دوستان کد 88 نیروی هوایی سپاه اردکان چجوریه؟
دوستان کد 88 نیروی هوایی سپاه اردکان چجوریه؟
نیروی انتظامی هستی؟؟شما که سربازی رفتی به نظرتون من که 1 شهریور اعزامم و با توجه به اینکه عید فطر هم 9 شهریور هست ( احتمالا ) و 10 شهریور پنجشنبه و 11 شهریور جمعه هستش امکان اینه به ما روز اول بعد از دادن لوازم بگن برید 12 بیاید هست؟ اخه من 10 شهریور یه کار خیلی مهم دارم
روز اول بگن بعد 12 بیاین؟؟؟؟؟هتل 6 ستاره نرفتین که عزیز من!!! نهایتا 3-4 روز بهتون فرصت بدن که لباسارو اندازه کنید....
ضمنا احتمالا عید فطر آماده باش بخورین (گاهی به خاطر کمبود نیرو حتی از سربازان آموزشی هم استفاده مکینن) هم خیلی زیاده....پس فکر رفتن رو از حالا نکن!!!
رفیق سابقه بسیج داشتی افتادی سپاه؟
برو میدون سپاه سازمان نظام وظیفه عمومی اونجا عقب بندازش اگه از العان اقدام بکنی حتما میتونی عقب بندازی
العان یادم افتاد من خودم تو اموزشی یه اماده باش برا عید فطر رفتم یه اماده باش برا روز قدس یکی هم بازی استقلال پرسپولیس بود که هر سه تا رو رفتیم سه تا جمعه ی ما خراب شد.
چند تا سوال سوال داشتم
1-من 01 افتاد م و از شهرستان میام احتمال اینکه 1 تیر برم(چهارشنبه) و بگن برید شنبه بیایید چقدره ؟
2-هفته بعدش(هفته اول) یعنی 9 ام پنجشنبه که تعطیل رسمیه مرخصی می دن بریم یا نه ؟
3-بعد این پاس دادن شبانه از روز چندم اموزشی شروع میشه ؟
4- من امریه گرفتم ایا باید مدرکی چیزی از اداره امریه دهنده ببرم اونجا ؟
ممنون از همه .
Last edited by asemuna; 20-06-2011 at 20:03.
منم همینجام، شما بگو یه روز اگه بسیجی داشته باشم، ندارم![]()
والا این رو دیگه نمیدونم، من گفتم بسیج ندارم اونم گفت برج 4 بیا خودم ردیفش میکنم! شایدم بلوف میزد!![]()
Last edited by Gladiator King; 20-06-2011 at 20:16.
شما اصلا سابقه بسیج نداری(حتی ساختگی) و افتادی سپاه؟
1 تیر داری میری آموزشی؟
مرسی از راهنماییت دوست گلم
فقط ....
چیزه خاصی لازم نیست؟
روز خاصی باید برم میدون سپاه؟
مدرک چی باید ببرم جز برگ سبز؟؟
اگه نکته ای هست بگید..!
والا بعید میدونم سابقه بسیج رو بشه ساخت چون اون سابقه که تو خدمت بهش استناد میشه کلی مراحل داره از این بسجای ساختگی تو مسجد ا نیست یکمی پیچیده تره
اره داداش منم خودم حتی از دم در پایگاهم رد نشدم سپاه بودم ولی یه جورایی شانسیم هست
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)