تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3208 از 4105 اولاول ... 220827083108315831983204320532063207320832093210321132123218325833083708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,071 به 32,080 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان ی سوال داشتم..ممنون میشم کسی جواب بده
    بنده از سال 83 تا همین الان عضو فعال بسیج هستم....3 سالی هم عضو شورای پایگاه هستم اما حکم ندارم....گواهی دوره آموزش بسیج هم دارم(سال 85 گرفتم)....برگ سبز یا دوره تکمیلی ندارم...
    چند سالی میشه ک حضور فغالی نداشتم به دلیل تحصیل در استان دیگر....می خواستم بدونم چند ماهی تقریباً کسری بسیج به من تعلق می گیره؟

نهایتش 4 ماه

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من سربازم و در کنکور کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور شرکت کردم.
    ۱-اگر قبول بشم بلافاصله ترخیص می‌شم از خدمت؟
    ۲-این دوره دانش‌پذیری چیه؟ شامل این کنکوری که من دادم هم میشه؟ این چه قانون مسخره‌ایه که باید یک ترم بخونی بعد ترخیص بشی از خدمت؟
    ۳-اینقدر مبهم‌اند این قوانین که هر چی خوندم نفهمیدم بالاخره دوره فراگیر منظورشون دوره‌های بدون کنکوره یا این کنکوری که من دادم و در عنوانش فراگیر ذکر شده هم شامل این قانون مسخره طی دوره دانش‌پذیری میشه. دوستان هر کس اطلاع داره لطفا بگه آیا من بعد از قبولی در کنکور کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور می‌تونم ترخیص بشم یا نه؟
    دوست عزیز موارد در سایت نظام وظیفه و دانشگاه پیام نور به وضوح بیان شده
    ۱- خیر شما در کنکور فراگیر پیام نور شرکت کردید بعد از ثبت نام قطعی به شما معافیت می دهند.
    ۲-باید تعدادی دروس مرتبط با رشته تحصیلی خودتون به مدت یک ترم پاس کنید و شرایط لازم را احراز کنید سپس وضیعت شما از دانشپذیر به دانشجو تغییر می کند.
    ۳-این گونه که در سایت دانشگاه پیام نور ذکر شده تنها از راه ازمون سراسری در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشچو می پذیرد که گویا شامل فراگیر نیز می شود.

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان مدارک مورد نیاز برای کسر خدمت بسیج جیه؟ کسی میدونه؟

داره خودمونی میشه silenius's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز موارد در سایت نظام وظیفه و دانشگاه پیام نور به وضوح بیان شده
    ۱- خیر شما در کنکور فراگیر پیام نور شرکت کردید بعد از ثبت نام قطعی به شما معافیت می دهند.
    ۲-باید تعدادی دروس مرتبط با رشته تحصیلی خودتون به مدت یک ترم پاس کنید و شرایط لازم را احراز کنید سپس وضیعت شما از دانشپذیر به دانشجو تغییر می کند.
    ۳-این گونه که در سایت دانشگاه پیام نور ذکر شده تنها از راه ازمون سراسری در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشچو می پذیرد که گویا شامل فراگیر نیز می شود.
    پس فرق فراگیر بدون کنکور و باکنکور چیه؟ دوست عزیز دفترچه پیام نور بسیار مبهمه شما چطور می‌گید که واضحه؟ اگر فرد بدون دادن کنکور دانش‌پذیر می‌شه و باید یک ترم امتحان بده تا دانشچوی قطعی بشه پس دیگه کنکور چیه؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

من خشکی چشم دارم و چشمام تو پادگان به شدت قرمز شده ... و الانم تو پرندک حدمت میکنم...امروز هم موچ پام ورم کرد و درد شدید دارم
    فردا دارم میرم بهداری .امکانش هست چند روزی بهم مرخصی بدن برای درمانم...؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پس فرق فراگیر بدون کنکور و باکنکور چیه؟ دوست عزیز دفترچه پیام نور بسیار مبهمه شما چطور می‌گید که واضحه؟ اگر فرد بدون دادن کنکور دانش‌پذیر می‌شه و باید یک ترم امتحان بده تا دانشچوی قطعی بشه پس دیگه کنکور چیه؟
    من كى گفتم دفترچه پيام نور؟ ، من از سايت پيام نور ان را خواندم!
    در سايت تظام وظيفه به طور ضمنى درج شده دانشجويان مقطع فراگير كه ابتدا به صورت دانشپذير هستند بعد از ثبت نام قطعى معافيت مى گيرند، از طرفى سايت دانشگاه هم به موضوع دانشپذيرى فراگير اشاره كرده، شما در مقطع فراگير كنكور داديد قوانين همين چيزى است كه گفته شده و متاسفانه از اين نوع قوانين عجيب و غريب دانشگاه پيام نور كم ندارد.
    سلام دوستان

من خشکی چشم دارم و چشمام تو پادگان به شدت قرمز شده ... و الانم تو پرندک حدمت میکنم...امروز هم موچ پام ورم کرد و درد شدید دارم
    فردا دارم میرم بهداری .امکانش هست چند روزی بهم مرخصی بدن برای درمانم...؟
    بهدارى كه وظيفه ندارد به شما مرخصى بدهد اگر منظور شما استعلاجى است تنها حق دارد براى يگان صادر كند بعنى استراحت در يگان ، ان نوع استعلاجى كه مد نظر شماست تنها بيمارستان مى تواند به شما بدهد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها من یه قضیه ای برام پیشم اومده که اگه بتونم برم شورای پزشکی به احتمال زیاد میتونم معافیت بگیرم

مشکل اصلیم هم پام هست که به صورت اتفاقی هر چند روز یکبار ورم میکنه و درد شدید پیدا میکنه دکتر mri نوشته انجام دادم تا حالا جوابش بیاد
    حالا یه سوال اگه از دکتر بخوام که منو اعزام کنه به شورای پزشکی این کارو میتونه انجام بده؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها من یه قضیه ای برام پیشم اومده که اگه بتونم برم شورای پزشکی به احتمال زیاد میتونم معافیت بگیرم

مشکل اصلیم هم پام هست که به صورت اتفاقی هر چند روز یکبار ورم میکنه و درد شدید پیدا میکنه دکتر mri نوشته انجام دادم تا حالا جوابش بیاد
    حالا یه سوال اگه از دکتر بخوام که منو اعزام کنه به شورای پزشکی این کارو میتونه انجام بده؟
    اغلب موارد بيمارى مفصلى و اسكلتى را به كميسيون معرفى مى كنند ، احتمال مى دهم به شما معاف از پوتين مى دهند يعنى يا با كفشى همانند پرسنل كادر يا با دمپايي تا انتهاى خدمت خواهيد بود و از انجام ورزش و رژه معاف مى شويد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

10. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان یک سوال من الان در حین خدمتم که معرفی شدم به کمسیون پزشکی به خاطر اعصاب روان ولی من نمیخوام از این ماده معافیت بگیرم ولی میتونم تو کمسیون بگم که به دلیل مشکلی که دارم برام بنویسن که باید در محل نزدیک به زندگی خدمت کنم؟؟ و با اسفاده از این انقالی راحتی بگیرم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    پدرم دنبال کارای شیمیایی بودنش هست
    اگه شیمیایی بود چجوری باید برای کسر اقدام کنم؟
    باید تو همون دفترچه بزنم یا تو پادگان باید پیگیری کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •