سلام
اگه طرح عصرانه رو ثبت نام کردیم وقبل اینکه قرار دادمون تموم بشه بخوایم کنسلش کنیم چی میشه ؟آیا امکانش هست؟؟ پولمون رو پس میدهند؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
اگه طرح عصرانه رو ثبت نام کردیم وقبل اینکه قرار دادمون تموم بشه بخوایم کنسلش کنیم چی میشه ؟آیا امکانش هست؟؟ پولمون رو پس میدهند؟
از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی دلیل نیست این سرویس عصرانه به صرفه ترین و چرت ترین و مبهم ترین سرویسیه که تو عمرم دیدم ولی باید به حرف اون دوست تازه کارمون ghnjfg طمینان کنیم و حتما از اسیاتک سرویس بگیریم چون ایشون سرعت تک کانکشن ۵۰۰ کیلو داره تو جهان هم تکه
واقعا شما انتظار داری از شرکتیهای اینترنتی پول پس بگیری؟؟ جوک قرن میگی؟؟![]()
ببخشید پس شما اگه جای من وسایر دوستان بودید این سرویس انتخاب می کردید یا قصد دارید انتخاب کنید؟؟
قبول ندارم این حرفو
من قبلا از اسیا تک سرویس داشتم ماهی حدودا 45 تومن میشد - سرویس 1 مگ با 10 گیگ ترافیک - شبانه هم رو 90 کیلو بود
الان چند ماهه صبانت سرویس یکساله گرفتم کلا 70 تومن با 100 گیگ ترافیک - کیفیتش خیلی بهتره - سرعت شبانه هم 120 کیلو هست
من فقط منتظرم سرویسم تموم شه از ایرانسل میگیرم کیفیتش حرف نداره شاید برم شاتل مگه اینکه یه تکونی بهش بده این اسیاتک بشه فایل ۳ مگ از تلگرام کشید. در کل میگم نتش اصولی نیست هیچ ثباتی نداره به هیچ وجه به کس دیگه پیشنهادش نمیکنم مخصوصا این چند روزه شبا کیفیت فاجعه بار میشه
Last edited by android500; 06-12-2016 at 21:10.
خوب من بیشتر صبحا مصرف دارم برای من خوبه قبلا مخابرات داشتم بین بدو بدتر اسیاتک اومدم توایران ک نت درستو حسابی نیست ک هم ارزون باشه هم خوب ارزونی اسیاتک خوبه برای من
سلام. من هنوز شش ماه از سرویس صبحانم باقی مونده ولی ترافیکم تموم شده. اگه الان طرح دانشجو رو فعال کنم، تایم رایگان 6تا 10 صبح حجم کم میکنه یا نه؟
این ترافیک مانند ترافیک عادی در ساعات غیر رایگان مصرف میشود و در ساعات رایگان کم نمیشود، ضمنا این ترافیک به دوره بعدی منتقل نمیشود و تا 6 ماه میتوانید استفاده کنید.
سرعت دانلود در تایم رایگان شبانه سرویس 16 مگ (ساعت 6 صبح)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)