نهایتش 4 ماه
نهایتش 4 ماه
دوست عزیز موارد در سایت نظام وظیفه و دانشگاه پیام نور به وضوح بیان شده
۱- خیر شما در کنکور فراگیر پیام نور شرکت کردید بعد از ثبت نام قطعی به شما معافیت می دهند.
۲-باید تعدادی دروس مرتبط با رشته تحصیلی خودتون به مدت یک ترم پاس کنید و شرایط لازم را احراز کنید سپس وضیعت شما از دانشپذیر به دانشجو تغییر می کند.
۳-این گونه که در سایت دانشگاه پیام نور ذکر شده تنها از راه ازمون سراسری در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشچو می پذیرد که گویا شامل فراگیر نیز می شود.
دوستان مدارک مورد نیاز برای کسر خدمت بسیج جیه؟ کسی میدونه؟
پس فرق فراگیر بدون کنکور و باکنکور چیه؟ دوست عزیز دفترچه پیام نور بسیار مبهمه شما چطور میگید که واضحه؟ اگر فرد بدون دادن کنکور دانشپذیر میشه و باید یک ترم امتحان بده تا دانشچوی قطعی بشه پس دیگه کنکور چیه؟
سلام دوستان
من خشکی چشم دارم و چشمام تو پادگان به شدت قرمز شده ... و الانم تو پرندک حدمت میکنم...امروز هم موچ پام ورم کرد و درد شدید دارم
فردا دارم میرم بهداری .امکانش هست چند روزی بهم مرخصی بدن برای درمانم...؟
من كى گفتم دفترچه پيام نور؟ ، من از سايت پيام نور ان را خواندم!
در سايت تظام وظيفه به طور ضمنى درج شده دانشجويان مقطع فراگير كه ابتدا به صورت دانشپذير هستند بعد از ثبت نام قطعى معافيت مى گيرند، از طرفى سايت دانشگاه هم به موضوع دانشپذيرى فراگير اشاره كرده، شما در مقطع فراگير كنكور داديد قوانين همين چيزى است كه گفته شده و متاسفانه از اين نوع قوانين عجيب و غريب دانشگاه پيام نور كم ندارد.
بهدارى كه وظيفه ندارد به شما مرخصى بدهد اگر منظور شما استعلاجى است تنها حق دارد براى يگان صادر كند بعنى استراحت در يگان ، ان نوع استعلاجى كه مد نظر شماست تنها بيمارستان مى تواند به شما بدهد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بچه ها من یه قضیه ای برام پیشم اومده که اگه بتونم برم شورای پزشکی به احتمال زیاد میتونم معافیت بگیرم
مشکل اصلیم هم پام هست که به صورت اتفاقی هر چند روز یکبار ورم میکنه و درد شدید پیدا میکنه دکتر mri نوشته انجام دادم تا حالا جوابش بیاد
حالا یه سوال اگه از دکتر بخوام که منو اعزام کنه به شورای پزشکی این کارو میتونه انجام بده؟
اغلب موارد بيمارى مفصلى و اسكلتى را به كميسيون معرفى مى كنند ، احتمال مى دهم به شما معاف از پوتين مى دهند يعنى يا با كفشى همانند پرسنل كادر يا با دمپايي تا انتهاى خدمت خواهيد بود و از انجام ورزش و رژه معاف مى شويد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان یک سوال من الان در حین خدمتم که معرفی شدم به کمسیون پزشکی به خاطر اعصاب روان ولی من نمیخوام از این ماده معافیت بگیرم ولی میتونم تو کمسیون بگم که به دلیل مشکلی که دارم برام بنویسن که باید در محل نزدیک به زندگی خدمت کنم؟؟ و با اسفاده از این انقالی راحتی بگیرم؟؟
سلام دوستان
پدرم دنبال کارای شیمیایی بودنش هست
اگه شیمیایی بود چجوری باید برای کسر اقدام کنم؟
باید تو همون دفترچه بزنم یا تو پادگان باید پیگیری کنم؟
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)