مد Start Cold War Crisis عجيييب مديه
ولي حيف كه بازم مشكل هوش مصنوعي داره
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
مد Start Cold War Crisis عجيييب مديه
ولي حيف كه بازم مشكل هوش مصنوعي داره
سلام
آقای منصوری ممنون
بعد از چند سال ، دوباره بازی رو تجربه کردیم..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من وار آرماگدون رو بازی کرده بودم..
العان اگر بخواهم روی همین ZH کاری کنم که تجهیزاتش جدید تر بشه و امکانات به روز تر و جالب تر بهش اضافه بشه ، باید چیکار کنم ؟ مثلا یادمه کاری می کردیم یه تیمی اضافه می شد به اسم ترور بن لادن ، انصافا عجب چیزی بود..
ممنون می شوم راهنمایی کنید
سلام شما باید مد نصب کنید بر ای در یافت بر تر ین مد ها بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من العان reborn رو نصب کردم ولی تیمی اضافه نشده ، فقط تعدادی از وسیله ها تغییرات ظاهری پیدا کردند..
سلام خوب هر مد یک چیز به بازی اضافه میکنه یکی تیم یکی تجهیزات ....
سلام
یه سوال داشتم
میشه دو تا PC رو با هم شبکه کرد و Generals :Z H رو بازی کرد دو نفره ؟
یه بازی هست به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی دیگه هم هست به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که جفتش برای اکس باکس ریلیز شده ولی من تو هیچ فروشگاهی ردی ازشون ندیدم چطوری میتونم اینا رو برای بازی رو xbox تهیه کنم؟
سلام
بله میشه به شرطی که هر دوتا جنرال zh که روی پی سی ها نصب کرین پچ 1.04 نصب کرده باشین و در هنگام نصب برای هر یک از جنرال ها سریال نامبر های متفاوت بدین
و اینکه روی هردو جنرال از یک مد استفاده بشود مثلا هردو کنترا
سلام دوستان دوتا سوال دارم اگه لطف کنین جواب بدین
1. این skirimish تو جنرال چیه و به چه دردی میخوره و چه جوری باش کار کنیم؟
2. من با game ranger که میرم تو بازی مثلا با دو نفر دیگه یه دوتا ساختمون که میسازم یهو دیفیت میشم در صورتی که اونا به بازی ادامه میدن . چرا؟
مشکل دومم اینه که مد shocwave 1.1 رو نصب کردم توی قسمت soloplay ( مرحله ای ) میگه please insert first game cd
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)