الان کدوم تعرفه رو داری استفاده میکنی که سرعتت تو ساعات شبانه هم 38 مگه ؟
الان کدوم تعرفه رو داری استفاده میکنی که سرعتت تو ساعات شبانه هم 38 مگه ؟
سلام
برای منم همچین سرعتی هست تازه با انتن بسیار ضعیف. ولی انصافا وضعیت پایداریش مناسبه
پکیج ۱۰۰ گیگ ۱ ماهه.
100گیگ یماهه+1000گیگ شبانه
اره من تو اتاق یه جا براش درست کردم 4خط انتن داره -103 دسیبله برای وبگردی تست کردم چه با فیلترشکن چه بدون فیلترشکن عالی بوده تا الان
حداقل میخوایین تبلیغات طبیعی باشه یه اکانت کاربر و بخرید اوکی تر باشه
دزد های کثیف این سرعت منه که هم موضوع رو تو شبکه های اجتماعی گذاشتم هم شکایت میکنم حالا میگید تک کانکشنه سرعت اینجوری شده بخوایید براتون از سایت شاتل لند هم میذارم انتنمم پر هست
دلمون خوش بود ساعت 11 شب به بعد اینطوری میشه جدیدا دیگه خیلی پرو شدید حالتون و میگیرم بد جورم میگیرم کاری هم نکنم اسمتونو خراب میکنم (تو فیلتر کردنم کاسه داغ تر از اش هستید استیم و فیلتر میکنن یه وقتایی .....اصلا انگار مبین نت یه قانوناییه دیگه داره برای خودش)
![]()
Last edited by apple021; 07-08-2019 at 12:46.
منطقتون داغونه ...خودم بشخصه 9ماهه شارژش نکردم و فعلا هم شارژ نمیکنم
چون با adsl و حجمهای تراباتی فعلا دارم استفاده میکنم
منطقه من نیست من 2 ماه پیش مشکل داشتم ولی نه اینقدر !!! برید ببینید چند نفر از 11 شب به بعد اینطوری میشن همون حکومت نظامی
بهترین کارو کردید
من چند وقت پیش که گرون شد قرار شد بفروشمش ولی خوب بدبختی اینه خونمون عوض نشد ولی نهایت 2 ماه دیگه عوض میشه راحت میشم از شرکت که چه عرض کنم قطع ارتباطات مبین نت
Last edited by apple021; 07-08-2019 at 14:29.
من مبین نت دارم. پینگ همیشه زیر 30 و سرعت هم تقریباً همیشه ثابت و روی چهل مگابیت هست. فقط از ساعت دو تا هفت صبح میشه چهار مگابیت و کمی پینگ بیشتر میشه. فقط گرونه.
مگه میشه ؟ من چند روز پیش بردم توی شهریار هم تست کردم پینگ ساعت 11 شب بالای 200 بود ینی همون چیزی که توی تهران میده برا همین مطمئنم ربطی به منطقه ما نداره مشکل از خود مبین نته .شما لابد خیلی خوش شانسی بهت طرح ویژه ای دادن که پینگش نمیره بالا .کدوم طرح الان فعاله برات ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)