منم یه بار این اتفاق افتاد ALt+Enter زدم درست شد ..مثل وقتی میخوای پلیرتو بزرگ کنی...
منم یه بار این اتفاق افتاد ALt+Enter زدم درست شد ..مثل وقتی میخوای پلیرتو بزرگ کنی...
یعنی تا حالا واسه خودت پیش نیومده ؟
من این اتفاق مسخره واسه خود بازیکنهای من زیاد میفته مخصوصا وقتی بارسلونا برمیدارم که بهترین پاسورها رو داره . یعنی میخوام سر ضرب بزنم یه جورایی ریسکه چون ممکنه از زیر پاش دربره .
دیروز هم یک گل جالب زدم که مشابهش رو زده بودم اما نه تا این حد . دروازه بان cpu توپ رو گرفته و تا بیرون از منطقه جریمه میاد بیرون در حالی که داره میبیه من دارم با نیمار میام که توپ رو ازش بگیرم .
واقعا هوش مصنوعی cpu توی این نسخه افتضاحه . اغلب گل هایی هم که میزنه به خاطر نقاط ضعف گیم پلی و تقلب هستش . و گرنه هوش مصنوعیش واقعا کمتر شده نسبت به قبلا . نمیدونم EA محاسبات واسه هوش مصنوعی و همچنین جزییات گرافیک رو به خاطر سبک کردن بازی کمتر کرده یا دلیل دیگه ای داشته ؟
UT مودیه که بیشتر با کارت ها سر و کار داری . مثلا کارت یه بازیکن رو که داشته باشی یعنی میتونی از اون بازیکن تو ترکیبت برای یه مدتی استفاده کنی .
بازی ها رو انلاین یا افلاین انجام میدی که البته انلاین میچسبه .
یه سری پک هست که میخری و توش مثلا کارت بازیکن پیدا میشه یا کارت قرارداد یا یا هر کارت دیگه . کارتها استفاده های مختلف دارن .
هر بازیکن یا درواقع همون کارت بازیکن هم یه سری مشخصات داره . مثلا روی کارت یه سیستم بازی نوشته شده که اگه اون بازیکن رو بزاری توی پست مخصوصش توی ترکیب اشاره شده به قول معروف chemistry تیمت میره بالا که یه جورایی تیمت رو تو بازی قوی میکنه .
کارهای زیادی واسه بالا بردن chemistry هستش .
البته من نسخه 14 رو هنوز ارجینالش رو نگرفتم اما در مورد مود UT توی فیفا 13 یه پست توی تاپیک فیفا 13 گذاشتم که کلی توضیح دادم . همینطور توی 12 . اگه توضیح بیشتری خواستی میتونی توی تاپیک 13 یه سرچ بزنی و پیداش کنی . کلیات UT توی همه فیفا ها یکی بوده و فرقی ندارن .
مانیتورت چنده ؟ 16:9 هستش ؟
دوستان یه توضیح راجع به نصب این آپدیت ها میدین؟ اینکه چطور نصب کنیم
منظورم آپدیت های 1.1 و 1.2 و 1.3 هست و کرک هاشون
- Aspect Ratio 5:4
فکر کنم همین باشه منظورت ، درسته ؟
مشخصات کلی :
محتوای مخفی: مونیتور
[QUOTE=Gregar;8049887]یعنی چی که اجرا نمیشه ؟ شما اروری که میده رو بگو . در ضمن باید از طریق fifa14-3dm بازی رو اجرا کنی نه خود فایل fifa14.exe
همون ارور همیشگی استاپ ورکینگ را میده...من بازی را پاک کردم و از اول نصب کردم. این درون پوشه بازی که نصب کردم هستش... که توی کریر بعد از چند دور کوتاه بازی، اخراجم میکنند. !![]()
خب حالا فایل های آپدیتی (1.3 ) که دانلود کردم را، که شامل فولدر های Installer ، Game ، Support و یه تک فایل GDFBinary هستش را باید کپی پیست کنم تو محلی که عکسش را گذاشتم (فولدر بازی)؟
آخه حجم پوشه های اصلی 6 گیگه ولی آپدیته یه 60 مگ بیشتر نیست !!!
و اینکه کرک را تو کدوم پوشه بریزم ؟
سری قبل که اینکار را کردم تا روی fifa14-3dm کیلیک میکردم یه چیزی باز میشد که هم توش انگلیسی داشت هم چینی..و وقتی مبخواستم بازی را اجرا کنم میگفت fifa14.exe را پیدا نمیکنه. کرکش را هم کپی کرده بودم. تو رو خدا کمکم کنیییییییییید .![]()
شما مانیتورتون مثل مال منهاز قسمت ستینگ (خارج از بازی، همون پنلی که پلی داره ) رزولوشن رو رو آخرین حالت قرار میدم ولی بازم به طور کامل بازی تو صفحه فیت نمیشه و از دو طرف (یه مقدار کن ) سیاه هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلی نداره که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟
تو خود ویندوز همچین مشکلی ندارم و دسکتاپ با همین رزولوشن و البته 75 هرتز ( screen refresh rate ) کاملا منطبق هست.
مال من مشکلی نداره و تنظیماتم:
حالا که مانیتورمون مثل همه یه سوال
بعضی بازی ها واسم ارور میده the monitor out of range
صفحه سیاه اما صدای بازی میاد
نمیدونی راه حلش چیه؟
دستت درد نکنه . با این تنظیمات کاملا فیت مانیتور میشه؟
------------------------------
نمی دونم والا ، شاید مربوط به درایور مانیتورت باشه . وین 7 مانیتور شما رو به صورت پیش فرض میشناسه . شما درایور مانیتور رو نصب کن شاید درست شد . از دوستان اهل فن تو فروم زیادن ، بپرسی صد در صد به جواب میرسی.
[QUOTE=Amin Safavi;8051528]کرک رو تو پوشه ی game قرار میدن نه پوشه ی fifa 14 .
مانیتور منم مثل مانیتور شماست!نتیجه میگیریم مانیتور من با مانیتور TimeWarp عزیز یکیه.نتیجه میده که 3 تامون یک نوع مانیتور داریم.
مشکل شما فکر کنم مربوط به این باشه که رزولوشنی که تو بازی انتخاب کردی رو مانیتورت ساپورت نمیکنه.احتمال میدم از این باشه.![]()
البته اینو هم بگم که پیغام میده فرکانس خارج از محدودست85Hrtz/75Hrtzحدس میزنم بازی مانیتورای زیر 85 هرتز رو ساپورت نمی کرد
این ارور داخل این سه بازی واسه من اومد:
injustice : god among us
sniper elite v2
max pyne 3
شما یکی از این سه بازی رو نصب کردین ؟
حالا عملا بهتر میشه واقعا؟کسی تجربه داشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)