تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 860 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330370420820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آب پاش بی نهایت
    اگه می خواهید که آب پاش آبش تموم نشه به زیر زمین غار زمستانی برید و از اونجا آب پاش تون رو پر کنید و دیگه هیچ وقت آب آب پاش تموم نمی شه
    همین

آقا اين جريانش چيه نوشته راسته ؟ يعني
    نه درست نيست
    من تا حالا 10 بار پر كردم اما بي نهايت نشد

2. 2 کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آب پاش بی نهایت
    اگه می خواهید که آب پاش آبش تموم نشه به زیر زمین غار زمستانی برید و از اونجا آب پاش تون رو پر کنید و دیگه هیچ وقت آب آب پاش تموم نمی شه
    همین

سلام
    برای من که شد ، البته من تو زمین امتحان نکردم و فقط اونو چند بار ریختم دیدم از تعداد آبیاری هاش کم نشد .
    دموی امروز هم دموی فستیوال star night هست که روز 24 زمستان اتفاق می افته و باید روز قبلش با یکی از دخترها صحبت کنید که اگر شما را برای شام دعوت کرد ( عکس اول ) فردای آن روز ( 24 زمستان ) ساعت 6 بعد از ظهر به خانه ی او برید که به صرف شام دعوتید .

4. 2 کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

برای دیر خسته شدن و همچنین برای کشاورزی بیشتر:

1-به ازای خوردن هر توت فرنگی قدرتی 10 درصد به انرژِی شما اضافه میشه.
    2=با خوردن توت فرنگی سبز,باز هم به نیروی شما افزایش میده.
    3=با خوردن تخم مرغ,عسل,وهر چیزی که باعث افزایش نیرویتان میشه در هر روز میل کنید.

آب پاش بی نهایت
    همین

فکر کنم بایستی هیچ آبی در آبپاشتون نباشه,سپس اینکار رو انجام بدید.

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین
    من امتحانش كردم ... تو زمستون فقط كار ميكرد...يعني فقط براي 1 روز آبپاشتون بي نهايت مي شد ...

همون روزي كه آب پاشتون رو از غار پر ميكرديد تا شب هر چي آب بپاشيد كم نميشه ولي باز فردا بايد ميرفتيد از غار پرش ميكرديد تا دوباره بي نهايت بشه!!!

براي من كه اينجوري بود !!!

7. 3 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

14

ای خدا ، یعنی یه نفر نیست که جواب ما رو بده . احتمالآ تا چند ساعت آینده این پستم پاک میشه . به خاطر بی صبری ! ولی خودتون قضاوت کنید ... چقدر صبر ؟ این تاپیک فقط برای هاروست مون پلی استیشن 1 هست ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان روز دوم تابستونم ( تو پلی استیشن 2 : هاروست مون : واندرفول لایف نسخه ی مخصوص ) . کی اسب گیرم میاد ؟ روز چندم ؟ از کجا میتونم بفهمم که قلب دختر ها چند تاست ؟ کجا نوشته ؟ ممنون
    ای خدا ، یعنی یه نفر نیست که جواب ما رو بده . احتمالآ تا چند ساعت آینده این پستم پاک میشه . به خاطر بی صبری ! ولی خودتون قضاوت کنید ... چقدر صبر ؟ این تاپیک فقط برای هاروست مون پلی استیشن 1 هست ؟
    متاسفانه الان کسی نیست که این نسخه رو بازی کنه ... چند وقت پیش بودن دوستانی که این نسخه رو بازی میکردن ولی الان خبری ازشون نیست ...!!!

شرمنده که کمکی نمیتونیم بکنیم... امیدوارم که دوستان هر چی زودتر بتونن جواب سوالات شما رو بدن !

10. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من هاروست مون رو تو کامپیوتر بازی می کنم و میخوام کدهای گیم شارک رو وارد کنم
    الان با برنامه cheat engine 5.4 اومدم وارد کنم اما نتونستم که نتونستم . اعصابم رو خورد کرده
    با سی دی گیم شارک هم نمی تونم
    می خواستم ازتون بپرسم بهترین و اسونترین برنامه برای وارد کردن کدهای گیم شارک چیه ؟
    اصلاً با همین cheat engine چطوری میشه وارد کرد ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من هاروست مون رو تو کامپیوتر بازی می کنم و میخوام کدهای گیم شارک رو وارد کنم
    الان با برنامه cheat engine 5.4 اومدم وارد کنم اما نتونستم که نتونستم . اعصابم رو خورد کرده
    با سی دی گیم شارک هم نمی تونم
    می خواستم ازتون بپرسم بهترین و اسونترین برنامه برای وارد کردن کدهای گیم شارک چیه ؟
    اصلاً با همین cheat engine چطوری میشه وارد کرد ؟
    سلام
    تو پست زیر هم امولاتور و هم برنامه ی مناسب برای وارد کردن کد ها وجو دارد که می تونی از اون استفاده کنی . آموزش استفاده از گیم شارک هم تو همین تایپیک هست ، جستجو کن .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امروز هم دموی آخرین روز سال را می زارم که همه میاند به قله تا طلوع آفتاب را ببینند :

13. 3 کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

10 دعوای Karen با Ann

سلام
    اینم صحنه ی دعوای مارن با ان سر مشروب خوردن ... بعد ازازدواج من با کارن

دوقسمتیش کردم که جذاب تر بشه

15. 6 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    سال اول تموم شد و الان دمو خیلی دیدم ولی دوستان بیش ترشون را گذاشته بودند و گفتم تکراری نزارم . راستی یه اشتباه تو کتاب رمز هست که گفته روز اول عید تو اسکله محل برگزاری جشن سالمندانه در صورتی که این جشن در Inn برگزار میشه و همه نوشیدنی می خورند که عکس زیر حاصل خوردن نوشیدنی توسط منه ( دیگه خودتون حدس می زنید چی می خورند ؟ )

ولی من مرکز شهر را ترجیح می دم چون کارن اومد آموزش قص بهم داد و من هم با دخترا رقصیدم .
    اما دموی امروز هم مربوط میشه به آموزش غذای دکتر :

راستی من می خوام سیو بازی را بزارم برای دانلود فقط از عروسک جان و سایر دوستان خواهش دارم اونا هم این کارا بکنند تا من هم سیومو بزارم . البته سیو من به سیو اساتید نمی رسه ولی برای تازه کارا بد نیست .
    Last edited by aquaquest; 08-10-2008 at 11:03.

17. 3 کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •