تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 602 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330370420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

قیمت جدید m50
    820

2. 3 کاربر از avannn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام
    به موزیک بازای گل و اهل این زمینه مرسی که وقت میذارین اینو میخونین و اگه حال داشتین پاسخ میدین
    سرتونو درد نیارم سریع میگم اول یه سری اطلاعات که سریع تر به نتیجه برسیم یه هدفون میخوام که:

1-اولین و مهمترین .میخوام واسه متال (دث،گاتیک،ترش،دووم،سیمفون ک و...) کلا شلوغ سبک اصلیه یعنی جزیات بالا و دقیق و شفاف خیلی ملاکه و همچنین برداشت نشه فقط همینه شاخه های دیگه هم هست جازو بلوزو سبکای پر ساز+هیپ هاپ+ و پاپ به صورت نه جدی +میخوام صدای vocal تنها هم توش بسیار راضی کننده باشه.و sound stage باز .(خیلی هم بیخودی ایرادگیرم و میدونمم بده ولی خب...)کلا دنبال یه حس خوبم ولی یکمی با سطح انتظاره یخوره بالا
    2- موارد بالا با در نظر گرفتن رنج قیمتیه که میخوام هزینه کنم و میدونمم که هرچی بگیرم هم بهترش هست یعنی تا زیر800 تومن حالا اگه مدل بهتری هم بود شاید باز یکم بالا پایین شد (چون چیزی میخوام که بمونه برام حرفه ای اینکار نیستم ولی کمی حرفه ای میخوام گوش کنم و اونقد پولدار نیستم که مدلهای ارزونو یکی پس از دیگری شوت کنم تو کمد!

3-استفاده خونگی دارم در حال نشسته نه پرتابل و حتما نیاز به آمپ و ...هم دارم که خوشحال میشم نظرتون رو بدونم قیمت آمپ وdacو سوند کارت خوب و هرچی لازمه واسه drive خوب رو دقیقا نمیدونم ولی از هدفون بیشتر نشه (استفاده هم کاملا مجزا از کامپوتر و لپ تاپ)

4- با وجود این نمیخوام هدفون دیگه داشته باشم یعنی فعلا حالا حالاها و یهیو میخوام سطح ارقاییه اساسی حس کنم

5-نظر خودم hi fi man he 400 که احتمالا بیشتر از حد برآورد بودجه منه با این بازار دلار عالیییی

اگه نظری در باره این مدل hi fi man 400 یا مدل مشابه بهتر یا هم سطح یا پیشنهادی خودتون دارید +آمپ و غیره که نیازداره چون بیشتر مد نظرم هدفون با امپدانس بالاس لطف میکنین بفرمایید
    سلام دوست عزیز
    1.هدفون قبلیتون چی بوده ؟
    2.ایا توانایی خرید از خارج از کشور رو دارید چون امپ و دک و هدفونهای hifiman داخل ایران موجود نیستند؟
    3.از هدفونهای موجود داخل کشور توی فقط مدلهایی مثل m50 و z1000 و یه تعداد از سری hd سنهایزر موجود داریم.
    که اونها هم تعدادیشون احتیاج به امپ دارند پس اگر هدفون با امپدانس بالا میخواین اولین قدم انتخاب امپ خواهد بود.
    ضمن اینکه با قیمت دلار باید به دنبال هدفونهایی توی رده ی قیمتی 200 دلار باشید.
    موفق باشید.
    بازم خوب شد یه کم اومد پایین
    ولی به نظر من بازم ارزش خرید z1000 بیشتره
    چون هنوز 200 تومن ارزونتره
    موفق باشید.

4. 6 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نتیجه مراجعه خیلی مختصر به مجتمع پایتخت:
    AIAIAI Pipe : 175
    V-Jays : 205
    AKG K77 : 299
    Sony XBA-1 : موجود نیست!!!
    Creative EP-630 : 50
    قیمت سنهایزر هم تغییر نکرده است:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از شانس بد من فروشگاه دیجیتال تعطیل بود.
    همین!
    موفق باشید.

6. 6 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت rozant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان عزیز من یه مشاوره میخواستم ، میخواستم بهم کمک کنید !

من یه هدست میخواستم تا سقف 60 هزار تومن ، خیلی برام مهمه که صدای محیطو و نویزهای بیرونی رو تا حد مطلوبی کاهش بده ، چون میخوام برای آموزش زبان ازش استفاده کنم !

حالا اگه هدستی با این کیفیت وجود نداشت ، اگه فکر میکنید میشه یه هدفون مناسب تا همین سقف قیمت به همراه یه میکروفون جدا جایگزین کرد ، اگه براتون مقدوره راهنمایم کنید ، واقعا ممنون میشم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با تشکر ،
    این سونی XBA-1 که گفتید بهتره از کریتیو ep630 هست؟ (البته برای این کاربرد که من عرض کردم، گوش دادن برای زبان)

در ضمن من در فرومهای دیگر خوندم که مثلا فلان گوشی اگر زیاد باهاش گوش کنی باعث خستگی گوش میشه. اینو معمولا برای هدفونهای پشت بسته میگن.

