برای کسانی که همچنان گوشی نوکیا (فروشنده ی دستگاه شنود) می خرند و به مردم ایران خیانت می کنند متاسفم
از آغاز هم آشکار بود سونی وضعیت خیلی بهتری داره از هر نظر
برای کسانی که همچنان گوشی نوکیا (فروشنده ی دستگاه شنود) می خرند و به مردم ایران خیانت می کنند متاسفم
از آغاز هم آشکار بود سونی وضعیت خیلی بهتری داره از هر نظر
منظور شما اینه که از اینترنت کامپیوتر روی موبایل استفاده کنی یا برعکسش؟؟؟
اگه منظورت اولی باشه ، با بلوتوث میشه
لونم البته فکر نکنم روی k800 بشه
روی مدل های A200 سونی اریکسون میشه با بلوتوث از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد
عجب ، این همه خائن داریم
دلیل نمیشه هر کسی نوکیا بخره ، خیانت کرده باشه
این مثل همون هست که بگن چون شرکت اینتل اسرا ییلیه باید تحریم بشه ، ول کنید این تفکراتو!!!!!
مطمئن باش با نخریدن ما ، نوکیا ورشکست نمیشه
Last edited by Mahdi.p30; 07-08-2009 at 15:58.
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد ولی قاب اصل خیلی کم گیر میادو اگه گیر بیاری خیلی گرونه ، در نهایت جای قاب ابتدایی رو نمیگیره .
سلام mr2 جان خوب اگه هست لطف می کنی ادرسشو بدی ممنون میشم
اگه کسی بلده لطفا کمکم کنه
عزیز جون این چیزا خیلی کم گیر میاد . فکر کنم بعضی از موبایل فروشی ها بدونن .![]()
سلام.من یه مشکلی با اینترنت گوشیم داشتم.
مدل گوشیم w580 هستش
وقتی از ایرانسل میخوام به اینترنت وصل شم صفحه ی وب که باز میشه بعد یه دفعه مینویسه که صفحه ی لینکتون خیلی بزرگه از یه لینک کوچیک دیگه رو انتخاب کنید و بعد از نت میاد بیرون
مشکلش کجاست؟؟
این که دیگه اسمش مشکلی نیست
1- بهتره از اپرامینی استفده کنی
2- از مرورگر گوشی برو توی more و بخش option و smart-fit رو off کن
سلام
w350 رو چگونه ارزیابی می کنید؟ گوشیه خوبی هستش؟ بیشتر برای موزیک گوش دادن میخوامش. قیمت دقیقش چنده؟
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدانم گوشی k550چطور گوشی های هستند و الان تقریبا قیمت چنده ؟ و رم را تا چند ساپورت می کنه ؟ کیفیت دوربین چطوره
ممنون میشم اگه جوابم بدهید
باتشکر
سلام
دوستان محترم من یه اس 500 دارم که نور صفحه نمایشگرش خیلی پایینه با اینکه نورش روی 100 درصده. میگن با تنظیم کنتراست صفحه میشه درستش کرد. ام چطوری؟
و سوال دیگه اینکه چطوری میشه فهمید رمز خود گوشی چیه؟
یاعلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)