راستی آقا ابی با MAP Editor کار کردی.
یکم راهنمایی می خوام مثل چگونگی تکثیر یک جسم در اون فضا یا محیط جگونگی جابجاییشون.
هر کی بلده لطفا جواب بده
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
راستی آقا ابی با MAP Editor کار کردی.
یکم راهنمایی می خوام مثل چگونگی تکثیر یک جسم در اون فضا یا محیط جگونگی جابجاییشون.
هر کی بلده لطفا جواب بده
چندتا برنامه که در ویرایش بازی GTA SA بدردتون می خوره
TXD Workshop 4.0
Filsize: 0.428 MB
workshop 4.0.rarکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
************************************************** ************************************
GTA: SA Place Manager
Filsize: 0.727 MB
![]()
************************************************** ************************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GTA: San Andreas GXT Editor
0.831 MB
Editor.rarکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
************************************************** *****************************************
SA GXT Editor
Filsize: 0.851 MB
************************************************** *********************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DFF-Exporter (3D Studio Max)
Filsize: 71.631 KB
************************************************** **********************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا برنامه هم تو صفحه ی قبله
Last edited by behdeh3000; 01-04-2008 at 10:02.
بچه ها من به یک مشکل بر خوردم نمی دونم چرا فایل سمند قفل شده و نمی تونم بازش کنم البته یک فایل بک آپ قبلا گرفته بودم ولی اون خیلی کار داره ،چون می خوام پلیس و تاکسی و سمند lx رو از روی همون بسازم.
در مورد اون وانت هم بگم برات آموزش می زارم که چطور اون کار رو کردم بعدشم همچین کاری نداره یکم که ور بری می فهمی مگه به من کسی یاد داد.البته از چندتا آموزش انگلیسی کمک گرفتم
آقاي majid_sd2009 شما ميتوني يه توضيح كلي وخلاصه بدي كه چطوري فايل هاي txd و dff رو ميسازي مثلا فرض كن من يه ماشين با تري دي مكس ساختم حالا بايد چيكار كنم با چه پسوندي اكسپورتش كنم فايل ماشين رو وارد چه برنامه هايي كنم تا در نهايت فايل هاي txd و dff ساخته بشه.ممنون
لطفا اگه ممکن بود به صورت PDF نزار WORD یا عکس باشه بهتره .
ممنون می شم هر چه زود تر بزاری![]()
من بلد نیستم ماشینی رو که با تری دی مکس ساختم رو تبدیل به فایل قابل اجرا برای gta کنم.من بدنه ماشینهامو از روی ماشین هایی که ساخته شده درست میکنم یعنی فقط تعقیراتی رو روی بدنه می دم.مثل همین سمندی که ساختم.
شما خودت یک ماشین رو تو زد مودلر باز کن می بینیکه چقدر سخته یک ماشین رو خودت بسازی چون هر کدوم از اچسام اسکریپت ها و متریال های خودشونو دارند و من هم هنوز بلد نیستم که از اون کار بکنم (مثلا شما می خوای در ماشین تو بازی باز بشه باید تو زدمودلر این امکان رو بهش بدی .
ولی بدنه که از قبل آماده باشه هیچ مشکلی نیست و به راحتی می تونی تعقیراتی رو بدی.فقط کافیه بدنه به بدنه ماشینت شباهت داشته باشه و رو اون تعقیرات رو اعمال کنی مثل سمند من که از روی اسکودا ساخته شده
ببینم مگه شما نرفتید در دامان طبیعت ما که الان تو دشت دمن هستیم .
خوبیش اینه که من لب تاپ درام و همیشه همراهم هست الانم گوشیم رو وصل کردم به کامپیوتر و اومدم اینترنت.سیم کارتم ایرانسل و گوشیم w810
همينجا كه فعلا هستيم از دشتو دمن چيزي كم نداره .
راستي برنامه زدمودلر فايل هاي txd و dff رو ميسازه درسته ؟
اين برنامه مخصوص gta هست يانه؟
شما فقط از همين يه برنامه استفاده ميكنين؟
ورودي اين برنامه چه فايل هايي هستن شما همين فايل هاي txd و dff رو توي اين برنامه باز ميكنيد؟
اين برنامه توي سايت پيدا ميشه حجمش چه قدره؟
راستي اسم ماشين ها رو شما از كجا ميفهميد يعني من از كجا بدونم مثلا voodoo.dff ماشينه يا چيز ديگه؟
شرمنده اين قدر سوال ميپرسم
اینم کار جدید من .
شوخی کردم من لب تاپ ندارم و تو خونه هستیم صبح یک سر رفتیم شاندیز طرقبه دیدیم شلوغه برگشتیم.
وانت پیکان یک ساعت بیشتر روش کار نکردم ترکیب شده از دوتا ماشین هست
اینم عکساش البته هنوز کامل نیست عمس از عقب وانت پیکان دارید بزارید ضروری هست.
![]()
داش مجید اگه خواستی ماشین ها رو توی 3d max بیاری اول تو زدمودلر ماشین رو با فرمت 3ds اکسپورت کن بعد برو توی مکس از قسمت import وارد 3d max کن .
فقط وقتی میاریش توی مکس یه لایه از مش و تعدادی dummy ماشین رو پوشوندن که با انتخاب اونا میتونی حذفشون کنی وماشین رو ببینی.
برعکسش هم میتونی انجام بدی یعنی از مکس با فورمت 3ds اکسپورت و از زدمودلر ایمپورت .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)