تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 397 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

میگم بعد یه مدت دوباره یکی دو صفحه تاپیک رو خوندم... یا خدا! این کی بود این چت روم اسپم داده بود! ادم میگرخه!

میگم یه سوالی.
    این apple اسمش رو از جریان همون سیبی که ادمو حوا از تو بهشت چیدن انتخاب کردن؟
    بله از همونه...اگر اون معماها رو كامل ميكردي و داتستان بازي رو هم ميخوندي ...كامل ديگه متوجه ميشدي...

2. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANTEH2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من الان چند وقته دارم بازی میکنم ولی الان یه جای بازی هست که جشنه و باید مسابقه بدی تو اون مرحله اش که باید پرچمو بری برداری و برگردی گیر کردم 3 تا پرچم لازمه من 3 تاشم میگیرم و میام ولی بازم میزنه 2 تا رو صفحه هم میزنه شما برنده شدید ولی هیچ اتفاقی نمیفته یعنی نه پول میده نه علائم رو نقشه رو نشون میده حالا یکی به من بگه چی کنم ؟

4. این کاربر از DANTEH2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان من الان چند وقته دارم بازی میکنم ولی الان یه جای بازی هست که جشنه و باید مسابقه بدی تو اون مرحله اش که باید پرچمو بری برداری و برگردی گیر کردم 3 تا پرچم لازمه من 3 تاشم میگیرم و میام ولی بازم میزنه 2 تا رو صفحه هم میزنه شما برنده شدید ولی هیچ اتفاقی نمیفته یعنی نه پول میده نه علائم رو نقشه رو نشون میده حالا یکی به من بگه چی کنم ؟
    شما کرکتون مشکل داره .

6. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANTEH2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چی کنم ؟ کرکشو عوض کنم ؟ کرکم متعلق به رازور چه کرکی جایگزین کنم ؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بعد از نصب این کرکه نمیدونم چرا ( شاید بی ربط باشه ) احساس میکنم صدا یکم طبیعی تر شده! ویندوزم هم سرویس پک 3 اکس پی هست!
    و بعدی اینکه من یکم تو بازی کند بودن رو دارم یعنی یه جا یهو تیک میزنه بعد درست میشه. فکر کنم همین باعث میشه صدا و صحبت کردن تو بازی با هم فاصله داشته باشه ( که این زیاد مهم نیست البته. زیر نویس رو فعال کردم )

کسایی که کرک عوض کردن و اینو نصب کردن این چیزی که من میگم رو دیدن؟

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

والا من نمی دونم دوستان چرا این قدر دنبال کرک می گردن.

من با همون سرور آفلاین و value این بازی رو تا حالا 2 بار تموم کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

توی یه Assassins Tomb توی venis هستم. یه جایی هست یه اهرم رو میگیری بعد کشتنه چند تا گارد برای چند دقیقه یه سری چیزا میاد .

بعد میگه باید Advanced Wall Jump انجام بدی . میگه موقع پریدن w رو با space بگیر و من وقتی میپرم بعد اینو میگیرم شیرجه میزنه تو آب (یعنی پشتش)

چیکار کنم ؟

همون tomb جنوب وینیز نه اونی که توی قصر و اینا هستش !
    اول شما ببین بعد از اینکه یه کم از دیوار رفتی بالا دیگه نمیتونی بالاتر بری اون موقع باید سمت راست رو بگیری و بعد space رو بزنی باید هر طرفی که میخوای بپری جهت همون سمت رو هم بزنی

---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------

چی کنم ؟ کرکشو عوض کنم ؟ کرکم متعلق به رازور چه کرکی جایگزین کنم ؟
    شما این پست رو کامل بخون اگه کامل نخونی ممکنه با سیوهات مشکل پیدا کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------

