کسی نمیخواد جواب بده ؟![]()
کسی نمیخواد جواب بده ؟![]()
بازم ايرانسل امتياز اورد
پريشب با چند تا از برو بچه ها نشيته بوديم برنامه 90 ميديدم كه مثل هميشه نتيجه يك بازي را به مسابقه گذاشت، باين قرار كه عدد 1 يا 2 را به شماره 200090 اس ام اس كنيم، همه ما يه سوت نتيجه را ارسال كرديم بغير از يكيمون كه ايرانسل داشت. بنده خدا مايه خنده بقيه شده بود و تا امروزم كه باهاش تماس گرفتم هنوز نتونسته بود ارسال كنه.
راستي فكر نكنم دوستان عزيز طرفدار خصوصي سازي باين تاحالا فكر كرده باشن كه شركتهاي خصوصي نون و ابدار توسط همون مديران نازنيني كه موسسات دولتي را خيمه زدن و با سرمايه مردم گرفتار و اعتبارات باد اورده همون شركتهاي دولتي و بانكي كنترل ميشه و منافعش را چپاول ميكنن اصلا براشون كيفيت و رضايت مصرف كننده اهميت نداره.
راستي اينم اضافه كنم كه دوستم ميگفت وقتي اعتبار كارتش بحدي ميرسه كه اپراتور ديگه اجازه مكالمه بهش نميده (مثل اينكه حدود 2000 تومان) اگه كازتشو تا يكي دوروز بعد شارژ نكنه خود بخود اين حدود 2000 تومان هاپولي ميشه و تا حالا دو بار اين اتفاق براش افتاده كه ته مانده اعتبارش خود بخود شده 4 ريال. اين يعني شاهكار دزدي هوائي.
Last edited by ShS; 06-06-2007 at 19:01.
مثل اینکه بعضیها وضعشون خیلی خوبه ها....
هنوز جشنواره شروع نشده دارن مارا sms بارون میکنن
مرسی از توضیحاتت.حالا در مورد راه اندازیش چیزی نگفتن؟راستی این Voice mail هم یه توضیح بده.(فکر کنم فقط من نمیدونم)
بچه ها هر کی دوست داره شمارشو واسه من به صورت خصوصی بزاره تا با هم اس ام اس بازی کنیم تا تووی اس ام اس خود کفا بشیم!!!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز این عبارت رو به شماره 2225 ارسال کن تا تنظیمات برات ارسال شه.
S sonyericsson k800
بعد تنظیمات واست ارسال میشه و از گزینه option سیو کن بعد درست میشه.البته این چیزی رو هم که گفتم از بچه های همین تاپیک یاد گرفتم.یا علی
جدی میگی؟ماله من تا زمانی که شارژ داره همه کاری میکنه(تماس.اس ام اس.ام ام اس...)نکنه جدیدا اینجوری شده؟
در مورد push to talk تا حالا اصلا حرفش نبوده چون خود mtn تازه داره توی آفریقا راه میندازه پس بهتره فعلا فکرشم نکنیم !
در مورد voice mail هم بگم که سیستمیه که وقتی شما در دسترس نیستی یا خاموشی طرف مقابل به جای اینکه بشنوه خاموش است هدایت میشه به سمت پیغام گیر و برات پیغام می ذاره.هر وقت اومدی تو دسترس یا روشن شدی یه sms میاد برات که پیغام داری بعدش رایگان زنگ می زنی به 100 و اونجا پیغام دوستتا می شنوی.
مرسی از کمکت.ما اگه این تاپیک رو نداشتیم میخواستیم چی کار کنیم!!!!!
اگه دوست شما یه ذره اینکاره بود با یه ترفند ساده میتونست SMS بفرسته و اونوقت به همه شما می خندید !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)