هر چی سریعتر بهتره . ولی خوب اسفند بهترین ماهه میخوره به عید نوروز و تعطیلی هاش مثلا بچه های برج 12 این دوره ما، 30 روز هم آموزشی نبودن. شهریور هم خوبه آب و هوای مناسب.
هر چی سریعتر بهتره . ولی خوب اسفند بهترین ماهه میخوره به عید نوروز و تعطیلی هاش مثلا بچه های برج 12 این دوره ما، 30 روز هم آموزشی نبودن. شهریور هم خوبه آب و هوای مناسب.
به سلامتی الان که نباید نبود بکشی![]()
10 ماه هم برا ما رفت ....هی ..
بهترین ماه اسفنده ولی حیفه که وقتت رو حروم کنی، به نظر من هر چی میتونی زودتر پست کن بری که زودتر تمومش کنی این لعنتی رو
بود داداش، نبود نکش هنوز راه زیاد داریاینجا میگی 14 ماه ضایع میشی، فقط 2 ماه
![]()
یه ماه دیگه اعزام. نبووود یک شهریور ؟
الان وضيعت اعزام ها خراب شده پارسال بچه ها دفترچه رو كه پست مى كردند حداقل دو ماه بعد اعزام بودند اما ماه قبل يكى از بچها دفترچه رو ارسال كرد اعزامش شد دى ماه ديگه خودت حساب كن چه خبره ، اين بستگى به خودت داره كه مى خواهى زودتر قضيه خدمت رو تمام كنى
اين حرفها چيه اون چيزى كه داريد نبودش رو مى كشيد بهترين لحظات عمرتان است كه ديگه هيچ وقت بر نمى گردد اگر مى توانيد در كنار خدمت استفاده بهترى از ان داشته باشيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
حتما شما جای خوب خدمت کردید که اینطور می فرمائید، من اصلا قبول نمیکنم بهترین لحظات عمرم وقتی باشه که توی همچین جای داغونی با رذل ترین افرادی که تا حالا ندیدم مجبور باشم کار کنم و هر زورگویی و بی منطقی و عقده ای بازی رو تحمل کنم و به عده ای که ارزش لعنت خدا هم ندارند احترام زورکی بزارم!
بیرون هر چی هم باشه زندگی خودته، مشکلات خودته و برای خودت تلاش میکنی و سختی هاش رو به جون میخری، متاسفانه خیلی حرفها رو نمیشه اینجا گفت
دقیقا با حرفهای شما موافقم حرف دل خیلیا رو زدی![]()
خوب من کی دفترچه رو پست کنم که اعزامم بخوره اسفند ماه
کی پست کنم که بخوره به اسفند؟
اگر مداركتون اماده است طي همين هفته يا هفته اينده
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)