جوابه ما رو نمیدین اصلا"میشه کلیپ آرت جدید تو گوشی ریخت؟
جوابه ما رو نمیدین اصلا"میشه کلیپ آرت جدید تو گوشی ریخت؟
يكي از اشنا ها k800 گرفته 195 تومن، از نظر ظاهر كيفيتش به نظرم يكم پائينه مخصوصا اينكه حروف فارسي روي كيبورد زود پاك ميشه و اصل نيست ولي...........
كيفيت عكسش از كيفيت عكي k800 قديمي من (330تومني) بهتره، عكسهاي اون زنده تر و عكسهاي من سبز و آبي تر است.
جالب اينجاست كه من فريمور R8BA024 رو نصب كردم روش اون فريمور قديميه R1K... رو داره.
من چيكار كنم؟
ببخشید یکی به من بگه چه طور با که 800 بصورت نامحدود فیلم برداری کنم
بلد نیستم
کیفیت دوربین k800 با k550 چقدر فرق داره ؟
اگر عكسهايي كه شما ميگيرين سبز تر يا آبي تره، به احتمال زياد تنظيمات شما درست انجام نشده
تا اونجايي كه من ميدونم بطور پيش فرض نامحدود فيلم برداري ميكنه مگر اينكه مموري يا حافظه پر شده باشه
فقط دقت كن كه در تنظيمات دوربين در قسمت Save to مموري را انتخاب كني (Memory Stick)
و اينكه تنظيماتش رو دقيقا يكي گذاشتم و از يك صحنه دقيقا مشابه و زاويه عكس گرفتم!!!
سلام من می خوام صدا رو زیاد کنم ولی برنامه setool 1.8 اصلا گوشی رو نمی شناسه چرا؟
مگه همون usb flash driver که k750 رو هک می کردیم برای این گوشی کار نمی کنه؟
از این درایور استفاده کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکررررررررررررررررررر
دوستان عزیز کا 810 اولین گوشی من هست نمیدونم شاید به نسبت گوشی های دیگه کیفیت عکسش خوب باشه
وگرنه من یه سونی dsc p32 قدیمی دارم برا 5 سال پیش لنزش هم سونی که در مقابل کارل حرفی واقعا برای گفتن نداره
کیفیت عکس ها رو مقایسه کردم واقعا کا 810 حرفی برا گفتن نداشت
چندتا پچ هم امتحان کردم بدرد نمی خورند این پچها هم سلیقه ای درست شدند بعضی نویز بیشتر بعضی سافت بعضی رنگ ها رو گرمتر بعضی سردتر و....
خوب این کارا رو با نرم افزار از طریق pc هم می توان انجام داد
خلاصه کلام گوشی های سایبرشات حتی به دوربین های قدمی سونی هم نمی رسند حتی k850 هم فکر نمی کنم از این نظر مستثنا باشه واقعا حیف پول که آدم به خاطر دوربین k50 بخره
این cybershot هم یک راه هست برای درآمد بیشتر
به نظر من یهk800 یا k810 (به هر حال کار ادم رو راه میندازه) + دوربین دیجیتال خیلی انتخاب مناسب تری هست
Last edited by yasermoh; 14-03-2008 at 18:10. دليل: غلط املایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)