امیدوارم ادامه دار باشه سرعتش برات
نه فقط برای همین دوران طلایی
ما هم دوران طلایی داشتیم اوایلش که اومدیم اسیاتک. بعد کم کم تبدیلش کرد به دوران سیاه...![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
امیدوارم ادامه دار باشه سرعتش برات
نه فقط برای همین دوران طلایی
ما هم دوران طلایی داشتیم اوایلش که اومدیم اسیاتک. بعد کم کم تبدیلش کرد به دوران سیاه...![]()
آخ آح آخ خاطرات منو زنده کردی تو با سرویس ۱۲۸ شبانه ماکسیمم سرعت دانلود میکردم چه زود گذشت![]()
آیا با خرید گیگ اضافه به دور بعد (ماه) انتقال پیدا میکنه؟
خیر انتقال پیدا نمیکنه
اگه منظورت 50گیگه که بهتره همشو یکجا آتیش بزنی و دانلودکنی وتمام خودم چون تا خرداد سرویس دارم گرفتم چون میدونم آسیاتک 50 گیگ مثل 5 گیگه ایرانسله چند برابر کنتور میندازه نزدیک 1 گیگ یا یک بیشتر از ظهر تا الان رفت زیاد هم استفاده نکردم![]()
Last edited by sorooshfm; 08-12-2016 at 17:50.
آسیاتک درست است که کیفیتش زیاد خوب نیست ولی در مورد مصرف زیاد اینترنت مشکل از طرف شماست، نرم افزارهای کنترل مصرف اینترنت مانند netlimiter و dumeter نصب کنید و آپدیت ویندوز و برنامه های کامپیوتر و موبایل را غیرفعال کنید و مک فیلتر مودمتان را فعال کنید.
برنامه های اینستاگرام وتلگرام هم مصرف اینترنتشان خیلی زیاد است.
Last edited by 971971; 08-12-2016 at 21:06.
داداش راه حلت درسته و کاملا جواب میده ولی یه وفعه بگو پول نت رو دادی دیگه کار خاصی نکن هیچ برنامهای رو نزار از نت استفاده کنه هیچ آپدیتی انجام نده فقط گاهی برو وبگردی کن اونم با کنترل مصرف.
تا زمانی که نت حجمی هست این بدبختیا هم هست والا ما هیچ جای دنیا ندیدیم adsl حجمی باشه مسخره کردن خودشونو
شارژم دو روزه تموم شده موندم همینو دوباره تمدید کنم یا نه. برم سمت کدوم یکی از این شرکتها که سرشون به تنشون بیارزه!
صبا: سر دانلود شبانه مشکل داره
شاتل: یه سری هزینه های اضاقی داره میگیره در مقایسه با اسیافیک
پارس آنلاین: مشکل شبانه
اسیافیک: کیه که ندونه از اسیایی ها
دیگه چی میمونه؟ اصلی هاشون همین پدر سوخته هان دیگه. یکی از یکی عتیقه تر
الان ایرانسل شارژ کردم اینم 10 به بعد کلاً میره تو اغماء
از اون اطلاعیه ای که داد سه شنبه چهار شنبه دچار اختلال میشه از امروز نت عالی شده خیلی کم اتفاق میفتاد اینطور بشه الآن تک کانکشن در عمل راحت تا 500 هم میره یه آهنگ تو تلگرام سریع لود میشه کاملا تفاوت رو دارم میبینم پینگ گوگل اومده نزدیک 100 قبلا از 200 پایینتر نمیومد افتضاح بود هر کاری کردن دمشون گرم امیدوارم همینطوری بمونه![]()
Last edited by android500; 09-12-2016 at 01:26.
دوستان اطلاع دارین چرا دانلود از سرورهای خارجی افتضاح شد ؟ از سایت ------ با سرعت 1 مگ دارم دانلود میکنم اما تو سایت های خارجی به زور تا 450 میره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)