تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 2605 اولاول ... 2202703103163173183193203213223233243303704208201320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه abtin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من الان اینترنت حجمی دا رم می خوام نا محدود بگیرم . می خوام بدونم اینترنت مخابزات چطوره از نظر سرعت قطعی و.................
    من طرف منطقه 4 مخابرات هستم یعنی زارعی کسی تو این منطقه داره اگه داره چطوریه ؟
    اخه نمی خوام بعدا پشیمون بشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز دوباره برا منسرعت نصف شد اونم تازه با 16 کانکشن به زور میکشه برا وبگردی که چند بار باید بزنم دیگه این مخابرات از دست رفت گمونم
    لعنت لعنت
    Last edited by saeid72; 25-07-2012 at 13:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان سرعت دانلود سرعت 512 چند هست ؟ پینگش توی بازی mw3 چطور؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

باز دوباره برا منسرعت نصف شد اونم تازه با 16 کانکشن به زور میکشه برا وبگردی که چند بار باید بزنم دیگه این مخابرات از دست رفت گمونم
    لعنت لعنت
    من اگه تا اخر این دوره ام مخابرات درست نشه احتمالا میرم یه isp دیگه . منتهی مشکل اینجاست که کدوم isp . فعلا همه ر...دن .

دوستان سرعت دانلود سرعت 512 چند هست ؟ پینگش توی بازی mw3 چطور؟
    مخابرات نگیر . چون فعلا اصلا به درد بازی انلاین نمیخوره . چنان تایم اوتی میده که حالت از بازی هم بهم میخوره . قبلا خوب بود یعنی تنها گزینه من واسه بازی بود اما الان پینگش همونه فقط تایم اوت میده که کلا از بازی dc میشی . فعلا نگیر .

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

مخابرات نگیر . چون فعلا اصلا به درد بازی انلاین نمیخوره . چنان تایم اوتی میده که حالت از بازی هم بهم میخوره . قبلا خوب بود یعنی تنها گزینه من واسه بازی بود اما الان پینگش همونه فقط تایم اوت میده که کلا از بازی dc میشی . فعلا نگیر .
    سرعت دانلود 512 چنده ؟
    قبلا پینگت چند بود ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت دانلود 512 چنده ؟
    قبلا پینگت چند بود ؟
    من دارم سرعتش اکثرا نصف میشه میره رو 28 اینا میده تازه با 16 کانکشن وبگردی هم چند بار بایر باید بزنی تا باز کنه تایم اوتم فراوون میده کلا داره دیوونم میکنه
    من اگه تا اخر این دوره ام مخابرات درست نشه احتمالا میرم یه isp دیگه . منتهی مشکل اینجاست که کدوم isp . فعلا همه ر...دن .

دقیقا منم نمیدونم اگه بخوام برم جای دیگه کجا برم یعنی تو هر تاپیک که میرم اوضاع رو میبینم بیخال میشم از اینکه بخوام یک هفته نتم قطع باشه کلی هزینه رانژر اینا بدم برم یه جا دیگه از اینجا بدتر

فقط 28 ؟؟؟؟؟؟
    باو من میبین دارم 120 تا میگیرم ولی اینجور که تحقیق کردم نامحدود مبین نت واقعا افتضاح هست و من هم الان دنبال نامحدود قیمت مناسب هستم
    سرویس محدود سرعتش 100 برابر اینم باشه به چه درد میخوره؟ ولی اگه شبا هم همینو بهت میده در ساعت رایگان سرویست خوبه
    اره بیشتر اوقات روی 28 هست 100 تا دانلودم با هم بزارم بالا نمیاد ولی وقتی با سرورهای داخلی دانلود بکنم سرعت تا 59 میره تایم اوتم دقیقا برای سرورهای خارجی هستش و خیلی زیاد میخوام p30world باز بکنم یاد gprs همراه اول میفتم قبلنا استفاده میکردم
    قبلنا مخابرات با تک کانکشن کل سرعتو میداد ولی الان 4 ماهی میشه دیگه از این خبرا نیست
    Last edited by saeid72; 25-07-2012 at 15:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

فقط 28 ؟؟؟؟؟؟
    باو من میبین دارم 120 تا میگیرم ولی اینجور که تحقیق کردم نامحدود مبین نت واقعا افتضاح هست و من هم الان دنبال نامحدود قیمت مناسب هستم

9. این کاربر از alireza_2lop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من 256 مخابرات دارم سرعت دانلود من اصلا پایینتر از 32 نمیاد و حتی گاهی اوقات (لحظه ای در حد 5-6 ثانیه) میره بالای 90 و دوباره میاد رو 32 اما اصلا از 32 کمتر نمیشه. تا حالا هم قطع شدن نداشتم و صفحات رو خیلی خیلی تند باز میکنه. فکر کنم هر مرکز مخابراتی ای با اون یکی فرق میکنه و نوع خط هم قطعا تاثیر زیادی داره. خط من فیبر نوریه. من حتی بیشتر وقتا کانالهای تلویزیونی خودمونو از سایت صدا و سیما نگاه میکنم وقتی که پیش لپتاپم هستم و حال ندارم برم تلویزیونو روشن کنم.
    شما که 512 دارید اما سرعت دانلودتون 28 است مرکز مخابراتیتون متاسفانه گند زده.
    Last edited by The Auditor; 25-07-2012 at 15:39.

11. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من 256 مخابرات دارم سرعت دانلود من اصلا پایینتر از 32 نمیاد و حتی گاهی اوقات (لحظه ای در حد 5-6 ثانیه) میره بالای 90 و دوباره میاد رو 32 اما اصلا از 32 کمتر نمیشه. تا حالا هم قطع شدن نداشتم و صفحات رو خیلی خیلی تند باز میکنه. فکر کنم هر مرکز مخابراتی ای با اون یکی فرق میکنه و نوع خط هم قطعا تاثیر زیادی داره. خط من فیبر نوریه. من حتی بیشتر وقتا کانالهای تلویزیونی خودمونو از سایت صدا و سیما نگاه میکنم وقتی که پیش لپتاپم هستم و حال ندارم برم تلویزیونو روشن کنم.
    شما که 512 دارید اما سرعت دانلودتون 28 است مرکز مخابراتیتون متاسفانه گند زده.
    شما کدوم محله هستید ؟

13. این کاربر از alireza_2lop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سعادت آباد، مرکز مخابراتی سلمان فارسی. فقط 2 ماهه که من adsl گرفتم آخه چون خطم فیبر نوریه، مخابرات خاک تو سر تا همین چند ماه پیش تجهیزات ارائه adsl روی فیبر نوری رو نداشت هربار هم که میرفتم سر میزدم میگفتن هنوز تجهیزاتشو نداریم.
    تازه چند ماهه که تجهیز شدن. 6 ساله که این خطو دارم اما تازه 2 ماهه adsl گرفتم. ای لعنت بر این امکانات....

15. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •