تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 320 از 337 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض بحث های تخصصی و عمومی شبكه

بنظرم خطتتون نویز داره
    چک کردید ببینید نویز داره یانه ؟
    کلا اینترنت من وایرلس هست و نویزش هم کمه از متن هم مشخصه که اشاره ای به مودم نداشتم.
    هرمشکلی هست از روتر هست چون رادیو بصورتش مستقیم خوبه ولی بصورت وایفای مشکل داره

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by arash59b; 05-09-2014 at 12:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    وحدتیه

پيش فرض

کلا اینترنت من وایرلس هست و نویزش هم کمه از متن هم مشخصه که اشاره ای به مودم نداشتم.
    هرمشکلی هست از روتر هست چون رادیو بصورتش مستقیم خوبه ولی بصورت وایفای مشکل داره

با دستگاهاي ديگه همون منطقه موردي نداريد؟؟
    شايد نويز روي سيگنال وايفاي باشه،

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض بحث های تخصصی و عمومی شبكه

مشکل اینه که بعد از استفاده ۵ دقیقه اینترنت قطع میشه ولی سیگنال وای فای هست کافیه از تو گوشی یبار وای فای رو خاوموش روشن کنم تا اینترنت برقرار بشه
    این موارد ربطی به نویز نداره چون خیلی منظم اتفاق میوفته

احتمالا باید یه تنظیماتی غی مستقیمی روی روتر باشه که پهنای باند رو کنترل کنه ولی چنین چیزی رو پیدا نمیکنم

این اتفاق برای همه دیوایس هایی که وصل میشن میوفته بغیراز اونایی که بصورت لن وصل شدن

Last edited by arash59b; 06-09-2014 at 10:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من میخوام یه مودم adsl که تک پورت هست رو به یه سوئیچ وصل کنم و بعد اینترنت رو از سوئیچ روی دوتا سیستم شیر کنم و روی یکی از سیستم ها میخوام اسکنر و پرینتر رو نصب کنم و بعد با همین شبکه ایجاد شده (با سوئیچ و مودم ) پرینتر و اسکنر رو شیر کنم روی سیستم دوم حالا میخواستم ببینم باید به هر دو سیستم آی پی بدم یا نه اتوماتیک تنظیمشون کنم اگه آی پی میخواد چه آی پی و dns , gateway باید به سیستم ها بدم برای شیر کردن پرینتر و اسکنر چیکار باید بکنم. من آماتورم ممنون میشم با جزئیات راهنمایی کنید خیلی ضرروریه.

اینم بگم که قبلا این دو سیستم به همین شیوه بالا باهم شیر شده بودن و بعد از عوض شدن ویندوز سیستم اول حالا اینترنت روی سیستم دوم هست ولی روی سیستم اول نیست و فایلی هم بین دو سیستم شیر نمیشه پرینتر هم شیر نیست. آی پی سیستم دوم که الان اینترنت روی اون وصل هست اینه 192.168.1.12 و سابنت 255.255.255.0 و gateway اون هم 192.168.1.1 و DNS هم 192.168.1.1 بود ولی سیستم اول رو هر چی با این عددا بازی کردم وصل نشد که نشد عدد آخر آی پی سیستم اول رو 13 گذاشتم نشد 10 گذاشتم نشد هر عددی که بگید گذاشتم نشد بعد gateway رو تغییر دادم نشد DNS رو هم باز نشد.

راستی اینم تا یادم نرفته بگم که توی سیستمی که تازه ویندوز روی اون نصب شده بود وقتی میخواستم پرینتر و یا فولدری رو شیر کنم گزینه شیر غیر فعال بود و یه لینک داده بود که اگه میخوای فعال شه باید add network wizard رو نصب کنی و اینکار رو کردم اما نمیدونم مراحلشو درست رفتم یا نه ولی بعدش گزینه ی شیر فعال شد. این wizard رو که گفتم لینکشو داده بود و نصبش کردم از یه جای دیگه هم میشه آوردش ینی چند بار دیگه رفتم دوباره نصبش کردم از قسمت کنترل پانل و قسمت Network connections یه گزینه هست به اسم Set Up a home or small office network اینو نصب کردم اول next زدم بعد گزینه دوم رو فعال کردم و بعد next و بعد یه اسم برای workgroup دادم تا آخر . حالا ممکنه اشکال از این باشه یا اصلا ربطی نداره؟
    Last edited by 1580; 24-09-2014 at 11:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان کسی تجربه استفاد از مودم-روتر بی‌سیم TP-Link TD-W8951ND داره ؟ این مدل رو امروز گرفتم ، برای تعویض هم صحبت کردم با فروشنده اگر جالب نیست تعویض کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان بنده تو دانشگاه هستم تا قبل میتونستم فایلهایی mkv و mp3 و mp4 کلا اینا را از دانشجو محدود کردن تا حجم را تموم نکنند.یعنی اجازه دان نمیدن چجوری؟
    فقط میشه فایل زیپ و exe و rar دان کرد.
    الان راه حلی میخوام برا رفع این مشکل لطفا کمک کنید.
    از چیز میز هم استفاده کردم.
    Last edited by mykamran; 05-10-2014 at 12:15.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

لطفا راه کار را دقیق بگید طرف چجور محدودمون کرده و چجور میشه رفعش کرد.
    راستی چ ی ز شکنم استفاده کردم نشد

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من از یه سایت مستقیم کننده لینک استفاده میکنم به نام expressleech.com این سایت وب سایت جدا داره برای لیچ کردن فایل ها به نام texl.us
    توی این تکسل میتونین هر فایلی رو با هر فرمتی تغییر فرمت بدید و یا rar کنید و بعد دانلودش کنین که محدود نشه

9. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من از یه سایت مستقیم کننده لینک استفاده میکنم به نام expressleech.com این سایت وب سایت جدا داره برای لیچ کردن فایل ها به نام texl.us
    توی این تکسل میتونین هر فایلی رو با هر فرمتی تغییر فرمت بدید و یا rar کنید و بعد دانلودش کنین که محدود نشه
    یعنی من لینک بدم هر پسوندی بخام میده؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یعنی من لینک بدم هر پسوندی بخام میده؟
    بله لینک بهش میدید، فایل آپلود میشه روی سرور اون سایت. بعد میتونید با یه rename ساده پسوند فایل رو به هر چیزی تغییر بدید و دانلودش کنین. یا میتونین بصورت rar و zip درش بیارین و دانلودش کنین.
    مثلا این فایل رو بهش میدم
    Film.mp4
    بعد میتونم فرمتش رو دستی عوض کنم
    Film.exe
    Film.m
    یا هر چیز دیگه. اینطوری اون محدودیت رو دور میزنین.
    برای نمونه اگر خواستید یه لینک فیلم برام پیام خصوصی کنین تا من تغییر پسوندش بدم براتون و تست کنین که محدودیت رو دور میزنه یا نه
    Last edited by afshin b; 05-10-2014 at 14:58.

12. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •