نه پورت اینقدر تاثیر نداره
attenuation خطت خیلی بالاست یا فاصله از مرکز زیاده یا نویز شدیدی بخاطر سیم کشی(زیرزمینی یا هوایی)روی خطت وجود داره
نه پورت اینقدر تاثیر نداره
attenuation خطت خیلی بالاست یا فاصله از مرکز زیاده یا نویز شدیدی بخاطر سیم کشی(زیرزمینی یا هوایی)روی خطت وجود داره
الان خیلی وقته دنبال این موضوع هستم
بیش از 1 ماهه
تا الان پیشرفت هایی داشتم
مخابرات هم پیگیری کرده
ولی نمی دونم چرا درست نمیشه
ممکنه کابل های زیر زمینی خراب باشه؟
اگر باشه درست نمی کنند؟
یعنی خیلی هزینه داره برای تعمیرش؟
دوستان اگه میشه یه مودم با چیپست برودکام که وایرلس نداشته باشه و دارای حداقل 2 پورت lan باشه رو معرفی کنید .
قبلا هم مطرح کردم هیچ کس پاسخ نداد
اگر از کابل های زیر زمینی باشه باید حفاری کنن تا به سیم تلفن برسن و درستش کنن ممکنه پوسیدگی باشه با به یه لوله ای یا یه شیء فلزی خورده باشه
یعنی اینا حفاری می کنن؟؟؟؟![]()
هیچ کاری نمیکنن. من تا رئیس مرکز یه بار پیش رفتم. اصلا دست نمیزنن. فقط براشون مهم اینه که شما بوق داشته باشی. دیگه کاری به هیچی ندارن.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
شما وضعیت خط چه جوری بود؟؟؟؟
نویز شدید خط که باعث میشد تا تلفن زنگ میخورد ADSL قطع میشد.و اینکه هیچوقت آپلود درست درمون نداشتم. به خاطر نویز زیاد مودم درست آپ نمیشد. تمام سیم کشی خونه رو تا درب وردی منزل با بهترین سیم مسی عوض کردم. تمام پریزها رو عوض کردم با بهترین نوع سوکتی.
درست نشد که نشد.
شرکت پورت عوض کرد ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد.
بعدش فهمیدم مشکل از سمت مخابراته.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
پس آخر چیکار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاری نمیشه کرد: از وایمکس ایرانسل و 3G رایتل استفاده کردم. الان که از 3G , 4G ایرانسل استفاده می کنم.
یه راه داری بری 512 نامحدود مخابرات بگیری که دیگه نویز رو خط نیوفته. چون هرچی سرعت میاد پایین نویز خط هم میاد پایین. تمام مشکل از جایی شروع میشه که سرعتت میره روی 2MB و یا بالاتر اینجاست که دیگه نویز شروع میشه.
Last edited by Majidson; 25-11-2014 at 12:36.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)