اتفاقا من هم سوال کردم که آیا قبلا این مدل در بانه فروخته شده یا فعلا کمیاب شده اما طرف میگفت کلا این مدل توی بانه وارد نشده و احتمالا از مسیری که جنس وارد بانه میشه این مدل تلویزیون موجود نبوده
اتفاقا من هم سوال کردم که آیا قبلا این مدل در بانه فروخته شده یا فعلا کمیاب شده اما طرف میگفت کلا این مدل توی بانه وارد نشده و احتمالا از مسیری که جنس وارد بانه میشه این مدل تلویزیون موجود نبوده
درسته،منم آمار گناوه رو دادم. بانه هم که نداشته بنظر میاد اورده. بانه ازکردستان عراق میارن، گناوه از دبی که سری m. اگه خدابخواد بانیان داره به سمتی میره که قیمت شرکتی و بدون گارانتی بهم نزدیک باشن تا فروشش بیشتر بشه.
Last edited by mzy; 08-12-2011 at 13:41.
این نبودن جنس در مناطق مرزی بخاطر نوسانات قیمت ارز در این مدت بوده .
دوباره داره اجناس جدید میاد براشون ، با توجه به این نوسانات ریسک خرید رو نکردن و جنس جدید نیاوردن .
دوستان نظری نداشتند؟
یکی از دوستان قبلا گفته بود خ داریوش پاساژ وحدت داره!
ساعت کارکردشو میتونی چک کنی که سرچ بزنی گیرش میاری.
من هرچی نگاه کردم چیزی مشاهده نکردم.خیلی دقت کردم ولی هاله ای ندیدم.خداروشکر فعلا که مشکلی نداره.
خوشحالم. برای نمایندگی شریعتی هم من دیروز دیدم تو صفحه خاکستری چیزی نداشت. بهش که گفتم قضیه رو گفت اتفاقاً صبحی هم یکی میگفت این مشکل رو ولی با اون هم تست کردیم چیزی نبود گفت تو سری های جدید R مشکل رو رفع کردن! اصلاً نمیدونست همچین مشکلی بوده بعد زود میگه رفع کردن!
break in کردن دیگه تموم شد؟
اگه حسن منحصر به فردی دیدید برامون توضیح میدید؟
شما حس نمیکنید گوشه های تصویر تو حالت دو بعدی تار هست؟ من این تاری رو تو نمایندگی دیدم دموی فوتبال بود خودش گفت برای فوکوس دوربین هست. یه دمو دیگه گذاشت ولی خیلی تاریک بود گوشه ها چیزی معلوم نبود دیگه روم نشد بگم یکی دیگه بذاره
تبدیل دو بعدی به سه بعدی خوب کار میکنه یا مثل بقیه تی وی ها تبلیغاتیه بیشتر؟ (تبدیل HX925 رو قبلاً دیده بودم 10-20 درصد بیشتر افکت سه بعدی ایجاد نمیکرد که فایده نداشت)
مرسی.
نه تموم نشده.
تو حالت دو بعدی تصویر از همه نظر عالیه.من هنوز ضعفی ندیدم.
تبدیل دو بعدی به سه بعدی هم فقط تیلیغاتیه.
برای دوستانی هم که دنیال گیم بازی کردن به صورت سه بعدی هستند عرض کنم که من امتحان کردم و دبدم اصلا نمیشه گیم سه بعدی بازی کرد.از این جهت عرض می کنم که به چشم و اعصاب خیلی فشار وارد می کنه.چون توی بازی باید به همه صحنه ها دقت کرد و برای شلیک کردن خیلی دقیق شد.همین موارد باعث میشه که بعد از 5 دقیقه احساس کنی چشات داره از کاسه در میاد.![]()
اره سيامك جان من ديروز اونجا بودم واين مورد رو دقيقا توي همون منوي --- تست كردم وهيچ ايرادي نداشت ديروز كه من اين رو بهشون گفتم همه تعجب كردند همشون جمع شدند كه ببينن صحت داره يا نه كه من وفروشنده ها كه اونجا بودند دقيقا با هم تست كرديم كه خوشبختانه مشكلي نبود
Last edited by rezaerx; 08-12-2011 at 21:15.
دوست عزيز سلام اگر لطف كني مراحل دقيق break in کردن و همچنين از چه تصاويري و باچه مدت زمان ممتد براي پخش اين تصاوير رو توضيح بدي ممنونت ميشم كلا مراحل دقيق break in ديگه اگه تصوير خاصي هم مد نظره وشما داري ازش استفاده ميكني ولينك دانلود هم بذاري ممنونت ميشم پيشاپيش سپاسگذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)