این سونی اینطوری نیست؟
    اگه استفاده ات گوش دادن به زبان دور ep630 رو خط بکش. بدلیل این که:
    1. این هدفون تمرکزش رو بیسه نه رو مید.
    2. جنس سیم این هدفون انقدر جالب نیست که بخواهی همیشه تو گوشت باشه زبان گوش بدی.
    ایرفون ها همه شون پشت بسته هستن دوست عزیز. (من که پشت باز ندیدم شاید هم به ندرت باشه)
    نه زیاد خستگی نداره

9. 3 کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

استاد pedi_xx نتیجه تست هدفوناتون چی شد بالاخره؟

11. این کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به Aiaiai TMA-1 چیه؟ 750 تومنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه استفاده ات گوش دادن به زبان دور ep630 رو خط بکش. بدلیل این که:
    1. این هدفون تمرکزش رو بیسه نه رو مید.
    2. جنس سیم این هدفون انقدر جالب نیست که بخواهی همیشه تو گوشت باشه زبان گوش بدی.
    ایرفون ها همه شون پشت بسته هستن دوست عزیز. (من که پشت باز ندیدم شاید هم به ندرت باشه)
    نه زیاد خستگی نداره
    خیلی ممنون از پاسخ خوب شما.

حالا اگر XBA-1 پیدا نشد (دوستان که نتوانستند گیر بیاورند) چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
    از مدل sennheiser ، اون مدل tv رو پیشنهاد میکنید؟
    از akg چطور؟

با تشکر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    2.ایا توانایی خرید از خارج از کشور رو دارید چون امپ و دک و هدفونهای hifiman داخل ایران موجود نیستند؟
    3.از هدفونهای موجود داخل کشور توی فقط مدلهایی مثل m50 و z1000 و یه تعداد از سری hd سنهایزر موجود داریم.
    که اونها هم تعدادیشون احتیاج به امپ دارند پس اگر هدفون با امپدانس بالا میخواین اولین قدم انتخاب امپ خواهد بود.
    موفق باشید.
    .
    سلام دوست عزیز
    موفق باشید.
    هدفون قبلی خوبی نداشتم یعنی میشه گفت جنبه ی فان داره هدفونم واسه همینه کل آهنگام یه گوشه دارن خاک میخورن. تصمیم گرفتم گام بلندی بردارم چون با این وضع گوش دادن یه ظلم بزرگ هم به وقت خودم هم به آرتیست محترم. ولی صداهای هدفونهای دوستانم رو چندتایی تست کردم چیزی که به نظر اونا خوب بود و خیلی هیجان انگیز زیاد چنگی به دل من نمیزد و اگه بنا به خرید بود زیاد ارزشی نداشت برام. البته بگم یکیشون واسه پاپ گرفته بود. یکی دیگه از دوستان دیگه از صدای متال که از هدفون 250 تومنی دوسال پیشی که خریده بود در میومد و اوایل راضی بود خسته شده بود دقیق یادم نیس چی بود مدلش و برای اینکه این حالت دلزدگی از هدفون برام پیش نیاد میخوام ماکسیم بودجمو بدم و اگه بدونم الان نمیشه یا بیشتر از بودجه منه حتی مدتی به تعویق میندازم خریدشو با این وضع دلار . شاید سر جمع تا زیر 2 تومن هم بتونم ولی چیزی که مهمه اینه که :

1-مدل هدفونم مشخص شه یا hifiman 400 یا هر مدل پیشنهادی شما با متناسب با بودجه من
    2-آمپ و dac متناسب با هدفون بالا یا مدل پیشنهادی شما
    3- میخوام بدونم غیر از مورد 2 آیا برای استفاده هرچه بهتر از هدفون به چیز دیگه ای هم نیاز دارم ؟مثه اکولایزر برا hi-fi 400 وامثالهم (و کلا با 2 تومن بودجه تمام تجیزات لازم برای هدفون و درایوشو و راه اندازیش)
    4-یکم امید و اندکی hope هست که بشه از خارج یه کاریش کرد فعلا بنا رو بر این میذارم چون اگه نشه که با این وضعه داغون دلار پول هدر دادنه ( واسه یکی مثه من که هم کیفیت میخواد هم شکل و شمایل مورد پسند )خرید هدفون تو ایران. ولی یه مدل هم پیشنهادی موجود تو ایران بگید شاید بی هدفونی فشار آورد مجبور شدیم یه چیز الی الحساب داشته باشیم دستمون خالی نمونه )

پس به طور خلاصه درباره مدل پیشنهادی هدفون و وسایل مورد نیاز راه اندازی با توجه به سبک موزیکی که گفتم(متال و زیر شاخه ها) تا زیر 2 تومن کلا.( بنا به بازار خارج)
    و چند مدل پیشنهادی زیر 2 تومن و وسایل راه اندازی موجود تو کشور
    قبلا از توجهتون مرسی .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

البته پست قبل رو اصلاح میکنم امپدانس hi-fi man 400 کمتر از اون چیزی بود که فکر میکردم (درحد 35 ohm)یعنی با یه ipod هم درایو میشه و در نظر گرفتن محدوده فرکانسش و کیفیت صدا نه چندان عالی و از دست رفتن روح موزیک (البته طبق نظر اونایی که داشتن) امم... به نظرم از لیست خط بخوره بهتره وکلا توی hifi ها فقط به نظرم رو hifi man he 6 باید سرمایه گذاری کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •