قیمت جدید m50
820
![]()
سلام دوست عزیز
1.هدفون قبلیتون چی بوده ؟
2.ایا توانایی خرید از خارج از کشور رو دارید چون امپ و دک و هدفونهای hifiman داخل ایران موجود نیستند؟
3.از هدفونهای موجود داخل کشور توی فقط مدلهایی مثل m50 و z1000 و یه تعداد از سری hd سنهایزر موجود داریم.
که اونها هم تعدادیشون احتیاج به امپ دارند پس اگر هدفون با امپدانس بالا میخواین اولین قدم انتخاب امپ خواهد بود.
ضمن اینکه با قیمت دلار باید به دنبال هدفونهایی توی رده ی قیمتی 200 دلار باشید.
موفق باشید.
بازم خوب شد یه کم اومد پایین
ولی به نظر من بازم ارزش خرید z1000 بیشتره
چون هنوز 200 تومن ارزونتره
موفق باشید.
نتیجه مراجعه خیلی مختصر به مجتمع پایتخت:
AIAIAI Pipe : 175
V-Jays : 205
AKG K77 : 299
Sony XBA-1 : موجود نیست!!!
Creative EP-630 : 50
قیمت سنهایزر هم تغییر نکرده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شانس بد من فروشگاه دیجیتال تعطیل بود.
همین!
موفق باشید.
دوستان عزیز من یه مشاوره میخواستم ، میخواستم بهم کمک کنید !
من یه هدست میخواستم تا سقف 60 هزار تومن ، خیلی برام مهمه که صدای محیطو و نویزهای بیرونی رو تا حد مطلوبی کاهش بده ، چون میخوام برای آموزش زبان ازش استفاده کنم !
حالا اگه هدستی با این کیفیت وجود نداشت ، اگه فکر میکنید میشه یه هدفون مناسب تا همین سقف قیمت به همراه یه میکروفون جدا جایگزین کرد ، اگه براتون مقدوره راهنمایم کنید ، واقعا ممنون میشم !
اگه استفاده ات گوش دادن به زبان دور ep630 رو خط بکش. بدلیل این که:
1. این هدفون تمرکزش رو بیسه نه رو مید.
2. جنس سیم این هدفون انقدر جالب نیست که بخواهی همیشه تو گوشت باشه زبان گوش بدی.
ایرفون ها همه شون پشت بسته هستن دوست عزیز. (من که پشت باز ندیدم شاید هم به ندرت باشه)
نه زیاد خستگی نداره
استاد pedi_xx نتیجه تست هدفوناتون چی شد بالاخره؟
دوستان نظرتون راجع به Aiaiai TMA-1 چیه؟ 750 تومنه
![]()
خیلی ممنون از پاسخ خوب شما.
حالا اگر XBA-1 پیدا نشد (دوستان که نتوانستند گیر بیاورند) چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
از مدل sennheiser ، اون مدل tv رو پیشنهاد میکنید؟
از akg چطور؟
با تشکر.
هدفون قبلی خوبی نداشتم یعنی میشه گفت جنبه ی فان داره هدفونمواسه همینه کل آهنگام یه گوشه دارن خاک میخورن. تصمیم گرفتم گام بلندی بردارم چون با این وضع گوش دادن یه ظلم بزرگ هم به وقت خودم هم به آرتیست محترم. ولی صداهای هدفونهای دوستانم رو چندتایی تست کردم چیزی که به نظر اونا خوب بود و خیلی هیجان انگیز زیاد چنگی به دل من نمیزد و اگه بنا به خرید بود زیاد ارزشی نداشت برام. البته بگم یکیشون واسه پاپ گرفته بود. یکی دیگه از دوستان دیگه از صدای متال که از هدفون 250 تومنی دوسال پیشی که خریده بود در میومد و اوایل راضی بود خسته شده بود دقیق یادم نیس چی بود مدلش و برای اینکه این حالت دلزدگی از هدفون برام پیش نیاد میخوام ماکسیم بودجمو بدم و اگه بدونم الان نمیشه یا بیشتر از بودجه منه حتی مدتی به تعویق میندازم خریدشو با این وضع دلار . شاید سر جمع تا زیر 2 تومن هم بتونم ولی چیزی که مهمه اینه که :
1-مدل هدفونم مشخص شه یا hifiman 400 یا هر مدل پیشنهادی شما با متناسب با بودجه من
2-آمپ و dac متناسب با هدفون بالا یا مدل پیشنهادی شما
3- میخوام بدونم غیر از مورد 2 آیا برای استفاده هرچه بهتر از هدفون به چیز دیگه ای هم نیاز دارم ؟مثه اکولایزر برا hi-fi 400 وامثالهم (و کلا با 2 تومن بودجه تمام تجیزات لازم برای هدفون و درایوشو و راه اندازیش)
4-یکم امید و اندکی hope هست که بشه از خارج یه کاریش کرد فعلا بنا رو بر این میذارم چون اگه نشه که با این وضعه داغون دلار پول هدر دادنه ( واسه یکی مثه من که هم کیفیت میخواد هم شکل و شمایل مورد پسند )خرید هدفون تو ایران. ولی یه مدل هم پیشنهادی موجود تو ایران بگید شاید بی هدفونی فشار آورد مجبور شدیم یه چیز الی الحساب داشته باشیم دستمون خالی نمونه )
پس به طور خلاصه درباره مدل پیشنهادی هدفون و وسایل مورد نیاز راه اندازی با توجه به سبک موزیکی که گفتم(متال و زیر شاخه ها) تا زیر 2 تومن کلا.( بنا به بازار خارج)
و چند مدل پیشنهادی زیر 2 تومن و وسایل راه اندازی موجود تو کشور
قبلا از توجهتون مرسی .![]()
البته پست قبل رو اصلاح میکنم امپدانس hi-fi man 400 کمتر از اون چیزی بود که فکر میکردم (درحد 35 ohm)یعنی با یه ipod هم درایو میشه و در نظر گرفتن محدوده فرکانسش و کیفیت صدا نه چندان عالی و از دست رفتن روح موزیک (البته طبق نظر اونایی که داشتن) امم... به نظرم از لیست خط بخوره بهتره وکلا توی hifi ها فقط به نظرم رو hifi man he 6 باید سرمایه گذاری کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)