شما کنسول رو باز کن بنویس say بعد یه فاصله و جمله مورد نظر رو بنویس
مثلا : say hi all
بعد هی کلید جهت دار بالا رو بزن اینتر کن
فقط خیلی تند تند نزن چون سرور جلوشو می گیره![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
شما کنسول رو باز کن بنویس say بعد یه فاصله و جمله مورد نظر رو بنویس
مثلا : say hi all
بعد هی کلید جهت دار بالا رو بزن اینتر کن
فقط خیلی تند تند نزن چون سرور جلوشو می گیره![]()
دوست عزیز دمت گرم بابت کمکت.
کسی نمیدونه چرا الکی rapgame بن میکنه...من چند بار تازه وارد سرور شدم خواستم تازه gun بخرم...که دیدم رفتم تو لیست بن...کلی حالم گرفته شد... یکی هم خوب بازی میکنه الکی بهش میگن چیتر . نه تنها من فکر کنم برای خیلی ها اتفاق افتاده...خیلی ایران سرور داره از اینا اگه بن بشیم که باید کانتر رو ببوسیم بزاریم کنار...بریم adsl هم پس بدیم .
من که خیلی وقته آنلاین بازی نکردم .دوست عزیز دمت گرم بابت کمکت.
کسی نمیدونه چرا الکی rapgame بن میکنه...من چند بار تازه وارد سرور شدم خواستم تازه gun بخرم...که دیدم رفتم تو لیست بن...کلی حالم گرفته شد... یکی هم خوب بازی میکنه الکی بهش میگن چیتر . نه تنها من فکر کنم برای خیلی ها اتفاق افتاده...خیلی ایران سرور داره از اینا اگه بن بشیم که باید کانتر رو ببوسیم بزاریم کنار...بریم adsl هم پس بدیم .
ولی آخرین باری که بازی کردم مشکلی نداشتم .
فقط یادمه با این Anti Cheat سرور GZ مشکل داشتم . دیگه طرفش نرفتم .
بدون ADSL حال نمیده .
چون پینگ شما بلاست ... پینگ های بالای 300 رو بیرون می اندازه
بیخیال بابا من adsl 256 دارم پینگ هم همیشه از 150 بالاتر نمیره .
در مورد بن کردن نمیدونم
ولی من هم بعضی مواقع که می خوام برم اونجا الکی کیک میکنه نمی زاره برو داخل ( مخصوصا وقتی 1 نفر جا داره)
در مورد چیتر هم خوب بعضیا چیت می زنن و چون sxe هک شده ادم شک می کنه![]()
آخه یه کسایی هستند ... مثلا 50 نفر و کشتن و فقط 8 بار مردن ... خوب از این ضایع تر مگه میشه. این و هیچ کارش نمیکنند...بعدش وقتی ما نمیدونم بگم از خوشبختی یا از بدبختی 2 نفر یهو میکشیم...میشیم چیتر و بن و ....
عزیزم شما بازی Mazira Fashist رو دیدی ؟!آخه یه کسایی هستند ... مثلا 50 نفر و کشتن و فقط 8 بار مردن ... خوب از این ضایع تر مگه میشه. این و هیچ کارش نمیکنند...بعدش وقتی ما نمیدونم بگم از خوشبختی یا از بدبختی 2 نفر یهو میکشیم...میشیم چیتر و بن و ....
یعنی فقط با Knife میاد واست ! یه کابوسیه واسه خودش !!!
من که یه بار باهاش بازی کردم آمارش 54 نفر کشته بود و 3 بار مرده بود !
پس اینطور کسانی هم هستند . مطمئن باش .
چگونگی عوض کردن رنگ پنجره ها و نوشته ها و ... در کانتر:
برای این کار به آدرس زیر برید و فایل TrackerScheme.res رو با نت پد باز کنید. بعد رنگ ها رو به دلخواه تغییر بدید.
برای تغییر رنگ پنجره ها و نوشته های داخل بازی هم به آدرس زیر برید و فایل ClientScheme.res رو تغییر بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.![]()
جالب بود .
میشه از طرفند های آنلاین یا شبکه بازی کردن بیشتر بگی ؟
فکر کنم اونا طرفدارهای بیشتری داشته باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)