سلام
من اشتراک این ماهم تموم شد و از تمدید موقت استفاده کردم کسی میدون چجوریه؟از لحاظ هزینه؟یعنی 1.5گیگ داده برا5 روز استفاده کنم یا برام پول میندازه؟
سلام
من اشتراک این ماهم تموم شد و از تمدید موقت استفاده کردم کسی میدون چجوریه؟از لحاظ هزینه؟یعنی 1.5گیگ داده برا5 روز استفاده کنم یا برام پول میندازه؟
هر چند روز و هر چند مگ که استفاده کنید از دوره بعدی که شارژ می کنید کم میکنه.
خوش اومدي بچه خرمووه!
اين كه شبانه نيست ساعت 10 شبه منظورشون از شبانه ساعت 1 تا 6 صبحه.
تمام سرويس ها به جز نامحدود ها رايگانه!!!
من V P N گرفتم از یکی از دوستان احساس میکنم سرعتم بهتر شده برای بقیه دوستان هم همینطوره؟؟
خب همون من شب گرفتم عکسواين كه شبانه نيست ساعت 10 شبه منظورشون از شبانه ساعت 1 تا 6 صبحه.
البته نوساناتی هم داره گاهی میاد روی 50 ثابت میشه![]()
کسی نبود به سوال ما پاسخ بده؟
راستی فرق بین ip static با ip dynmic چیه؟
بچه ها من یه سر زدم این صفحه
حس میکنم با این کار سرعت لود صفحه ها خیلی بهتر شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما یه سر بزنید
تمام سرويس ها به جز نامحدود BURST دارند يعني زمانهايي كه كاربر كم هست ميكشن بالا!
ولي براي تمام سرويس ها يه سقفي داره.
مثلا 128 ميتونه تا 150 دانلود كنه يعني روي 1 مگ بستنش.
256 ميتونه تا 200 دانلود كن يعني 1.5 بستنش.
512 تا 250 دانلود مي كنه يعني روي 2 مگ بستنش.
يه مگ و بالاتر هم روي 2 مگ بسته شدند.
فرق 512 با سرويس 2 مگ اينه كه براي 512 هيچ تضميني نيست كه هميشه 250 دانلود كنه بلكه حداكثرش اينه.
مثلا شب ممكنه 50-60 دانلود كنه يا كمتر.
IP STATIC ديگه براي هميشه آي پي ثابت داري. براي برخي خدمات مثل دفاتر خدمات ارتباطي نيازه كه آي پي استاتيك سفارش بدهند.
دايناميك هم كه همه به صورت پيشفرض دارند هر وقت وصل ميشي توي يه رنج خاصي عوض ميشه.
دوستان این سوال ما رو هم جواب بدین
آقا پارس شبونش رایگانه ؟
کدوم سرویسش این داستان رو داره ؟ منظورم اینه اینم مثل شاتل چند تا سرویس داره یا نه همه سرویسهاش مشابه همن. یه راهنمایی کنین ممنون میشم .
بله همه سرویسهاش شبانه رایگان داره .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)