بعد از نصب این کرکه نمیدونم چرا ( شاید بی ربط باشه ) احساس میکنم صدا یکم طبیعی تر شده! ویندوزم هم سرویس پک 3 اکس پی هست!
    و بعدی اینکه من یکم تو بازی کند بودن رو دارم یعنی یه جا یهو تیک میزنه بعد درست میشه. فکر کنم همین باعث میشه صدا و صحبت کردن تو بازی با هم فاصله داشته باشه ( که این زیاد مهم نیست البته. زیر نویس رو فعال کردم )

کسایی که کرک عوض کردن و اینو نصب کردن این چیزی که من میگم رو دیدن؟
    خوب باید بگم کرک سرور کند تر از skid بازی رو اجرا میکنه چون سرور با دیتا بیس خود بازی کار میکنه و اون فایل های ضروری رو به بازی میفرسته و لانچر رو با یه تغییر در هاست ویندوز دور میزنه در صورتی که skid لانچر رو از کار میندازه و اونو دور نمیزنه واسه همین قفلهایی که لانچر رو بازی میذاره غیر فعال میشن کند بودن و ناهمخوانی صدا و تصویرم به خاطر cpu و گرافیکه

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------

بازم نشد.

به نظرتون ار ویندوزم نباشه؟

روی ویستا نصب کردم.

اگه از ویندوزم باشه روی کدوم ویندوز بهتره که نصب کنم؟ xp یا vista?

اگه یه نسخه دیگه بگیرم بازم این مشکل سیو رو داره؟

کدوم نسخه بهتره؟

ویندوز نصب کنم یا یه نسخه دیگه بگیرم؟

پلیز یکی بگه چی کار کنم؟
    در هر صورت من 98 رو به ویستا و 7 رو به هر ویندوز دیگه و mac رو به هر سیستم عامل دیگه ترجیح میدم
    پس بهتره ویستا رو بی خیال بشی و بری سراغ 7 حتی میتونی واسه اجرای بهتر 64 بیتی بریزی

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------

میگم بعد یه مدت دوباره یکی دو صفحه تاپیک رو خوندم... یا خدا! این کی بود این چت روم اسپم داده بود! ادم میگرخه!

میگم یه سوالی.
    این apple اسمش رو از جریان همون سیبی که ادمو حوا از تو بهشت چیدن انتخاب کردن؟
    آره خدا میدونه داستان AC III ما رو قراره به کجاها ببره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

14 مشکل در اجرا

http://upload.--------.com/7/1270656931.jpg
    من هنوزم مشکلم حل نشده !!!!!!!!!!!!!! همون اروره An internet connection is required ... میده ،

من این بازی رو توی درایو g نصب کردم . نمیدونم چرا اجرا نمیشه همش همین ارور رو میده
    همه این کارا رو هم کردم

در آغاز فعالیت job1892's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بالاخره سیو کرد.

مرسی از همه.

مشکل از ویستا بود. روی 7 هم راحت اجرا میشه هم اینکه سیو می کنه.

---------- Post added at 04:39 AM ---------- Previous post was at 04:38 AM ----------

من هنوزم مشکلم حل نشده !!!!!!!!!!!!!! همون اروره An internet connection is required ... میده ،

من این بازی رو توی درایو g نصب کردم . نمیدونم چرا اجرا نمیشه همش همین ارور رو میده
    همه این کارا رو هم کردم

منم مشکل نصب و سیو داشتم. ولی با کرک skidrow و تعویض ویندوز همش حل شد.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممکنه این مشکل صدا و تصویری که گفتم به همون CPU ربط داشته باشه ولی من تصمیم دارم یه 360 بخرم.واسه همین دیگه این پی سی رو آپدیت نمیکنم. من هرچی برنامه دارم روش اجرا میشه.
    الانم سیستم اینه
    CPU Dual Core E5300
    Graphic:Gforce XFX 8600 512Mb
    Ram:2Gb 800
    Mb:Gigabyte
    H.D,D:250
    و واقعا خیلی خرجش کردم. به نظرم درست نیست واسه یه بازی کلی خرج کنم واسش ( البته سلیقه ها متفاوته)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •