تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 451 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330370420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

در آغاز فعالیت majidjavaheri1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

من ميخوام نوت بوك ایسوس مدل n61 jq رو بخرم

از گارانتی بخرم یا مغازه دارهای ولیعصر
    چه گارانتی بهتره
    از مزایا ومعایب این مدل هم بگین لطفا
    من از همین مدل خیلی خوشم امده ولی از مغازه دارها که قیمت میگرفتم خیلی ارزونتر از قیمت شرکت در می اومد
    من یه سوال دیگه هم داشتم که که ایا این مدل سی دی ویندوز سون روش هست یا خیر
    خیلی از مغازه دارها میگن نداره ولی توسایتهاشون میزنن که سی دی ویندوز سون دارد

خیلی ممنون

2. 2 کاربر از majidjavaheri1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بله ... ایسوس تازه تو زمینه ی تولید مانیتور وارد شده و از نظر زاویه دید خیلی خوب عمل نمیکنه ... البته داره به سرعت پیشروی میکنه. در بررسی مدلای جدیدترش هم اگه تو ریویوها دیده باشی از نظر کیفیت رنگ و کنتراست و این چیزا خوب عمل کرده و شاید بزگرترین ایرادش فعلا یکی نورش باشه که کمتر از رقبا هست و دیگه زاویه دیدش هست که باز کمتر از رقبا هست.

در کل ال سی دی این مدل بد به نظرم بد نیست ....

سلام
    این دوستمون دیدین که تازه خریدن و مشکلاتشون رو پرسیدن.

معایبش داغی .... ال سی دی یه مقدار کم نور و کم زاویه دید ... یه خورده سنگین

در کل من که راضی هستم.
    سلام علیرضا جان.
    مطمئنی مانیتور این لپتاپ ایسوزه؟ چون من قبلا توی اورست دیده بودم، مارک ال سی دی رو زده بود سامسونگ، سام هم که تازه کار نیست و خیلی حرفه ایه!
    من که اصلاً مشکل کم نوری ندارم یعنی به نظر من نورش خیلی زیاده!
    به نظر من مشکل ال سی دیش از همه مهمتر رزولوشن پایینشه بعد زاویه دید نسبتاً بد.

4. 3 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

من ميخوام نوت بوك ایسوس مدل n61 jq رو بخرم

از گارانتی بخرم یا مغازه دارهای ولیعصر
    چه گارانتی بهتره
    از مزایا ومعایب این مدل هم بگین لطفا
    من از همین مدل خیلی خوشم امده ولی از مغازه دارها که قیمت میگرفتم خیلی ارزونتر از قیمت شرکت در می اومد
    من یه سوال دیگه هم داشتم که که ایا این مدل سی دی ویندوز سون روش هست یا خیر
    خیلی از مغازه دارها میگن نداره ولی توسایتهاشون میزنن که سی دی ویندوز سون دارد

خیلی ممنون
    شما از همون مغازه دارها بخر.فقط گارانتی دار باشه.در مورد معایب و مزایا هم به صفحات اول همین تاپیک مراجعه کن.در ضمن این مدل ویندوز فابریک داره اما روش نصبه و به صورت CD یا DVD همراه دستگاه موجود نیست.اقلام همراه دستگاه رو هم در پست اول همین تاپیک میتونی ببینی.در کل شما تو این رنج قیمت بهتر از این مدل نمیتونی پیدا کنی.

---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

سلام علیرضا جان.
    مطمئنی مانیتور این لپتاپ ایسوزه؟ چون من قبلا توی اورست دیده بودم، مارک ال سی دی رو زده بود سامسونگ، سام هم که تازه کار نیست و خیلی حرفه ایه!
    افشین جان تا حدودی نظرت درسته.نور صفحه کاملآ قابل قبوله و رزولیشنش هم بد نیست.اما درباره ساخت:فقط پنل ساخت سامسونگ است و اسمبل و بقیه قطعات از جمله Flat رو خود Asus میسازه.

6. 4 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام علیرضا جان.
    درست میگین . بله. سامسونگ یه جورایی مخصوصا در زمینه ی AMOLED و ال ای دی واسه گوشی و تبلت مثلا سری گلکسی Galaxy ترکونده .... حتی تو نمایشگاهی که الان اسمش رو یادم نیست یه ال ای دی زده بود که مثل مقوا لوله میشد !!!! کیفیت تصویرش هم در حالتی که لوله شده خوب بود (خبرش رو تو پیچ گوشتی گذاشتم)!!!! یه حرکاتی میکنه که سونی و شارپ و اپل کف میکنن.

من گفتم ریویو منظورم در مورد لپ تاپهای ایسوس بود نه فقط مانیتور یه لپ تاپ ... مثلا لپ تاپ های گوگل رو شرکت Inventor میزنه نه خود گوگل ... به نام گوگل هست و همین کیفیتش رو تضمین میکنه یه جورایی. ایسوس مانیتور که داره میسازه و به زودی پنل لپ تاپهاشم خودش تولید میکنه. ولی فعلا تو ریویو هایی که گهگاهی میبینم روز به روز بهتر داره میشه و تو کیفیت رنگ و کنتراست یه جورایی داره با سونی و دل و اپل که خیلی وقته تو این کارن رقابت میکنه. نور و زمان پاسخگویی و این برنامه ها هم به زودی ردیف میشه و فکر کنم دیگه اون موقع کسی نگه سری f سونی بهتر از سری مالتی مدیای ایسوسه.
    Last edited by alireza1411; 04-12-2010 at 19:51.

