سلام
دوستان به نظرتون لپ تاپ من این بازی رو میکشه ؟
cpu intel core i5 480m
ram 4gb ddr3
graphic geforce 540m
windows 7 64bit
سلام
دوستان به نظرتون لپ تاپ من این بازی رو میکشه ؟
cpu intel core i5 480m
ram 4gb ddr3
graphic geforce 540m
windows 7 64bit
خیر شاید بزور
Last edited by HOJ-JAT; 06-05-2015 at 16:30.
فرقی نداره بخش داستانی بازی رو هر س شخصیت یکسان هست مامورت های هر س هم جدا هست مایکل ابی هستند ترور زرد .و فراکنین سبز
شما نمی تونن فقط روی یکی باشین خواه تا خواه باید سویچ کنین
بله سیو بازی بسیار جالب هست و ممکنه شخصیت دیگه ای رو بالا بیاره ولی همه چیز سیو شده هست اینو برای طبیعی جلوه دادن بازی کزدن
از دوستان کسی لینک بازی رو خواست که بدون هیچ مشکل کرک و اپدیت هست به من پیغام خصوصی بده .
بازی 37 گیگ شده برای یک شرکت روسی هست . Corepack نیست .
سلام دوستان.......
وقتی بازی بالا میاد اجرا میشه و میره تو حالت loding story mode وقتی در حاله چرخشه
یک دفعه این اررور رو میده
ERR_SYS_FIleoad
corrupt game data.please reboot or reinstall the gameبعد که رو اوکی میزنم یک میچزخه loding story mode بعدش stop working میده میاد از بازی بیرون
نسخه بازی
Gta V Corepack
update=Update 1 2 3 whit Crack 4
لطفا راهنمای کنید
9 ساعت طول کشید تا باری نصب شه به غیر از
reinstall کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون، راستش تا آپدیت 5 نصب کردم، منتها طبق شرایطی که واسه نصب نوشته بودن فقط من آنتی ویروس رو قبل از نصب غیرفعال نکرده بودم که نمیدونم ممکنه از اون باشه یا نه، خودم که فکر نمیکنم علتش این باشه. الان اون بخش اول رو رد کردم و توی بازی میتونم آزادانه بچرخم منتها تو روال داستان بعضی قسمتهای خاص می بینی باز قفل میکنه! نمیدونم حالا آن اینستال کنم و از اول با آنتی ویروس (کسپر) غیرفعال بازی رو نصب کنم یا اینکه ببرم رو ویندوز 8 امتحانش کنم!.
Last edited by Emir1; 06-05-2015 at 19:50.
دوستان راهی هست آدم بیاد ماشین نفرات اصلی بازی رو عوض کنه!؟(ماشین اصلی که هر بلایی سرش میاد باز میاد پیشت)
منم خیلی گشتم ولی ظاهرا نمیشه ( شایدم بشه). باز ماشین فرانکلین رو میشه با اسپرت کردن قابل تحمل کرد ولی اون دو تا خیلی داغونه.
ماشین فرانک عالیه ولی مال اون دوتا دیگه واقعا" فاجعه ــن....ماشین زن مایکل خیلی باحاله ولی اون مال مایک نیست متاسفانه....
دوستان کسی خبری از تسخه بلک باکسش نداره معلوم هست به همین زودی ها بیاد یا نه؟من بازی رو دانلود نکردم تا نسخه بدون مشکلش بیاد الان خیلی منتظرم نمی دونم چی میشه؟!این تسخه CorePack مشکل خاصی نداره که برم دانلودش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)