اگه توی بازی کند میشه واسه اینه که سخت افزار گوشی نمیکشه و اگه سی پی یو رو پایین تر بیاری کند تر هم میشه
ولی اگه گوشی ریستارت میشه پایین تر بیاری بهتره
اگه توی بازی کند میشه واسه اینه که سخت افزار گوشی نمیکشه و اگه سی پی یو رو پایین تر بیاری کند تر هم میشه
ولی اگه گوشی ریستارت میشه پایین تر بیاری بهتره
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم اسمش رایتل هست
امیدوارم این رایتل بتونه مشکل اینترنت رو حل کنه چون خیلی باهاش مسکل دارم
خدا کنه عروسه تعریفی ....... ار آب در نیاد
آقایان شرمنده که یکم دیر این حرفو میزنم چند دقیقه پیش رام gx 14 و 15 رو دیدم هنوز تو شوکم.اراعه دو ورژن تو فاصله چند ساعت !!!!!!?؟ تو تنور نون بربری اردبیلم میزاشتن به ای سرعت در نمیومد .من که تخصصی نگا نکردم اگه کسی دیده بگه تفاوت شاخصشون چیه؟لطفا
تفاوت چندانی با هم نداره ورژن 15 دو روز رو گوشیم نصب بود .اوایل همه چی ok بود بعد از 24 ساعت ونصب 8-9 صفحه نرم افزار منو فوق العاده کند شده بود .
سرع عقب نشینی کردم به سمت سایبرگ![]()
سلام دوست عزیز اینم لینک دانلود dx19که رامه عالی هستش .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:43 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
عادل جان فعال کردن مولتی تاچ یکی با تولبار x8که به خاطر جدید بودن این رام نتونست فعالش کنه روش دیگه هم که سخت افزار گوشیت باید ببینی چیه فایل مربوط به اونو میگیری نار ایکس ریکاوری نصبش میکنی و راحت فعال میشه که من از روش دوم استفاده کردم .برا بازی هم که pes2011رو برا من بدون باگ اجرا کرد بازی دیگه ای امتحان نکردم. در کل رام خیلی روونیه fcنداده تا حلا ریست نشده مصرف باطریشم خوبه افکتهای فوق العاده زیبایی هم میتونی روش نصب کنی.
الان بهترين رام که توش مولتي تاچ و اور کلاک فعال باشه چيه در ضمن من من رام اکسپريا ورژن ١۴و١۵نصب کردم که دوربين کار نمي کرد.
Last edited by omedie; 22-11-2011 at 09:34.
تا حالا شده کسی با این گوشی بتونه بره تو hboot یا فقط مخصوص htc و ..... ست؟
میخوام برنامه ای بهتون معرفی کنم که فضای خالی رامتونو تا جایی که جا داره بالا میبره memory boosterهستش که در کنار برنامه killerمیتونین ازش استفاده کنین حجم کمی هم داره.طریقه استفادش به این شکل که برنامرو باز میکنین گزینه quick boost رو میزنین و به قسمتtask killer میرین و گزینه kill selectedرو میزنین برگردین تو برنامه کیلر خودتون فضای خالی رام رو ببینین برا من که عالی بوده میتونین از این برنامه استفاده کنین وبعد وارد بازیهای سنگین بشین و تفاوتو حس کنین.
دوستان خسته نباشید.
گوشی من وقتی میخاد بلو توث بگیره رمز 4 رقمی میخاد...!
اون رو چی وارد کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)