بله از همونه...اگر اون معماها رو كامل ميكردي و داتستان بازي رو هم ميخوندي ...كامل ديگه متوجه ميشدي...![]()
بله از همونه...اگر اون معماها رو كامل ميكردي و داتستان بازي رو هم ميخوندي ...كامل ديگه متوجه ميشدي...![]()
دوستان من الان چند وقته دارم بازی میکنم ولی الان یه جای بازی هست که جشنه و باید مسابقه بدی تو اون مرحله اش که باید پرچمو بری برداری و برگردی گیر کردم 3 تا پرچم لازمه من 3 تاشم میگیرم و میام ولی بازم میزنه 2 تا رو صفحه هم میزنه شما برنده شدید ولی هیچ اتفاقی نمیفته یعنی نه پول میده نه علائم رو نقشه رو نشون میده حالا یکی به من بگه چی کنم ؟
شما کرکتون مشکل داره .
چی کنم ؟ کرکشو عوض کنم ؟ کرکم متعلق به رازور چه کرکی جایگزین کنم ؟
بعد از نصب این کرکه نمیدونم چرا ( شاید بی ربط باشه ) احساس میکنم صدا یکم طبیعی تر شده! ویندوزم هم سرویس پک 3 اکس پی هست!
و بعدی اینکه من یکم تو بازی کند بودن رو دارم یعنی یه جا یهو تیک میزنه بعد درست میشه. فکر کنم همین باعث میشه صدا و صحبت کردن تو بازی با هم فاصله داشته باشه ( که این زیاد مهم نیست البته. زیر نویس رو فعال کردم )
کسایی که کرک عوض کردن و اینو نصب کردن این چیزی که من میگم رو دیدن؟
والا من نمی دونم دوستان چرا این قدر دنبال کرک می گردن.
من با همون سرور آفلاین و value این بازی رو تا حالا 2 بار تموم کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم.
اول شما ببین بعد از اینکه یه کم از دیوار رفتی بالا دیگه نمیتونی بالاتر بری اون موقع باید سمت راست رو بگیری و بعد space رو بزنی باید هر طرفی که میخوای بپری جهت همون سمت رو هم بزنی
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
شما این پست رو کامل بخون اگه کامل نخونی ممکنه با سیوهات مشکل پیدا کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
خوب باید بگم کرک سرور کند تر از skid بازی رو اجرا میکنه چون سرور با دیتا بیس خود بازی کار میکنه و اون فایل های ضروری رو به بازی میفرسته و لانچر رو با یه تغییر در هاست ویندوز دور میزنه در صورتی که skid لانچر رو از کار میندازه و اونو دور نمیزنه واسه همین قفلهایی که لانچر رو بازی میذاره غیر فعال میشن کند بودن و ناهمخوانی صدا و تصویرم به خاطر cpu و گرافیکه
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
در هر صورت من 98 رو به ویستا و 7 رو به هر ویندوز دیگه و mac رو به هر سیستم عامل دیگه ترجیح میدم
پس بهتره ویستا رو بی خیال بشی و بری سراغ 7 حتی میتونی واسه اجرای بهتر 64 بیتی بریزی
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
آره خدا میدونه داستان AC III ما رو قراره به کجاها ببره
من هنوزم مشکلم حل نشده !!!!!!!!!!!!!! همون اروره An internet connection is required ... میده ،
من این بازی رو توی درایو g نصب کردم . نمیدونم چرا اجرا نمیشه همش همین ارور رو میده
همه این کارا رو هم کردم
![]()
بالاخره سیو کرد.
مرسی از همه.
مشکل از ویستا بود. روی 7 هم راحت اجرا میشه هم اینکه سیو می کنه.
---------- Post added at 04:39 AM ---------- Previous post was at 04:38 AM ----------
منم مشکل نصب و سیو داشتم. ولی با کرک skidrow و تعویض ویندوز همش حل شد.
ممکنه این مشکل صدا و تصویری که گفتم به همون CPU ربط داشته باشه ولی من تصمیم دارم یه 360 بخرم.واسه همین دیگه این پی سی رو آپدیت نمیکنم. من هرچی برنامه دارم روش اجرا میشه.
الانم سیستم اینه
CPU Dual Core E5300
Graphic:Gforce XFX 8600 512Mb
Ram:2Gb 800
Mb:Gigabyte
H.D,D:250
و واقعا خیلی خرجش کردم. به نظرم درست نیست واسه یه بازی کلی خرج کنم واسش ( البته سلیقه ها متفاوته)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)