نه درست نيست
من تا حالا 10 بار پر كردم اما بي نهايت نشد![]()
نه درست نيست
من تا حالا 10 بار پر كردم اما بي نهايت نشد![]()
سلام
برای من که شد ، البته من تو زمین امتحان نکردم و فقط اونو چند بار ریختم دیدم از تعداد آبیاری هاش کم نشد .
دموی امروز هم دموی فستیوال star night هست که روز 24 زمستان اتفاق می افته و باید روز قبلش با یکی از دخترها صحبت کنید که اگر شما را برای شام دعوت کرد ( عکس اول ) فردای آن روز ( 24 زمستان ) ساعت 6 بعد از ظهر به خانه ی او برید که به صرف شام دعوتید .
برای دیر خسته شدن و همچنین برای کشاورزی بیشتر:
1-به ازای خوردن هر توت فرنگی قدرتی 10 درصد به انرژِی شما اضافه میشه.
2=با خوردن توت فرنگی سبز,باز هم به نیروی شما افزایش میده.
3=با خوردن تخم مرغ,عسل,وهر چیزی که باعث افزایش نیرویتان میشه در هر روز میل کنید.
فکر کنم بایستی هیچ آبی در آبپاشتون نباشه,سپس اینکار رو انجام بدید.آب پاش بی نهایت
اگه می خواهید که آب پاش آبش تموم نشه به زیر زمین غار زمستانی برید و از اونجا آب پاش تون رو پر کنید و دیگه هیچ وقت آب آب پاش تموم نمی شه
همین
آقا اين جريانش چيه نوشته راسته ؟ يعني
من امتحانش كردم ... تو زمستون فقط كار ميكرد...يعني فقط براي 1 روز آبپاشتون بي نهايت مي شد ...اگه می خواهید که آب پاش آبش تموم نشه به زیر زمین غار زمستانی برید و از اونجا آب پاش تون رو پر کنید و دیگه هیچ وقت آب آب پاش تموم نمی شه
همین
همون روزي كه آب پاشتون رو از غار پر ميكرديد تا شب هر چي آب بپاشيد كم نميشه ولي باز فردا بايد ميرفتيد از غار پرش ميكرديد تا دوباره بي نهايت بشه!!!
براي من كه اينجوري بود !!!
ای خدا ، یعنی یه نفر نیست که جواب ما رو بده . احتمالآ تا چند ساعت آینده این پستم پاک میشه . به خاطر بی صبری ! ولی خودتون قضاوت کنید ... چقدر صبر ؟ این تاپیک فقط برای هاروست مون پلی استیشن 1 هست ؟![]()
من الان روز دوم تابستونم ( تو پلی استیشن 2 : هاروست مون : واندرفول لایف نسخه ی مخصوص ) . کی اسب گیرم میاد ؟ روز چندم ؟ از کجا میتونم بفهمم که قلب دختر ها چند تاست ؟ کجا نوشته ؟ ممنونمتاسفانه الان کسی نیست که این نسخه رو بازی کنه ... چند وقت پیش بودن دوستانی که این نسخه رو بازی میکردن ولی الان خبری ازشون نیست ...!!!ای خدا ، یعنی یه نفر نیست که جواب ما رو بده . احتمالآ تا چند ساعت آینده این پستم پاک میشه . به خاطر بی صبری ! ولی خودتون قضاوت کنید ... چقدر صبر ؟ این تاپیک فقط برای هاروست مون پلی استیشن 1 هست ؟![]()
شرمنده که کمکی نمیتونیم بکنیم... امیدوارم که دوستان هر چی زودتر بتونن جواب سوالات شما رو بدن !
سلام دوستان
من هاروست مون رو تو کامپیوتر بازی می کنم و میخوام کدهای گیم شارک رو وارد کنم
الان با برنامه cheat engine 5.4 اومدم وارد کنم اما نتونستم که نتونستم . اعصابم رو خورد کرده
با سی دی گیم شارک هم نمی تونم
می خواستم ازتون بپرسم بهترین و اسونترین برنامه برای وارد کردن کدهای گیم شارک چیه ؟
اصلاً با همین cheat engine چطوری میشه وارد کرد ؟
سلام
تو پست زیر هم امولاتور و هم برنامه ی مناسب برای وارد کردن کد ها وجو دارد که می تونی از اون استفاده کنی . آموزش استفاده از گیم شارک هم تو همین تایپیک هست ، جستجو کن .
امروز هم دموی آخرین روز سال را می زارم که همه میاند به قله تا طلوع آفتاب را ببینند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اینم صحنه ی دعوای مارن با ان سر مشروب خوردن ... بعد ازازدواج من با کارن
دوقسمتیش کردم که جذاب تر بشه
سلام
سال اول تموم شد و الان دمو خیلی دیدم ولی دوستان بیش ترشون را گذاشته بودند و گفتم تکراری نزارم . راستی یه اشتباه تو کتاب رمز هست که گفته روز اول عید تو اسکله محل برگزاری جشن سالمندانه در صورتی که این جشن در Inn برگزار میشه و همه نوشیدنی می خورند که عکس زیر حاصل خوردن نوشیدنی توسط منه ( دیگه خودتون حدس می زنید چی می خورند ؟ )
ولی من مرکز شهر را ترجیح می دم چون کارن اومد آموزش قص بهم داد و من هم با دخترا رقصیدم .
اما دموی امروز هم مربوط میشه به آموزش غذای دکتر :
راستی من می خوام سیو بازی را بزارم برای دانلود فقط از عروسک جان و سایر دوستان خواهش دارم اونا هم این کارا بکنند تا من هم سیومو بزارم .البته سیو من به سیو اساتید نمی رسه ولی برای تازه کارا بد نیست .
Last edited by aquaquest; 08-10-2008 at 11:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)