بود چجوری باید برای کسر اقدام کنم؟
    باید تو همون دفترچه بزنم یا تو پادگان باید پیگیری کنم؟
    ابتدا بايد پدر شما كارت جانبازى داشته باشند يعنى مداركشون و پرونده شون كامل شده باشد، سپس شما از يگان خدمتى يك نامه اشتغال به خدمت تهيه مى كنيد تا بتوانيد تز ميزان كسرى استفاده كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان یک سوال من الان در حین خدمتم که معرفی شدم به کمسیون پزشکی به خاطر اعصاب روان ولی من نمیخوام از این ماده معافیت بگیرم ولی میتونم تو کمسیون بگم که به دلیل مشکلی که دارم برام بنویسن که باید در محل نزدیک به زندگی خدمت کنم؟؟ و با اسفاده از این انقالی راحتی بگیرم؟؟
    پزشك مسوليتى يا حقى ندارد كه سربازى را جا به جا كند مى تواند توصيه اى به فرمانده يگان يا فرمانده پادگان كند،روند انتقالى معمولا طولانى است گردش كار نامه انتقالى بدون داشتن پارتى طول مى كشد، به نظر من شما ابتدا كميسيون برويد انجا به پزشك بگويد كه معاف دائم نمى خواهيد او مى تواند شما را از نگهبانى و كارهاى سخت مانند رژه وغيره معاف كند سپس ملاقات حضورى با فرمانده پادگان داشته باشيد و كپى از نامه كميسيون را به وى نشان دهيد و شرايط روحى خودتون را شرح دهيد ، معمولا پادگان ها با اين نوع سربازان بيشتر كنار مى ايند

3. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام یه مشکلی برا من پیش اومده خواهشا راهنمایی کنید.

من فارغ التحصیل 30/4/93 دوره لیسانس کامپیوتر بودم البته یه واحد معرفی به استاد داشتم که تو تابستون پاس کردم و گفتن که اون حساب نمیشه و همون تیر فارغ التحصیلی.

من برای ارشد فراگیر پیامنور هم امتحان دادم و واقعا زحمت کشیدم و احتمال خیلی زیاد قبول میشم و تا 20 تیر 94 منتظر جوابهای ارشد بودم که یکماه عقب افتاد و قراره اخر مرداد بیاد.
    و تو این 10 روز هم به علت مصادف شدن با ماه رمضان و عید فطر دانشگاه کوفتی ما 10روز تعطیل بود که درنتیجه من نتونستم به موقع برگه گواهی فارغالتحصیلی رو از دانشگاه بگیرم و دفترچه رو با 5 روز تاخیر تو 4/5/94 فرستادم و اعزامم 1/10 خورده

با این شرایط حتی اگه ارشد هم قبول بشم معافیت تحصیلی بهم نمیدن تا ادامه تحصیل بدم ایا راهی هست که این 4 روز تاخیر رو بتونم حذف کنم و بخشیده بشه
    لطفا راهنمایی بفرمایید

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من فارغ التحصیل 30/4/93 دوره لیسانس کامپیوتر بودم البته یه واحد معرفی به استاد داشتم که تو تابستون پاس کردم و گفتن که اون حساب نمیشه و همون تیر فارغ التحصیلی.

من برای ارشد فراگیر پیامنور هم امتحان دادم و واقعا زحمت کشیدم و احتمال خیلی زیاد قبول میشم و تا 20 تیر 94 منتظر جوابهای ارشد بودم که یکماه عقب افتاد و قراره اخر مرداد بیاد.
    و تو این 10 روز هم به علت مصادف شدن با ماه رمضان و عید فطر دانشگاه کوفتی ما 10روز تعطیل بود که درنتیجه من نتونستم به موقع برگه گواهی فارغالتحصیلی رو از دانشگاه بگیرم و دفترچه رو با 5 روز تاخیر تو 4/5/94 فرستادم و اعزامم 1/10 خورده

با این شرایط حتی اگه ارشد هم قبول بشم معافیت تحصیلی بهم نمیدن تا ادامه تحصیل بدم ایا راهی هست که این 4 روز تاخیر رو بتونم حذف کنم و بخشیده بشه
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    بعد از فارغ التحصیلی شما یکسال وقت دارید اقدام کنید چطور بخاطر چند روز براتون غیبت رد کردند؟
    ویرایش:الان متوجه تاریخ یکسال قبل شدم. ولی با اینحال شما میتونید در دانشگاه پیام نور همزمان با خدمت ادامه تحصیل هم بدید البته اگه تو شهر اون دانشگاه خدمت کنید و روزبرگ هم باشید به تبع راحت تر هست.
    Last edited by Captain_America; 26-07-2015 at 19:58.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