8. 5 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamid.5574's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اره cd ویندوز همراه لپتاپ نداره-از همون مغازه دارا بگیر -نور صفحه نمایش خوبه ولی زاویه دیدس نه-احتمالا کارت به استفاده از گارانتی نمیکشه چون چیز خوبی داری میخری -من گارانتی امرتات گرفتم الماس سازکار هم هست -با عرض معذرت که با وجود اساتید اظهار نظر میکنم

10. 4 کاربر از hamid.5574 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عجب تاپیک فعالیه
    یه سوال از دوستان :

دمای cpu در حالت معمولی باید چقد باشه ؟ اگه تا چند درحه رسید دیگه بی خیال بازی بشیم ؟
    سلام .

دمای قطعات در حالت معمولی :

در حین بازی :

مخلصیم .

12. 7 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من دیروز لپتاپم قاطی کرد، روشنش که کردم بعد دادن پسورد یوزر دیدم نوشته preparing your desktop... و حدود 5 دقیقه هم طول کشید. بعد دیدم والپیپر و آیکون های روی دسکتاپ عوض شدن، انگار تازه اولین باره از این ویندوز استفاده میکنم ولی تمام نرم افزارایی که نصب کرده بودم هستن اما وقتی بازشون میکنم انگار اولین باره دارم بازشون میکنم و تنظیماتشون برگشته به حالت اولیه!
    قبلاً هم این اتفاق افتاد ولی در کمتر از یه روز حل شد، این دفعه مثل اینکه یکم جدی تره، به نظرتون مشکل از چیه؟ چیکارش کنم؟ اعصابم رو یکم داغون کرده.

اون قضیه دون دون های آبی و زرد روی تصویر چی شدن آخر؟ برای منم بعضی وقتا میشه یکم.
    Last edited by afshin b; 05-12-2010 at 18:45.

14. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

[

بازی هم نصب کن بابا .... یکی از بچه ها 5 ساعت پت سرهم تو تابستون بازی کرده بود تا لپ تاپش خاموش شده بود و دوبار بعد از 5 دقه روشن کرده بود و ادامه داده بود. باز مافیا هم بود ... اسمشون یادم نیست ولی میگفتن دما رو 90 میچرخیده ....

باز اگه خودشوت این پست رو دارن میخونن یه آمار به این دوست جدیدمون بدن که دما چه طوری بوده و آیا الان لپ تاپشون مشکلی داره یا نه ....

در کل زیاد نگرانش نباش .... مدل خوبیه ... به این راحتی از شرش خلاص نمیشی.

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------

خیلی ممنون
    امروز با لبتاپ fugitu که cpy core 2 داشت مقایسه کردم دمای بدنش از ماله من بیشتر بود!
    السی دیش هم که نگو!
    یواش یواشدارم ازش کار می کشم
    امروز neef for speed Hot pursuiteنصب کردم عالی بود !
    تو 2ساعت بازی دما از 71 بالا نرفت!
    راست کدوم گیم الان تو بازار گرافیکش از همه بالاست؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

من دیروز لپتاپم قاطی کرد، روشنش که کردم بعد دادن پسورد یوزر دیدم نوشته preparing your desktop... و حدود 5 دقیقه هم طول کشید. بعد دیدم والپیپر و آیکون های روی دسکتاپ عوض شدن، انگار تازه اولین باره از این ویندوز استفاده میکنم ولی تمام نرم افزارایی که نصب کرده بودم هستن اما وقتی بازشون میکنم انگار اولین باره دارم بازشون میکنم و تنظیماتشون برگشته به حالت اولیه!
    قبلاً هم این اتفاق افتاد ولی در کمتر از یه روز حل شد، این دفعه مثل اینکه یکم جدی تره، به نظرتون مشکل از چیه؟ چیکارش کنم؟ اعصابم رو یکم داغون کرده.

اون قضیه دون دون های آبی و زرد روی تصویر چی شدن آخر؟ برای منم بعضی وقتا میشه یکم.
    سلام برادر نه فعلا نتونستم مشکل دون دون های زرد رنگ را که بعضی وقتا پیش میاد حلش کنم از دوستان اگه راه حلی پیدا کردن لطفا بزرگواری کنن و راهنمایی کنن

17. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام برادر نه فعلا نتونستم مشکل دون دون های زرد رنگ را که بعضی وقتا پیش میاد حلش کنم از دوستان اگه راه حلی پیدا کردن لطفا بزرگواری کنن و راهنمایی کنن
    افشین و محسن جان ... این دونه ها وقتی تو وب دارین میگردین میاد یا تو برنامه های مختلف میاد ؟

برنامه گرافیکی که مخصوصا تو دارین فایل مالتیمدیا میبینین نه ها ... مثلا تو ورد و اکسل هم میان یا نمیان ؟

آخه ممکنه به خاظر فلش پلیر هم باشه .... کلا خیلی عجیبه آخه این سری هم که پرسیدید سرچ که کردم هیچ چیز به درد بخوری ندیدم. دفعه قبل دونه های زرد سرچ کردم و این سری آبی ...

نوبت ما هم میرسه یه روز ... ای خدا !!!؟؟؟!!؟!؟!

19. 5 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •