مشخصات خطت توی مودم . قسمتی که snr margin , line attenuation رو مشخص کرده
مشخصات خطت توی مودم . قسمتی که snr margin , line attenuation رو مشخص کرده
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .
همونطور که حدس میزدم کیفیت خطت خوب نیست و تا 3 مگ هم بیشتر نمیکشه به خاطر همین هم سرعتت 300 بیشتر نیست .snr دانلودت زیر 6 هست. اگه اسپلیتر داری یه بار بدون اسپلیتر هم امتحان کن تمام گوشی ها این خط رو هم جدا کن ببین تغییری میکنه یا نه
سلام دوستان امروز اشتراک من فعال شد این وضعیت خط منه مشخصاتش مناسبه؟ از اول که خط فعال شد روی 9 مگ بسته بودند و اپلود رو هم روی یک مگ بود
![]()
Last edited by azazaz; 08-06-2014 at 14:43.
نامه نمیخواد پارس آنلاین زیاد گیر نیستن بستگی به شانست داره که کارشناسی فروش آدم گیری باشه یا نه
یادت رفته عکس رو بذاری
ممنون گذاشتم عکسو
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .
در یک کلام خطت توپه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)