لطفا راهنمایی بفرمایید
    متاسفانه خير
    حتى يكروز اگر از فرجه يكساله گذشته باشد نظام وظيفه غيبت رد مى كند ، يك مساله وجود دارد كه شما كى اقدام به انجام پروسه فارغ التحصيلى كرديد يعنى قبل از پايان تير ماه با در مرداد اين كار را انجام داديد، اگر قبل از پايان تير و تعطيلى دانشگاه اين كار را انجام داديد مقصر اصلى دانشگاه است كه نامه گواهى فراغت از تحصيل را دير اماده كرده اين صورت تنها شوراى اموزشى و دايره فارغ التحصيلان دانشگاه مى توانند به شما كمك كنند
    اما اگر در مرداد پروسه فراغت از تحصيل را انجام داديد دانشگاه مسوليتى در مورد غيبت شما ندارد.
    نظام وظيفه در اين خصوص كارى براى شما انجام نمى دهد ملاك انها تاريخ گواهى فراغت از تحصيل است، شايد به احتمال كم بتوانيد ملاقات حضورى در نظام وظيفه مشكل خودتون را حل كنيد كه البته بايد تهران برويد و فكر كنم در هر ماه روز مشخصى باشد و تعداد افراد مراجعه كننده هم بالا است

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بعد از فارغ التحصیلی شما یکسال وقت دارید اقدام کنید چطور بخاطر چند روز براتون غیبت رد کردند؟
    درواقع 5 روز از یکسال گذشته

من برای اینکه ارشد امتحان دادم سعی کردم برای دفترچه هفته اخر که فرصت دارم اقدام کنم که نتایج بیاد و این وسط نیاز نباشه اموزشی برم و بعد دانشگاه و بیشتر از همه"" عدم اگاهی ""
    و از بدشانسی ما درست حدود 10 روز دانشگاهمون تعطیل بود و نتونستم برگه گواهی فارغالتحصیلی رو بگیرم و برای ارسال دفترچه هم اون لازمه و نتونستم به موقع بفرستم

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من برای اینکه ارشد امتحان دادم سعی کردم برای دفترچه هفته اخر که فرصت دارم اقدام کنم که نتایج بیاد و این وسط نیاز نباشه اموزشی برم و بعد دانشگاه و بیشتر از همه"" عدم اگاهی ""
    و از بدشانسی ما درست حدود 10 روز دانشگاهمون تعطیل بود و نتونستم برگه گواهی فارغالتحصیلی رو بگیرم و برای ارسال دفترچه هم اون لازمه و نتونستم به موقع بفرستم
    بارها در اين تاپيك گفتيم كه حداقل دو هفته قبل از پايان فرجه اقدام به ارسال دفترچه كنيد ، گاهى پيش امده افراد دو روز قبل از پايان تاريخ خواستند مدارك را در سامانه پليس +١٠ ثبت كنند كه سيستم از دسترس خارج بوده، در ضمن امسال تاريخ هاى اعزام براى حداقل چهار تا پنج ماه اينده است،

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خیلی حیفه شما در واقع الان دو سال و بلکه بیشتر رو از دست داید نه فقط یک سال. یک سال که از فرجه استفاده کردید یک سال هم اگه رفته بودید خدمت الان یک سال خدمت بودید. تازه این همه ماجرا نیست وقتی رفتید خدمت میبینید با کسانی که اضافه خدمتی دارند اصلا یک جور دیگه برخورد میشه ممکنه کلی شرایط و کسر خدمت و... شامل این گروه نمیشه. طرف چندین ماه کسری جبهه پدر و بسیج داشته فقط به علت همین که اضاف سنواتی داشته شاملش نشده.
    هر کاتری که از دستت بر میاد انجام بده تا بتونی این مشکل رو حل کنی شده نامه تعطیل بودن دانشگاه رو از امور اداری بگیر ببر که البته باز هم بعید هست نظام وظیفه کاری کنه.
    ببین من یه چیزی به ذهنم میرسه اگه بتونی با توجه به اون یه تک درس تابستون تاریخ فارغ التحصیلات رو چند ماه بندازی جلو ولی خیلی کار سختیه باید بری از طریق ریس دانشگاهتون و امور فارغ التحصیلان اقدام کنی.

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دوستان دیگه به افراد متاهل سه ماه کسری نمیدن؟ کسی هست که کسری پروژه گرفته باشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان دیگه به افراد متاهل سه ماه کسری نمیدن؟ کسی هست که کسری پروژه گرفته باشه؟
    کسری متاهلی را نمیدونم....فقط پارسال که خدمت میکردم دوستانم بودند کسری پروژه از 5 تا 12 ماه گرفته بودند ...مفت مفت

13. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •