البته در هنگام پخش اولین قسمت سریال فوق سری هم توسط زیرنویس عید نوروز به مردم تبریک گفتن![]()
البته در هنگام پخش اولین قسمت سریال فوق سری هم توسط زیرنویس عید نوروز به مردم تبریک گفتن![]()
من روی تبلتم رایتل دارم . ولی دو روزه آنتنم صفر شده . شبکه رو پیدا میکنه ولی نمیتونه رجیستر بشه . توی پوشش هم مشکلی نیست ظاهرا . مرکز تهران هستم . چیکار کنم ؟
با خط دیگه می تونید با پشتیبانی تماس بگیرید 09202000000
سلام
تجربه جندین 3 ماهه از رایتل:
من دور و بر بهمن ماه بسته دانشجوی رایتل رو خردیم و برای اولین بار با این اپراتور آشنا شدم. فقط می خوام یه سری تجربیاتم رو بگم از رایتل:
1- زمان ثبت نام قطعی شما(منظورم خط فعال هست) اگه کل مدارکتون رو داده باشین حدود 4 روز کاری طول میشکه ( حالا اگه به تعطیلات آخر هفته هم بخورین) میشه تقریبا یک هفته که واقعا رو اعصاب من بود.
2- اگه بخواین اینترنت به اصطلاح حرفه ای اینا رو بگیرین باید کارت دانشجوییتون رو آپلود کنین که بعد حدود 2 روز اجازه دریافت اینترنت پرسرعت رو میدن. (شما این رو مقایسه کنین با ایرانسل)
3- اون زمان ها که من رایتل رو گرفتم محلمون 3g ایرانسل نبود و خب تنها گزینه من رایتل بود ( همراه اول هم که تو باغ نیست کلا) . همین چند وقت پیش یهو دیدم ایرانسل 3g هم اومده اینجا.
یه مقایسه میخوام بکنم بین ایرانسل و رایتل:(البته تو محلمون که نیاوران باشه)
1- مقایسه سرعت و پوشش آنتن:
رایتل با کلی منت و تبلیغ و اذیت کردن و آنتن ندادن تو مترو و این چیزا >>>>>>> آخرین و بیشترین زورش 2 مگ هست ( تا اونجایی که من تو مناطق مختلف تهران تست کردم)
ایرانسل اما الان تو خونه ما 6 مگ رو داره میده و جاهای دیگه من تا 13 مگ هم گرفتم و تو مترو هم آنتن و اینرنت داره و توجاده های بین استان ها هم اینرنت پوشش داره( حتی 3g برای نمونه کافیه تو جاده تهران- مشهد اینرنتت گوشیتون رو روشن بزارین تا ببین بعضی جاها خارج از شهر هم ساپورت 3g داره). ضمنا تو قطارهای بین شهری هم که هستین بازم ایرانسل اینرنت داره (برای نمونه قطار تهران - مشهد)
2- اما مقایسه راجع به قیمت:
رایتل بسته اینترنت حرفه ای ( سرعت 1مگ که تا 2مگ هم اگه خوش شانس باشین شما میتونین ازش بگیرین)2 گیک یه ماه رو میده 23 هزار تومن ( بدون احتساب مالیات)
ایرانسل بسته اینترنت 5 گیگ یه ماهه رو میده 20 هزار تومن. تازه طرح های استفاده نامحدود از اینترنت هم داره.
رایتل برای من دیگه از امروز مرد، چرا:
نتیجه گیری:
1- نه از لحاظ سرعت اینترنت برای من مقرون به صرفه هست ( بیشترین سرعت رایتل 2 مگ هست، خودتون مقایسه کنین با بیشترین سرعتی که من از ایرانسل دیدم که 13 مگ هست که ممکنه یه نفر حتی بیشتر هم گرفته باشه!)
2- نه از لحاظ قیمت برا من مقرون به صرفه هست( بالا توضیح دادم چرا. 1 ماهه 2 گیگ رایتل حدود 24 هزار تومن در مقایسه با 1 ماهه 5 گیگ ایرانسل به قیمت 20 هزار تومن)
3- نه از لحاظ ثبات برای من مقرون به صرفه هست ( تعداد دکل های رایتل کمتر از ایرانسل هست و تازه ایرانسل هم داره یواش یواش دکل هاش رو به 3g و 4g ارتقا میده)
بنابراین ، از اونجایی که من مغز ... نخوردم، همینجا و همین لحظه>>>
از رایتل خداحافظی میکنم.
Last edited by Alli13; 03-04-2015 at 14:25.
دوستان برای شما هم بسته نوروزی فعال شده من اتفاقی دیدم حدود 8 گیگ هدیه شبانه داده برای سیمکارت دیتا داده شما هم یک نگاهی بندازید بد نیست
واسه من اول عید پیامک اومد که مکالمه درون شبکه فعاله برید حساب کاربری چک کنید تا همین امروز هیچی تو حساب کاربری نبود دیروز دوباره پیامک اومد که مهلت بسته تمام شده!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
هیچ کدی برو توی سامانه مدیریت حساب اونجا چک کن از طریق کدهای دستوری بدست نمیاد
برای منم پیامک اومد که طرح نوروزی شما 16 فروردین تمام میشه.... در حالی که من طرحی ندیدم اصلا... سرعت نتشم کم شده... برای شما هم همینطوره؟>
سلام
برای من که دايمی بودم هم همینطور بود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)