[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کمی روشنتر و طبیعی تر کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کمی روشنتر و طبیعی تر کرده.
Last edited by djnima; 22-11-2012 at 11:48.
ولی نظر من اینه که فعلا خریدن قطعه واسه کامپیوتر اشتباهه قیمتا سه برابر شده یعنی با پولی که میشده یه کارت گرافیک خفن بخری (قدیم) الان میتونی یه معمولیشو بگیری .
به نظر من تا بعد نشست پنج + یک ضربدر 2 تقسیم بر 6 تو سال 2013 صبر کن![]()
من که دیگه رسیدم به ته خط !
بیشتر جاده ها رو رفتم و فقط چندین راه فرعی مونده که زیاد مهم نیست
تا هفته قبل 12 تا راننده داشتم هر 24 ساعت یک بار به طور میانگین 300 هزار تا میومد به حسابم
البته اوایل راننده ها تنبل بودند ولی الان به ندرنت پیش میاد کسی خالی برگرده
الان هم 30 تا راننده و 7 تا گاراژ دارم و تقریبا با همه کامیون ها هم رانندگی کردم دیگه اون طور که باید چیز جدیدی برام نداره و میشه گفت تموم شد دیگه !
اوایل هم با اسکانیا خیلی حال میکردم و بعدش هم MAN خیلی کیف داد ولی آخر سر هر ماشینی که میخریدم و سوار میشدم باز بر میگشتم روی بنز !
بنز خداییش خیلی عالی بود ...
کلا دم scs گرم، تجربه خیلی خوبی بود...
شما احیانا از چیت استفاده نکردی ؟؟؟ اگه جواب مثبته که دلیل اینکه بازی برای شما تموم شد همینه که از چیت استفاده کردین اگه استفاده نکردین و به این جا رسیدی که واقعا کارت درسته دست مارو هم بگیر ....
سلام بچه این فریم چیه هم روش بحت میکنن
و باید چجوری بفهمیم چند فریم میده؟
کارکرده است گارانتی هم نداره به نظرتون من با 250 فریم بیشتری میگیرم
یعنی بازی نکنه طفلکی تا جمع و تفریقا تموم بشه؟ به نظرت ارزون میشه؟ البته ارزون که میشه............ولی قدیمی هم میشه دو باره باید صبر کنه..... باز ا رزون میشه و دوباره........اصلا بیخیال.....!!!!!!!
شما اینو دانلود کن : به جای نقطه چین انگلیسی تایپ کن سافت 98 نقطه آی آر (چرا آدرس سایت نمیشه گذاشت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصبش و اجراش کن بعد برو تو بازی گوشه صفحه تعداد فریم رو واست مینویسه . با دکمه F9 هم تو بازی میتونی فیلم بگیری از بازی .
Last edited by hamed30; 22-11-2012 at 13:04.
فروشگاه p30gamers
منم خودم بازیم رو از اونجا خریدم.![]()
دوستان این مد "واقعی کردن نور در شب" کجاس ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)