تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 645 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330370420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من يك لب تاپ توشيبا دارم كه رمش 2 گيگ.سيپيو1.7 كورتودو وهارد 160 .مدتي است كه سيستم عامل انرا xp كرده ام تقريبا 5 ماهي ميشود كه با ويندوز xp روي لب تابم كار كردم ولي الان مدتي است كه هنگامي كه نرم افزار هاي پلير را باز ميكنم و مشغول خواندن فايل mp3 ميشود هاردم مداوم درگير ميشود و چراغ هارد يكسره ميشود.به نظر شما مشكل از كجاست با تمام نرم افزارهاي پلير به همين حالت است.

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان من يك لب تاپ توشيبا دارم كه رمش 2 گيگ.سيپيو1.7 كورتودو وهارد 160 .مدتي است كه سيستم عامل انرا xp كرده ام تقريبا 5 ماهي ميشود كه با ويندوز xp روي لب تابم كار كردم ولي الان مدتي است كه هنگامي كه نرم افزار هاي پلير را باز ميكنم و مشغول خواندن فايل mp3 ميشود هاردم مداوم درگير ميشود و چراغ هارد يكسره ميشود.به نظر شما مشكل از كجاست با تمام نرم افزارهاي پلير به همين حالت است.

توصیه من به شما نصب مجدد ویندوز اما اگر نیم خواهید اینکارو انجام بدید

با یه نرم افزار TUNING مثل ADVANCE SYSTEM CARE یا TUNE UP UTILITY دستگاه کاملا چک کنید تا از وجود JUNK FILE و خطا در رجیستری اطمنیان پیدا کنید

3. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

با registry cleaner هم یه تستی بکن

5. این کاربر از r_22009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با یه نرم افزار TUNING مثل ADVANCE SYSTEM CARE یا TUNE UP UTILITY دستگاه کاملا چک کنید تا از وجود JUNK FILE و خطا در رجیستری اطمنیان پیدا کنید
    دوستان من ويندوز هم تعويض كرده ام همه نوع ويندوز xp امتحان كرده ام ولي همچنان مشكل پا بر جاست خيلي ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.
    من یه لپ تاپ Acer TravelMate 2480 دارم. با خروجی اسپیکرش مشکل دارم! SPDIF نوشته روش. میخوام اسپیکرم رو بهش وصل کنم تا صدا از اسپیکر بیاد. اینجوریه که بعضی وقتها جواب میده و بعضی وقتها نه. بعضی وقتا صدا میاد از اسپیکر وقتی فیش رو میزنم توش بعضی وقتا هم نمیاد! الان خیلی وقته که هر دفعه تست میکنم صدا از اسپیکر نمیاد و قطع میشه کلا! نه از اسپیکر خود لپ پخش میشه و نه اسپیکر PC! چه کار کنم اینو؟>

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

پيش فرض

با سلام دوستان اینجا میخوام چنتا سوال اساسی بپرسم شاید به درد بقیه هم بخوره 1-چرا کلیدهای F1 تا F12 توی STUDIO 1555 کار نمی کنه؟ مثلا من توی مرورگر OPERA میرم و کلید F11 یا F12 رو میزنم هیچ واکنشی نشون نمیده ولی در صورتی که باید عمل بکنه خوب سوال 2- من روزانه شاید 8 ساعت با لپ تاپم یکسره بدو ن استراحت کار می کنم مشکلی نداره؟یعنی واسه لپ تاپ مشکلی پیش نمیاد؟ من از دوستان پرسیدم گفتن باطریش رو در بیار و کار بکن بهتره یعنی مستقیم به برق بزن خوب میخوام بدونم نمیشه توی تنظیمات وقتی به برق میزنم باطریش رو غیر فعال بکنیم؟اگه امکانش هست لطفاً را هنمایی بکنیدچون نمیشه هی باطری رو در بیارم و جا بندازم میترسم خرااب بشه
    و سوال آخر اینکه لپ تاپم صداش بعضی وقتا قاطی میکنه یعنی آهنگ میزارم صدا نداره چیکار کنم؟ راستی رو کیبورد که صدا رو کم و زیاد میکنم بعضی وقتا مقدار کم و زیاد شدنش رو روی lCD نشون نمیده اما کم و زیاد میشه نور صفحش هم همین مشکل رو داره

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

پيش فرض

خوب دوست خوب بهترین گزینه به نظر من عوض کردن ویندوز هستش آخه ویندوز های xp که ما ایرانی ها استفاده می کنیم اکثراً crack شده هستن بعد یه مدت باید عوض بشن

داره خودمونی میشه iman206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من روی لپ تاپم آفیس داشتم که سریال میخواست و هر سریالی زدم نشد. میخواستم 2007 و حتی 2003 نصب کنم که ارور داد منم پاکش کردم به روش دستی چون معمولی پاک نمی شد.اما زوائدش هنوز باقی بود و پیغام میداد که روی سیستم هست.
    به روش پست بالا پاکش کردم زوائدش رو و اینبار 2010 رو نصب کردم اما تا نصفه که میره بیرون میاد و همون پیغام خطای اول رو میده که میگه نتونستم رجیستری رو بخونم: (قبل پاکسازی هم وقتی 2007 خواستم نصب کنم همین پیامو داد) از این خطا عکس گرفتم که قرارش میدم:
    واقعا درموندم و نمیدونم چیکار باید بکنم. اینم بگم که چند سی دی مختلف رو امتحان کردم اما همش همین خطا رو میده. چون ویندوزم اورجینال هست امکان نصب دوباره ویندوز هم نیست. ممنون میشم در یافتن علت خطا و درست کردنش به من کمک کنید.
    توی نصب 2007 و 2003 هم همین ارور رو میده هیچ ورژن از آفیس نصب نمیشه.

Last edited by iman206; 10-01-2010 at 20:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_reza72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میخواستم بدونم به 1520 میشه از طریق یو اس بی مانیتور وصل کرد؟؟

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

میخواستم بدونم به 1520 میشه از طریق یو اس بی مانیتور وصل کرد؟؟
    خب مگه اون مانیتوره پورت RGB نداره؟ در ضمن لپتاپ فرقی با pc نداره. پس اگه می شه اون مانیتورو به pc وصل کرد به لپتاپم می شه

13. 2 کاربر از r_22009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •