هیچکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟
سلا م دوستان من از پچ پی اس ادیت استفاده میکنم
وقتی میخوام همون اول مستر رو شروع کنم و سیو بزنم از بازی میپره بیرون
ممنون میشم کمک کنید تا مشکلم رو حل کنم
تو این پچا یه تتیمایی گیر دارن و انگار طلسم شدن
تو become a legend هم همینطوره اگه به تیمایه منچستر یا یه سری تیمایه دیگه بری مطمئن باش دیگه بعد از یه مدتی نمی تونی بازی کنی و مجبور میشی کل یه فصل رو بزنی بره!
برا همین مهمه که تو کدوم تیمو بر میداری!
متاسفانه برا همین باید اگه انتخابت درست بود 2 تا سیو برداری و مدام بعد از هر مسابقه که از بازی ننداختت بیرون بری یه بار دیگه تو بالا یا پایین اون سیو خودت یه سیو دیگه بزنی این کارو باید بعد از مسابقت تکرار کنی چون معلوم نیست کی گیرش میگیره و میندازدت بیرون!
دوست عزیز تیمی رو که بر میداری بگو تا بتونم کمکت کنم!
سلام
شوت قدرتی کدومه؟
من عادت دارم(خوشم میاد از تقریبا وسط زمین شوت بزنم)
دوست این خود شما هستید که قدرت شوت رو تنظیم میکنید!
تو 2012 فک نکنما از وس میدون به جایی برسی!![]()
دوستان عزیز یکی بیاد برای ما کلا یه توضیح در مورد این پچ های pes بده خیر از جوونی زن بچه اش بببینه
یه پچ هست که میگن پچ رسمی هست
PES 2012 Patch 1.06
خوب یه پچ هست که اینم میگن رسمی
Pro Evolution Soccer 2012 PESVN V4.6.0
باز یه پچ دیگه هم هست
PESEdit 2012 Patch 3.4
خوب حالا دوستان عزیز یه لطف کنن بگن کدوم بچ کاملترین هست کدوم پچ بهترین هست و ما همون رو استفاده کنیم
و مثلا این که میشه از دوتا پچ با هم استفاده کنیم مثلا هر دوتا پچ رو بریزیم کلا از این حرفا![]()
استفاده از هر نوع پچ سلیقه ای.
اما به نظرم خودم و خیلی از دوستان دیگه PESEdit 2012 Patch ,پچهاش کامل هستند که شما میتونین آخرین ورژنشو بگیرین.(یه کم حجمش بالاست)
دو تا پچ هم تا جایی که من میدونم نمیشه!
دوستان یه پچ بزارید یا نمیدونم یه چیز دیگه که بتونم کفشایه جدیدو تو بازی داشته باشم!(کفشایه نارنجی فسفری کریس یا کفشایه دورنگ فسفری نایک)
یه مسئله ی دیگه که هست اینه که من چه طور میتونم player index رو تو become کسب کنم منظور اون مهارت های بخصوصه!
ممنون
دوستان پیشنهاد میکنم این پچ
Pro Evolution Soccer 2012 PESVN V4.6.0
حتما دانلود کنن واقعا عالی بود کلا زد ترکوند گیم پلی pes 2012 رو![]()
تبلیغ 2013 رو هم میکنه اصلا فاجعه ای هست نصب این پچ !!!!
در ضمن دوستمون که کفش جدید میخواستن !!! این 40 تا کفش جدید با هر رنگی حتی صورتی هم اضافه میکنه
دوستانی که میخوان دانلود کنن من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون مشکل دانلود کردم شاید حجمش یه خورده بالا باشه ولی ارزشش رو داره
به اعتبار حرف شما من زدم دانلود . . . خدا کنه پچ بدی نباشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)